JEL POCELO?

Post Reply
dezurni_ucenik

#801 Re: JEL POCELO?

Post by dezurni_ucenik »

megaman4 wrote:
VCorp wrote:
dezurni_ucenik wrote:
Ona utakmica na Marakani 2005.godine, pokazala da ima itekako budala koji su na sve spremni.
Znam. Vratio sam se sa ramenom natečenim kao klada bukve. Znao sam kako nas mrze i zbog rata, i poslijeratnih pizdarija koje ovi mladi danas i ne poznaju ali ono u Beogradu je nešto što je i mene na neki način promijenilo. Kakva je ono mržnja bila, šta sam sve vidio i čuo zaprepastio sam se. Meni je zao sto tamo nisam mogao smjestiti na stadion čitav naš narod da vide ono sve. Čovjek drži dijete, obojici majice sa slikom Mladića i na glavi im šajkače i kokarde. I dere se da čujemo '' vidi sine balija, ono je tajo klao a i ti ćeš kad narasteš '' i sve to uz bolesni osmijeha sa očima gladnim krvi. Mene je to šokiralo toliko da mi se to u glavi vrtilo i do povratka u Bosnu, manje me kamenje pogodilo od toga. Evo i sad se sav naježim, uh ...
Ovo prvi put čujem. :-) :roll: Baš žalosno kako su zadojeni mržnjom taj nebeski narod. :twisted:

Ima li igdje snimljen taj lik što diže dijete sa šajkačom?

Polgedaj ovdje je li ima

_drunken_santa_

#802 Re: JEL POCELO?

Post by _drunken_santa_ »

na utakmice idu primitivci i kreteni. uzmite uzorak amerikanaca na trumpovoj konvenciji pa ce vam i oni biti cetnici.
dezurni_ucenik

#803 Re: JEL POCELO?

Post by dezurni_ucenik »

Noz zica Srebrenica, ubi ubi Turcina - vrhunac kreativnog haiku stvaralastva u nebeskog naroda.

Imaju li ovi navijackih pjesama gdje se ne spominju ustase, turci, siptari, balije
radostan dan

#804 Re: JEL POCELO?

Post by radostan dan »

SEYOboy wrote:moze link stranice rs na fejsu
www necackajmeckudževadprati.ba
Maharadza

#805 Re: JEL POCELO?

Post by Maharadza »

dezurni_ucenik wrote:Noz zica Srebrenica, ubi ubi Turcina - vrhunac kreativnog haiku stvaralastva u nebeskog naroda.

Imaju li ovi navijackih pjesama gdje se ne spominju ustase, turci, siptari, balije
"Srbi su nemilosrdni ljudi, spremni zaklati nožem, šte mogu zahvaliti svom slovenskom porijeklu."
Francois Kremio, pripadnik francuskih snaga Sfora

"Srbija, nesumnjivi agresor, trebalo bi biti prisiljena UN rezolucijom snositi čitav teret reparacije."
Josif Brodski, ruski pjesnik i nobelovac, International Herald Tribune, 5. kolovoza 1993.

"Srbi provode teror i siluju albansku djecu"
Bill Clinton, američki predsjednik, Washington, 25. travnja 1999.

"Srbi su zločinački dupeglavci"
Richard Holbrooke, Njujorker, 6. studenog 1995.

"Trebalo bi da bombardujete Srbe"
Papa Ivan Pavao II, riječi upućene predsjedniku Clintonu u Denveru, SAD

"Srbi su narod bez zakona i bez vjere. To je narod razbojnika i terorista."

Jacques Chirac, predsjednik Francuske, lipanj 1995., na sastanku šefova vlada država članica EU)

"Srbi nisu naročito pametni"
Lawrence Eagleburger, bivši državni tajnik SAD

"Rat protiv Srbije nije više samo vojni sukob. To je bitka između dobra i zla. Između civilizacije i barbarstva."
Tony Blair, britanski premijer

"Prošlog tjedna imali smo devetero ubijenih Srba. Ove nedjelje osmero. To je jasan napredak"
Bernard Kouchner, šef civilne misije UN na Kosovu i Metohiji, u izjavi za TV France 2, krajem ožujka 2000.

"Neka se Srbi podave u vlastitom smradu"
Helmut Kohl, bivši njemački kancelar, početkom 1998.

"Srbi su dvodimenzionalan narod s težnjom ka prostatluku. Životinje koriste svoje resurse znatno sređenije nego ovi naopaki stvorovi, čija pripadnost ljudskoj rasi je u velikom zakašnjenju."
Ser Piter Justinov, glumac, ambasador UNESCO, 10. lipnja 1993.
'nuff said! :skoljka:
SEYOboy

#806 Re: JEL POCELO?

Post by SEYOboy »

radostan dan wrote:
SEYOboy wrote:moze link stranice rs na fejsu
www necackajmeckudževadprati.ba
plaho si zanimljiv.
ps. stranica blokirana unutar RH. morao sam bih proxy koristiti. :-)
dudlov

#807 Re: JEL POCELO?

Post by dudlov »

smiriće se ovo sigurno, barem se nadam.
muha_sa

#808 Re: JEL POCELO?

Post by muha_sa »

dudlov wrote:smiriće se ovo sigurno, barem se nadam.
tišu ba :-) to nam je jedinstvena šansa da se ispalimo
Tomahawk11
Globalni moderator

#809 Re: JEL POCELO?

Post by Tomahawk11 »

Sta kaze spiker na stadionu: ''Ne nasjedajte na provokacije'' :mrgreen: :mrgreen:
50 000 na 800 :skoljka:
insomnia78

#810 Re: JEL POCELO?

Post by insomnia78 »

Image
Na reverima baćuške Vojo i Vladimir Vladimirović
dudlov

#811 Re: JEL POCELO?

Post by dudlov »

muha_sa wrote:
dudlov wrote:smiriće se ovo sigurno, barem se nadam.
tišu ba :-) to nam je jedinstvena šansa da se ispalimo
:lol:
dudlov

#812 Re: JEL POCELO?

Post by dudlov »

insomnia78 wrote:Image
Na reverima baćuške Vojo i Vladimir Vladimirović
Ko je ovj pacijent, ponjamke mu se u stau
insomnia78

#813 Re: JEL POCELO?

Post by insomnia78 »

Drazen Dundjer vijecnik u Bileci
insomnia78

#814 Re: JEL POCELO?

Post by insomnia78 »

Eto Bato novog avatara, dopunjeno izdanje
Tu je subara i jos Putin pride
dudlov

#815 Re: JEL POCELO?

Post by dudlov »

insomnia78 wrote:Drazen Dundjer vijecnik u Bileci
Bože sačuvaj, vijećnika i govana.
dudlov

#816 Re: JEL POCELO?

Post by dudlov »

insomnia78 wrote:Eto Bato novog avatara, dopunjeno izdanje
Tu je subara i jos Putin pride
E onda mora nick mijenjat :D
insomnia78

#817 Re: JEL POCELO?

Post by insomnia78 »

Image
dudlov

#818 Re: JEL POCELO?

Post by dudlov »

insomnia78 wrote:Image
Pametno zbori
shbc

#819 Re: JEL POCELO?

Post by shbc »

Pocelo je...

Upravo me posla u picku materinu jer sam je zamolio da mi donese pivu iz frizidera :(
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#820 Re: JEL POCELO?

Post by japin_mutapi »

mirno spavajte, rata neće biti jer za rat je potrebno dvoje
ukoliko nas napadnu i mi se budemo branili eto rata, međutim ukoliko se ne budemo branili nema ni rata
sinuhe

#821 Re: JEL POCELO?

Post by sinuhe »

Nije svaki rat isti.
Niti ima potrebe za mudrovanjem. U Bosni je jos i dobro kakvih zamrznutih konflikta ima npr. Nagorno Karabah gdje ima mrtvih i danas.
madner

#822 Re: JEL POCELO?

Post by madner »

Dokle vise, konzervans hapliciraj, pa skini pa hapliciraj.

I ko ljudi da pocnemo u Aprilu, krajem, ruzno sada vrijeme za ratovanje.
Tomahawk11
Globalni moderator

#823 Re: JEL POCELO?

Post by Tomahawk11 »

madner wrote:Dokle vise, konzervans hapliciraj, pa skini pa hapliciraj.

I ko ljudi da pocnemo u Aprilu, krajem, ruzno sada vrijeme za ratovanje.
Samo da ne ugrije....ne valja ni kad upekne :skoljka:
ILVIIR

#824 Re: JEL POCELO?

Post by ILVIIR »

VCorp wrote:
red evil wrote:Koliko god bio kukavica on će učiniti sve da ostane na vlasti. Pa 70-80% ljudi u RS misli kao i Dodik, i opozicija isto misli, ali samo se razlikuju u tajmingu a u suštini se potpuno slažu sa ovim. Na ovo ne treba šutit, nikakve kompromise pravit, jednom se mora postaviti granica do koje može ići. Kao kod malog djeteta, ako nema granice ono će sve više i više zijana pravit.

Ovo je klasični udar na državu, i situacija nije jednostavna, ima dovoljno onih koji će zapucat samo da Dodika odbrane, pogledati stranicu na fb. Republika Srpska.
Konačno neko s mozgom i samopoštovanjem. Ovi se naši uzdaju u vlašku opoziciju koja zastupa apsolutno iste stavove, ne odstupaju od njih već samo hoce da zamijene stolice. A Bosni, nama i Hrvatima ne misle ništa dobro. Ovaj Bakir je nesposoban za obranu '' svog '' naroda pred bilo kakvim institucijama, u duši je veća picka i od Alije, i uz to je samo jedan obični hohštapler i nasljednik bogatstva dinastije i podanika koje mu je ćaća ustoličio.

Džabe ovim našim kretenima objašnjavati, oni nemaju muda izaći iz kuće i postaviti se za sebe kad ih neko ruzno pogleda ali su zato prvi kad treba pričati o minhenskim i štokholskim divizijama, kako im dijaspora huška na rat a ne oni. Je li Dodik dijaspora kukakvice jedne ? Da nije Čović ?

Tu je i opće prihvaćeno da se priča '' prvi metak i ja bježim, neću da ratujem za politčare.'' Treba vas biti sramota, eto mene ne pogađa lično takva priča poslije svega što sam vidio i prošao već najviše zbog momaka koji su ginuli kraj mene da imamo komad zemlje na kojem možemo živjet slobodno, bez represije nad nama. Svi koji to govore pljuju po mojim saborcima, koji su spasavali i maloljetni kao i ja naš narod da ga ne pokolju, da ih ne zakopaju u masovnim grobnicama i da im majke ni dan - danas ne znaju gdje su, ne mogu svojoj djeci napraviti mezar i oprostiti se od njih na jedan časan, human način.

Zapitate li se vi je li moralno razmisljati tako kao neki, da li vama znače ista spomenici našim borcima kad prođete pokraj njih ? Kad god ih pogledam suze mi krenu na oči, koliko sam dobrih i nevinih rođaka i drugova izgubio, sjetim se kako je njihovim roditeljima koji svake godine plaču za svojom djecom. Kakvi smo mi to ljudi ako ćemo sve naše žrtve gaziti sa takvim rijecima i stavovima ?

I jos da se nadovezem za ovo '' ratovanje za političare ''. Ko je od nas iz Armije BiH ratovao za Aliju ? Niko od nas ga nije sljivio ni 2 %, kao ni ovo kretena od njegovog sina. Bitna je Bosna, bitna je moja i tvoja kuća, bitna je nasa familija, nas komsiluk, prijatelji. E za to smo mi bili u rovovima. Nije mene Alija nagovorio da ratujem za njega već me nagovorila VRS kad su mi objesili drugove na mostu.

Vidite li šta rade narodima po svijetu koji nemaju državu ? Vidite li šta rade Kurdima kojih ima stotinu puta više od nas ? Hocete li sutra pričati svojoj djeci kako je nekad postojala neka Bosna dok živite u egzilu po svijetu ? Pogledajte na toj stranici na FB šta pišu o nama, ništa im se u glavama nije promijenilo.

Kako god, ako već mislite spizditi i sakrivati se, onda makar imajte trun stida u sebi i malo obraza pa nemojte pričati stvari kakve pričate. Nismo mi genocide radili i punili jame da takav odnos imate prema nama. Bar onih poslijeratnih godina se poštovala naša žrtva a danas po Armiji BiH seru najveće balije koji traže suživot sa onim koji bi ih protjerali do Amerike. Jebao vas rat, niko normalan ne može biti za rat ali neke granice se moraju povući, kako vi mislite djecu odgajati u državi gdje svako mjesec dana Srbi prijete sa ratom a svakodnevno je uništavaju ? Ne mislite vi nikako, ukljucite malo glavu. Većina ovih sto govori da bi zdimila zaboravlja da cim pocne rat granice se zatvaraju u vecini slucajeva, a onda ćete morati progutati svoje riječi i molit ćete boga da vas dolazi što više ljudi braniti. Ali ne, MORA BOŠNJO SRATI PO SVOM PRVO JEBEM MU MAJKU RETARDIRANU.
zasto si toliko ubjedjen da su to bosnje?

cisto sumnjam..
arzuhal

#825 Re: JEL POCELO?

Post by arzuhal »

Sviđa mi se Senadova preporuka: država (ako postoji) - Tužilaštvo i Sud BiH (ako postoje) - sada treba da pošalju državnu policiju (SIPA-u) na nekoliko mjesta u RS da izvrše pretrese (razloga uvijek ima, naći će se), samo da pokažu svima da su sve radili i da će nastaviti raditi po Ustavu i zakonima.
Post Reply