cekaj da se prvo osnuju krizni stabovi, nocne straze, utvrde dezurstva, pravci izvlačenja i znakovi prepoznavanja..insomnia78 wrote:Dokle ste, jel pocela pjesadijska obuka?
lozinka je "orao je pao".
cekaj da se prvo osnuju krizni stabovi, nocne straze, utvrde dezurstva, pravci izvlačenja i znakovi prepoznavanja..insomnia78 wrote:Dokle ste, jel pocela pjesadijska obuka?
mene vise cudi kako im nije vise dosta...Tomahawk11 wrote:Pa eto, da li bi zaista sutra na mig PreCjednika, odnosno glavnog im u policiji, obicni policajci stali pred, recimo, SIPA-u i uperili puske u njih?zoomba wrote:Najzalosnije od svega je to sto huskaju narod radi svojih licnih interesa i ta stoka bi radje izazvala rat nego otisla u zatvor , a dodiku se klima stolica sigurno sipa ima neke dokaze protiv njegovih mutnih radnji pa bi odma da zakuha narod i izvuce guzicu ili da ga prestanu dirati..
Glupi narod..
Da li je jedan kriminalac vrijedan toga da se medjusobno ubijamo? Za sto, za koji ideal?
Mogu razumjeti da kadrovi bliski PreCjedniku podrzavaju ovu njegovu hajduciju, ali da obicni puk ne vidi ovo kao priliku da okrene ledja onom ko ih je u crno zavio....mada razumijem, predugo se servira droga zvana politcke igre, tako da bi vjerovatno bilo upravo tako, policija RS bi na mig PreCjednika zapucala na drzavne organe BiH.
Opet, mislim da on ipak nije toliko hrabar. Koliko god mu gorjelo pod nogama, mislim da je u sustini jedna obicna kukavica koja blefira, da vidi hoce li sta izvuci. Ako prodje - dobro i jeste. Ako ne - ocekujem da dize sidro u nepoznatom smjeru. Svjestan je sta je do sad uradio i da nema sta da trazi kad ne bude imao sve konce u svojim rukama sto se tice RS.
Kako javljaju mahalaši iz Slobodne Bosne, Dodo je spremio smjene Tegeltiji i Željki krajem prosinca, dok prođe usvajanje budžeta za iduću godinu, a onda ide rekonstrukcija Vlade. Nego ona bi da ušićari šta, nako džabakamen spoticanja wrote:Nije,nego je inzko cvrst karakterarzuhal wrote:Laka ženska, traži da je smijeni a on nimukajet...duh_sa_sjekirom wrote:Cvijanovićka cvili da je Inzko smijeni...pa da izađe iz ovoga kao heroj
Al' džaba, smjene nema, samo koprcanje
Sasvim je dovoljno neotesan, bezobrazan i mentalno nestabilan da masi ljudi zagorca zivot. Klasicni primjerak bosanskohercegovackogTomahawk11 wrote:Opet, mislim da on ipak nije toliko hrabar. Koliko god mu gorjelo pod nogama, mislim da je u sustini jedna obicna kukavica koja blefira, da vidi hoce li sta izvuci
Čović bi rek'o - Ja sam ovdje slučajni prolaznik!Opetja033 wrote:DooooooobarPitar s Kariba wrote:Je l' se Bakir vratio iz Turske? Nadam se samo da neće, zbog magle na sarajevskom aerodromu, sletiti u Banja Luku!![]()
![]()
ObjašnjenoTomahawk11 wrote:Pa eto, da li bi zaista sutra na mig PreCjednika, odnosno glavnog im u policiji, obicni policajci stali pred, recimo, SIPA-u i uperili puske u njih?zoomba wrote:Najzalosnije od svega je to sto huskaju narod radi svojih licnih interesa i ta stoka bi radje izazvala rat nego otisla u zatvor , a dodiku se klima stolica sigurno sipa ima neke dokaze protiv njegovih mutnih radnji pa bi odma da zakuha narod i izvuce guzicu ili da ga prestanu dirati..
Glupi narod..
Da li je jedan kriminalac vrijedan toga da se medjusobno ubijamo? Za sto, za koji ideal?
Mogu razumjeti da kadrovi bliski PreCjedniku podrzavaju ovu njegovu hajduciju, ali da obicni puk ne vidi ovo kao priliku da okrene ledja onom ko ih je u crno zavio....mada razumijem, predugo se servira droga zvana politcke igre, tako da bi vjerovatno bilo upravo tako, policija RS bi na mig PreCjednika zapucala na drzavne organe BiH.
Opet, mislim da on ipak nije toliko hrabar. Koliko god mu gorjelo pod nogama, mislim da je u sustini jedna obicna kukavica koja blefira, da vidi hoce li sta izvuci. Ako prodje - dobro i jeste. Ako ne - ocekujem da dize sidro u nepoznatom smjeru. Svjestan je sta je do sad uradio i da nema sta da trazi kad ne bude imao sve konce u svojim rukama sto se tice RS.
Upravo! Ovo niko još nije spomenuo a jako je bitno. Putin je u posljednje vrijeme vratio Rusiju na mjesto supersile, još uvijek nisu ko Ameri ali dižu se polako, to se najbolje vidi na primjeru Ukrajine i Sirije. Gdje god mu se ponudi šanse da ukrsti mačeve sa zapadom to će sigurno i napraviti a mi smo plodno tlo za tako nešto, pola države naginje NATO savezu a druga polovica Rusima, jedan susjed u NATOu, drugi će kao biti primljen (iz očitih razloga) a treći je uz Rusiju, ako se interesi Amera i Rusa okrenu ovdje biti će golemog sranja a do tad smo sigurni jer mislim da se nijednom toru baš pretjerano ne ratuje.zoomba wrote:Ma ovo je bure baruta i sa natom i crnom gorom i rusima jer i srbija je opkoljena natom
Savez je pichkin dim............imaju SIPU i zakon na svojoj strani a izgleda da su se usraliMlohavi wrote:SAVEZ ZA PROMJENE: Zaključci Vlade i NSRS ne brane građane, već tajkune bliske vlasti
http://www.avaz.ba/clanak/209401/savez- ... ske-vlasti
Pa evo citaj, opozicija se ogradila, oni nisu za to da policija RS puca na SIPA-u.red evil wrote:Koliko god bio kukavica on će učiniti sve da ostane na vlasti. Pa 70-80% ljudi u RS misli kao i Dodik, i opozicija isto misli, ali samo se razlikuju u tajmingu a u suštini se potpuno slažu sa ovim. Na ovo ne treba šutit, nikakve kompromise pravit, jednom se mora postaviti granica do koje može ići. Kao kod malog djeteta, ako nema granice ono će sve više i više zijana pravit.
Ovo je klasični udar na državu, i situacija nije jednostavna, ima dovoljno onih koji će zapucat samo da Dodika odbrane, pogledati stranicu na fb. Republika Srpska.
Pa ovo i jeste maslo opozicije, odnosno famoznog Saveza za promjene. Tako da oni samo nastavljaju ono sto je SIPA pocela.megaman4 wrote:Težak udarac za Dodika je što mu je opozicija okrenula leđa. Boga pitaj šta je sada njemu na umu? Jedino je sigurno, on će još malo talasati i ako vidi da ne ide po njegovom, ode ON iz BiH zauvijek.
Nisu za sad, ne slažu se u vremenu, smatraju da još nije vrijeme za taj poduhvat a Dodiku se žuri, još malo pa izbori.Tomahawk11 wrote:Pa evo citaj, opozicija se ogradila, oni nisu za to da policija RS puca na SIPA-u.red evil wrote:Koliko god bio kukavica on će učiniti sve da ostane na vlasti. Pa 70-80% ljudi u RS misli kao i Dodik, i opozicija isto misli, ali samo se razlikuju u tajmingu a u suštini se potpuno slažu sa ovim. Na ovo ne treba šutit, nikakve kompromise pravit, jednom se mora postaviti granica do koje može ići. Kao kod malog djeteta, ako nema granice ono će sve više i više zijana pravit.
Ovo je klasični udar na državu, i situacija nije jednostavna, ima dovoljno onih koji će zapucat samo da Dodika odbrane, pogledati stranicu na fb. Republika Srpska.
Internet ratnici?Selfie ratnici
![]()
![]()
![]()
Tehnicki, jeste drzavni udar, ali nisu jos nista konkretno uradili. No, bez obzira na sve, drzavne institucije bi trebale poduzeti korake u cilju zastite drzave.
koja hinja ovaj Dodik. Kako samo mijenja priču pa to nema ni u Tunguziji.Mlohavi wrote:Predsjednik RS reterirao
Dodik pozvao Mektića na dogovor
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik pozvao je danas ministra bezbjednosti BiH Dragana Mektića i druge bh. institucije da sa organima RS dogovore procedure oko budućih akcija SIPA, ističući da RS želi mir i stabilnost ali da više nijednom neće dozvoliti upade SIPA u njene institucije bez saradnje sa policijom RS.
Upitan da li je RS prekinula saradnju sa SIPA i bh. institucijama zbog istraga koje se vode protiv njega, Dodik je rekao da nema ništa protiv da ga istražuje bilo koja institucija i da preduzimaju bilo kakve aktivnosti koje smatraju potrebnim, ali da su ove aktivnosti institucija preduzete isključivo radi zaštite RS.
Kljucno je "ističući da RS želi mir i stabilnost ali da više nijednom neće dozvoliti upade SIPA u njene institucije bez saradnje sa policijom RS"megaman4 wrote:
koja hinja ovaj Dodik. Kako samo mijenja priču pa to nema ni u Tunguziji.![]()