Jel ovo normalno
-
Leonid Breznjev
vidis da je na ovaj vakat sve (ne)normalno!!
-
Umjetnik a
ovo ispod piše SARAJEVO, a iznad ne znam pa može li i iko prevesti
-
_BosanaC
Htjedoh isto pitati... Meni je bezvezno saranje zidova nenormalno samo po sebi...tempora wrote:Ima jedan reklamni grafit u Holandiji koji ide ovako: " Bart tuce svoju zenu"-napisano velikim slovima na zidu podvoznjaka.
A sta je nenormalno u gore navedenom grafitu teme koja je postavljena?
-
uvijek dobar post
nije uopce normalno sarati po zidovima.
medjutim, pitanje se nije odnosilo na to nego je pitanje po mom tumacenju totalno ksenofobicno, kao jel normalno da na c.vili (eeee, u naselju koje je dobilo ime po onom muslimanu cengicu
) postoji grafit na cirilici i pise delije sarajevo.
nije normalno to sto postavljas tako pitanje stoko ksenofobicna!!!
za tebe ce sarajevo vjecno ostati multimuslimanski grad!
medjutim, pitanje se nije odnosilo na to nego je pitanje po mom tumacenju totalno ksenofobicno, kao jel normalno da na c.vili (eeee, u naselju koje je dobilo ime po onom muslimanu cengicu
- cyprus
Pih blago tebi: kod mene na zgradi i unutar zgrade nema šta ne piše, samo ne piše ulica i broj, jer je nekim hajvanima bilo zanimljivo skidat pločice koje sadrže to. Istina ponovo su stavili pločicu sa nazivom ulice, dok broj još uvjek fali. Kako je to veselo.veca_sa wrote:kod mene na zgradi pise samo ulica:Zaima Sarcacyprus wrote:Imam i ja na zgradi piše "grobari", al od prije rata i latinicom.
-
uhljupce
.......a da taj grafit niko nije izbrisao ... Svih ovih godina stoji i u kako ti kazes "multimuslimanskom gradu" izgleda da i ne smeta bas toliko ....uvijek dobar post wrote:nije uopce normalno sarati po zidovima.
medjutim, pitanje se nije odnosilo na to nego je pitanje po mom tumacenju totalno ksenofobicno, kao jel normalno da na c.vili (eeee, u naselju koje je dobilo ime po onom muslimanu cengicu) postoji grafit na cirilici i pise delije sarajevo.
Sad nesto nije normalno: Il' su nenormalni svi ti silini muslimani u Sarajevu, koji grad cine "multimuslimanskim" pa im to ne smeta... Il' je nenormalno da je grad samo "multimuslimanski" pa u njemu ima i dobar broj "prosrpskih" navijaca ....
nesto nije u redu, ne uklapa se u stanje u gradu ...
-
uvijek dobar post
kao sto sam vec rekao nenormalno je pitanje koje si postavio u temi!
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
meni je cudno da tebi smeta cirilica uopste, a sto se grafita tice, ako u sred jajca ima SDA grafita, ne cudi me da se neko iz lukavice dovukao po noci na cvilu i napisao to....uvijek dobar post wrote:nije uopce normalno sarati po zidovima.
medjutim, pitanje se nije odnosilo na to nego je pitanje po mom tumacenju totalno ksenofobicno, kao jel normalno da na c.vili (eeee, u naselju koje je dobilo ime po onom muslimanu cengicu) postoji grafit na cirilici i pise delije sarajevo.
a po tvom tumacenju imena naselja, pretpostavljam da smo svi na grbavici Grbavi
-
_BosanaC
Sto i ti znas analogiju izvuci i pravi post citirati...mIRCerka wrote:meni je cudno da tebi smeta cirilica uopste, a sto se grafita tice, ako u sred jajca ima SDA grafita, ne cudi me da se neko iz lukavice dovukao po noci na cvilu i napisao to....uvijek dobar post wrote:nije uopce normalno sarati po zidovima.
-
mIRCerka
dabogda radio na kompjuteru ko mom_BosanaC wrote:Sto i ti znas analogiju izvuci i pravi post citirati...mIRCerka wrote:meni je cudno da tebi smeta cirilica uopste, a sto se grafita tice, ako u sred jajca ima SDA grafita, ne cudi me da se neko iz lukavice dovukao po noci na cvilu i napisao to....uvijek dobar post wrote:nije uopce normalno sarati po zidovima.
analogija jeste prava, al mi uleti pogreshan post....
dabogda ti otkazala ram plocica
- BHG
prestanite se vrijedjati na najgoroj mogucoj osnovi...imate nacionalnost pa udarite po tome...ipak je to IN danasmIRCerka wrote:dabogda radio na kompjuteru ko mom_BosanaC wrote:Sto i ti znas analogiju izvuci i pravi post citirati...mIRCerka wrote: meni je cudno da tebi smeta cirilica uopste, a sto se grafita tice, ako u sred jajca ima SDA grafita, ne cudi me da se neko iz lukavice dovukao po noci na cvilu i napisao to....
a po tvom tumacenju imena naselja, pretpostavljam da smo svi na grbavici Grbavi:D:D
-
uvijek dobar post
iskreno se nadam da si zamijenila post, inace cu pomislit da nije samo do kompjutera 
-
mIRCerka
to je tesko jer i bosanac i ja imamo papir na kojem su nas proglasili cetnicima, tako da smo u tom polju tanki ... . . . . . . .BHG wrote:prestanite se vrijedjati na najgoroj mogucoj osnovi...imate nacionalnost pa udarite po tome...ipak je to IN danasmIRCerka wrote:dabogda radio na kompjuteru ko mom_BosanaC wrote: Sto i ti znas analogiju izvuci i pravi post citirati...:D:D
na mojoj zgradi ima mjesta za grafite, ovim putem pozivam ljude koji se bave time da mi se jave PPom da sredimo da mozete u po bijela dana da radite....
-
Yamahalac
#23 Re: Jel ovo normalno
jeste mu upratili ip?uhljupce wrote:Zid zgrade na Cengic Vili ....
-
pinkzelena
nije normalno, ja sam dobrovoljac da odem i prekrecim ovo 
- uvjek dobar gost
Jel prekrećeno?