Jel ovo moguce da golf kosta 100 evra?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
tuhaj27
#1 Jel ovo moguce da golf kosta 100 evra?
VW Golf 3 Coupé, Bj. 1997, TÜV & ASU NEU!
Sehr gepflegter Garagenwagen in sehr guten Zustand
101,00 €
http://www.sanjak.org
Sehr gepflegter Garagenwagen in sehr guten Zustand
101,00 €
http://www.sanjak.org
- karanana
e ovako:
u velikom svijetu interneta, postoji jedna stranica koja se zove e-bay. na toj stranici ljudi prodaju sve i svasta aukcijskim tipom prodaje. na pocetku aukcije mnoge vrijedne stvari pocinju s vrlo niskom pocetnom cijenom koja raste jer se potencijalni kupci nadmecu jedan protiv drugoga.
u velikom svijetu interneta, postoji jedna stranica koja se zove e-bay. na toj stranici ljudi prodaju sve i svasta aukcijskim tipom prodaje. na pocetku aukcije mnoge vrijedne stvari pocinju s vrlo niskom pocetnom cijenom koja raste jer se potencijalni kupci nadmecu jedan protiv drugoga.
-
mr2
tamo negdije 86-87...umro je cengic..vlasnik restorana u buca potoku,testamentom je bio ostavijo da se njegova mecka 190 d proda i pare da se daju ljubavnici
.... zena mu odvukla kola na kosevo na pijacu i stavila 300 maraka
raja hodala okolo,kontali da je skrivena kamera
....naletijo student i kupijo
oslobodenje je tada pisalo o ovome

oslobodenje je tada pisalo o ovome
-
shadow
Ne mora znaciti da se prodo. Cijena koju postigne na kraju aukcije ne mora biti i prodajna ako prodavac to ne zeli, tj. ako nije dovoljna. Desilo mi se x puta da ja bidam na svoja auta ( s drugog akaunta naravno
) i dizem im cijenu, nekad se neko upeca na kraju, a nekad popusis aukciju, platis ebay-u njihovo i vozdra.
A ako se fakat prodo za milju onda je bio grob, znaci nisi nista zijanio, neboj se
Ebay je super stranica za mnoge stvari ali za kupovinu auta definitivno nije, ja se divim ljudima koji imaju hrabrosti kupovati manje-vise 'na slijepo'.
A ako se fakat prodo za milju onda je bio grob, znaci nisi nista zijanio, neboj se
Ebay je super stranica za mnoge stvari ali za kupovinu auta definitivno nije, ja se divim ljudima koji imaju hrabrosti kupovati manje-vise 'na slijepo'.
-
shadow
zavisi od vrste oglasa. Najobicniji kosta $40 + ako se proda artikal onda placas jos $40. Ovaj malo bolji koji ja koristim kosta negdje oko $65 -$70 +$40 ako se proda ali imas mogucnost stavljanja 40 slika (preko car ad-a), zatim konstatni refresh (artikal ti uvijek bude na vrhu stranice) i jos par nekih sitnica. Zavisi sta prodajes, za prodaju dobrog auta se definitivno isplati uzeti ovu najskuplju opciju, izadje oko $110 ali navuce bruku raje.
-
tuhaj27
Nije cudo sto ebay milione zaradishadow wrote:zavisi od vrste oglasa. Najobicniji kosta $40 + ako se proda artikal onda placas jos $40. Ovaj malo bolji koji ja koristim kosta negdje oko $65 -$70 +$40 ako se proda ali imas mogucnost stavljanja 40 slika (preko car ad-a), zatim konstatni refresh (artikal ti uvijek bude na vrhu stranice) i jos par nekih sitnica. Zavisi sta prodajes, za prodaju dobrog auta se definitivno isplati uzeti ovu najskuplju opciju, izadje oko $110 ali navuce bruku raje.