Jel moze?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

nemezis

#26 Re: Jel moze?

Post by nemezis »

Bluemore wrote:pise kako ne pise, malo guglat
Die Einreise nach Bosnien und Herzegowina ist mit einem gültigen Reisepass, Personalausweis, Kinderausweis oder Eintrag im Reisepass eines Elternteils möglich. Ein Visum wird nicht benötigt.
Izgleda kao da odgovaraš meni jer sam pitao gdje piše ali ja sam pitao gdje piše da mora pasoš.
nemezis

#27 Re: Jel moze?

Post by nemezis »

CoCoLoCo wrote:pa realno ako je biometrija pobogu, trebalo bi da moze, za koji su je dzavo uvodili i dizali frku oko nje ako je nece postovat i iskoristit te pogodnosti.
Nije biometrija bitna, mogu i sa običnom ličnom koja nije biometrijska.
Bluemore

#28 Re: Jel moze?

Post by Bluemore »

nemezis wrote:
Bluemore wrote:pise kako ne pise, malo guglat
Die Einreise nach Bosnien und Herzegowina ist mit einem gültigen Reisepass, Personalausweis, Kinderausweis oder Eintrag im Reisepass eines Elternteils möglich. Ein Visum wird nicht benötigt.
Izgleda kao da odgovaraš meni jer sam pitao gdje piše ali ja sam pitao gdje piše da mora pasoš.
odgovaram svima koji misle, nagadjaju, cude se... spominju sengen itd a ovo je na snazi najmanje 10tak godina vec ...
JohnnyS

#29 Re: Jel moze?

Post by JohnnyS »

Da ne gatamo... Sa stranica granične policije

Državljani slijedećih država mogu ući u BiH, osim s putnom ispravom i sa valjanom ličnom kartom kojom se dokazuje identitet i državljanstvo:

-Države članice Evropske Unije,

-Države potpisnice Šengenskog sporazuma,

-Andora, Crna Gora, Hrvatska, Lihtenštajn, Monako, San Marino, Srbija, Sveta Stolica i Švicarska Konfederacija.

http://www.granpol.gov.ba/info/1/?cid=202,2,1
Post Reply