Ljudi su obicno u vezama u stanju bez greske procijeniti da li postovanje postoji ili ne.
kakvo procjenjivanje bez greske mislis na digitrone,kompjutere ili na vanzemaljsku inteligenciju,cuj ljudi su u vezama u stanju bez greske procjeniti da li postovanje postoji ili ne

po kojem ti argumentu,filozofiji,knjizi,zivotnom djelu ili bilo cemu mozes potvrditi ovu tvoju recenicu ili bilo sta da je
Mozda u svijetu iskrivljenih vrijednosti.
Mozda je upravo tvoje razmisljanje i stav demagogija iskrivljenih vrijednosti ? Religiozno-konzervativni aspekt uticaja na drusvene promjene.
Zao mi je zbog toga. Znaci da su prevare ipak uzrokovane bracnim problemima ? Kako je to los prospekt za sve tri ukljucene stranke...
Ne razumjeti i ne shvatati misljenja drugih pogotovo emotive razloge, je isto ko da si upala u bunar pun vode a žedna si stalno ?????
To ti se samo cini.
Ja bih volio da mi se samo cini jer izmedju maste i stvarnosti....meni je masta ljepsa ali ipak biram stvarnost.
Latinica je napisao/la:Stating the obvious again ? Normalno da je dalek put, ali vi ste dobri sa svojim stavom "samo kad bih htio, mogao bih imati svaku koju pozelim". Da, ali malo sutra.
ko ovdje prica o "Iskrivljenim vrijednostima" koja karakteristika konzervatizma i ne upucenosti u stavove globalnog drustva.Ideolosko isprazne floskule sa agresivnim stavom prema suceljavanju stvarnosti.Ovo ako skontas imas 10+ iz Emotivna Intimnost - RELIGIJA, FILOZOFIJA I PSIHOLOGIJA.