je li moguće da te jedna žena seksualno zadovoljava cijelo vrijeme? jer ako jeste...
da je ženim odma jebaji ga
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
ma ne pita se. ona je slijepa od moje privlačnostiaminchev2 wrote:jeste
i nemoj se brinuti...
i ona se isto pita kad pogleda zgodog frajera
The Nightwatchman wrote:ma ne pita se. ona je slijepa od moje privlačnostiaminchev2 wrote:jeste
i nemoj se brinuti...
![]()
zezas me? ja ti kazem kako jeste...aminchev2 wrote:The Nightwatchman wrote:ma ne pita se. ona je slijepa od moje privlačnostiaminchev2 wrote:jeste
i nemoj se brinuti...
![]()
HAHAHAH
isto toliko kao i ti sa njenom
ako tako razmisljas... sumnjam da ce dobro ispastiThe Nightwatchman wrote:samo sto su zene uvijek spremnije da prihvate neke stvari od muskaraca.
jedini moj problem u toj odluci (zeniti ovu prekrasnu osobu ili ne) je seksualne prirode. ne znam kako da se pomirim s time da sam osuđen samo na jednu osobu u krevetu. nema vise one night stands, nema vise flertovanja, uzbuđenja itd....
da se razumijemo, pitam ovo jednostavno iz straha da je ne povrijedim. strah me je da ću u jednome trenutku jednostavno doći u napast, a s obzirom da je volim najviše na svijetu, ne bi je htio povrijediti.
želim joj pokloniti svoj cijeli život.
ali jebi ga- strah me je da joj ne stvorim iluziju i onda da je jednostavno s time izdam.
nije bitno sto je jedini problem, to je VELIKI problemThe Nightwatchman wrote:samo sto su zene uvijek spremnije da prihvate neke stvari od muskaraca.
jedini moj problem u toj odluci (zeniti ovu prekrasnu osobu ili ne) je seksualne prirode. ne znam kako da se pomirim s time da sam osuđen samo na jednu osobu u krevetu. nema vise one night stands, nema vise flertovanja, uzbuđenja itd....
da se razumijemo, pitam ovo jednostavno iz straha da je ne povrijedim. strah me je da ću u jednome trenutku jednostavno doći u napast, a s obzirom da je volim najviše na svijetu, ne bi je htio povrijediti.
ali jebi ga- strah me je da joj ne stvorim iluziju i onda da je jednostavno s time izdam.
anais_nin wrote:i naravno da je moguce biti samo s jednom osobom do kraja zivotai nije problem sto oci pogledaju i druge osobe, sto ti se neka druga osoba ucini privlacnom, pozeljnom, simpaticnom....desava se to...ali ta setnja oka je bazirana primarno na carima "noviteta"...jedan od odraza emotivne zrelosti je spoznaja da taj "novitet" uvijek iscezne...da je to samo "privid" zato sto se nesto CINI novo i drugacije
ali kad prodjes sito i reseto pocnes da shvatas koliko je rijetko i dragocjeno imati ljubav....koliko je tesko pronaci osobu koja te prihvata onakvim kakav si, koja ne samo sto voli tvoje vrline nego je spremna tolerisati i tvoje mane, koja je tu uz tebe da te pazi i mazi i djeli s tobom i smijeh i suze i zivotne uspone i padove....da je tesko pronaci osobu koja te razumije ili barem zeli da te razumije, koja zna kako da te nasmije ali i da te naljuti...kraj koje se lijepo buditi
kraj koje je ugodno sutiti...s kojom uvijek imas o necemu razgovarati
seksualna privlacnost i kompatibilnost su bitne....ali one su samo jedan djelic svega gore opisanog....sto mozda zvuci veoma jednostavno, i obicno, nekim mozda i dosadno, ali nije ni najmanje jednostavno za naci, a jos manje je lako to opisano zadrzati i odrzati...tek kad vidis kako je krhko, ranjivo, kako se lako lomi i gubi, tek onda znas pravu vrijednost ljubavi
Potpisujem. Kada je vrijeme za reci "DA" tu nema straha ni od cegaanais_nin wrote:nije bitno sto je jedini problem, to je VELIKI problemThe Nightwatchman wrote:samo sto su zene uvijek spremnije da prihvate neke stvari od muskaraca.
ali jebi ga- strah me je da joj ne stvorim iluziju i onda da je jednostavno s time izdam.po onom sto pises, ti nisi ni blizu spreman za brak i obaveze koje isti nosi sa sobom
![]()
uzivaj u ljubavi i vezi i vidi gdje cete ista odvesti...ne dosegnemo svi isti stepen spremnosti na bracni zivot u istom zivotnom dobu...neki stignu u tu luku tek kasnije u zivotu![]()
nisu sve osobe iste....nekim ljudima nije potrebno da oprobaju pola slasticarne da bi se uvjerili da je kolac koji imaju bas ono sto im treba i sto zeledok je drugim ljudima ta degustacija jednostavno nephodna....ti izgleda spadas u ovu drugu kategoriju...sve dok to ne izbacis iz sistema ne izgovaraj DA ni za zivu glavu
![]()
i naravno da je moguce biti samo s jednom osobom do kraja zivotai nije problem sto oci pogledaju i druge osobe, sto ti se neka druga osoba ucini privlacnom, pozeljnom, simpaticnom....desava se to...ali ta setnja oka je bazirana primarno na carima "noviteta"...jedan od odraza emotivne zrelosti je spoznaja da taj "novitet" uvijek iscezne...da je to samo "privid" zato sto se nesto CINI novo i drugacije
ali kad prodjes sito i reseto pocnes da shvatas koliko je rijetko i dragocjeno imati ljubav....koliko je tesko pronaci osobu koja te prihvata onakvim kakav si, koja ne samo sto voli tvoje vrline nego je spremna tolerisati i tvoje mane, koja je tu uz tebe da te pazi i mazi i djeli s tobom i smijeh i suze i zivotne uspone i padove....da je tesko pronaci osobu koja te razumije ili barem zeli da te razumije, koja zna kako da te nasmije ali i da te naljuti...kraj koje se lijepo buditi
kraj koje je ugodno sutiti...s kojom uvijek imas o necemu razgovarati
seksualna privlacnost i kompatibilnost su bitne....ali one su samo jedan djelic svega gore opisanog....sto mozda zvuci veoma jednostavno, i obicno, nekim mozda i dosadno, ali nije ni najmanje jednostavno za naci, a jos manje je lako to opisano zadrzati i odrzati...tek kad vidis kako je krhko, ranjivo, kako se lako lomi i gubi, tek onda znas pravu vrijednost ljubavi
Ako trazis samo seksualno zadovoljstvo ne zeni je, ne zeni se nikako! Brak nije za ispunjavanje samo seksualnih potreba tu treba mnogo vise stvari da funkcionise..The Nightwatchman wrote:jel moguće da jedan 26-ogodišnjak ostane sa jednom 24-godišnjakinjom do kraja života u ljubavnoj vezi (braku) u kojemu će istu osobu voljeti i cijeniti, ali prije svega koja će ga seksualno zadovoljavati cijelo to vrijeme, bez da u jednom trenutku pomisli kako je mogao bolje ili više ili kvalitetnije, i bez da ga privlače cijelo vrijeme druge žene? je li to moguće? ta osoba je stvarno fantastična, kako fizički tako i duhovno, i slažemo se i sve... ali, jebi ga, ja ne mogu a da se ne okrenem za drugom ženom na ulici ili da ne pomislim kakav bi bio sex s nekim drugim. naravno, nastojim da to i sakrijem od moje voljene, ali to mi dodje kao neki instinkt.![]()
je li moguće da te jedna žena seksualno zadovoljava cijelo vrijeme? jer ako jeste...
da je ženim odma jebaji ga
The Nightwatchman wrote:samo sto su zene uvijek spremnije da prihvate neke stvari od muskaraca.
i ovoj omladini je do seksa po ovoj vrucinibesana wrote:Razumijem da ti je sex sad prioritet, da ne kažem preokupacija. ali... kad se , ako Bog da oženiš, pa dođu, ako Bog da djeca, pa obaveze, pa ti djeca postanu prioritet i preokupacija.... sex ti više neće biti na prvom mjestu. Nego djeca i njihova budućnost. Pusti sex, to je ionako jedna od najprecjenjenijih stvari na Svijetu
...kažu
![]()
Ozbiljno, ako se slažete, duhovno, intelektualno, ako ste sličnog vaspitanja i uvjerenja, ženi je..
Woooooooowwww ,,, bravo majstore ,ovo je moj stav!!!!Meshtar wrote:Jeste.
Mislim da je lijepo onako pred smrt pomisliti da se nisi zeznuo u vezi neke žene, da je to baš ta s kojom si trebao provesti život. Svejedno, mogu nailaziti, okrenućeš se za njima...ali kad vratiš pogled nazad, poznate te oči očekuju. Lijepo ih je vidjeti.
NeJJma saMMse, ba.The Nightwatchman wrote:
mene prvenstveno zanima seksualno zadovoljstvo. je li moguce biti do kraja zivota sretan s jednom zenom?
jako mi je tesko to prihvatiti, ali pricaju ljudi da je to moguce................