jel moguće

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

The Nightwatchman

#1 jel moguće

Post by The Nightwatchman »

jel moguće da jedan 26-ogodišnjak ostane sa jednom 24-godišnjakinjom do kraja života u ljubavnoj vezi (braku) u kojemu će istu osobu voljeti i cijeniti, ali prije svega koja će ga seksualno zadovoljavati cijelo to vrijeme, bez da u jednom trenutku pomisli kako je mogao bolje ili više ili kvalitetnije, i bez da ga privlače cijelo vrijeme druge žene? je li to moguće? ta osoba je stvarno fantastična, kako fizički tako i duhovno, i slažemo se i sve... ali, jebi ga, ja ne mogu a da se ne okrenem za drugom ženom na ulici ili da ne pomislim kakav bi bio sex s nekim drugim. naravno, nastojim da to i sakrijem od moje voljene, ali to mi dodje kao neki instinkt. :D

je li moguće da te jedna žena seksualno zadovoljava cijelo vrijeme? jer ako jeste...

da je ženim odma jebaji ga :D
aminchev2

#2 Re: jel moguće

Post by aminchev2 »

jeste

i nemoj se brinuti...
i ona se isto pita kad pogleda zgodog frajera
;)
The Nightwatchman

#3 Re: jel moguće

aminchev2 wrote:jeste

i nemoj se brinuti...
;)
ma ne pita se. ona je slijepa od moje privlačnosti :D :D
aminchev2

#4 Re: jel moguće

Post by aminchev2 »

The Nightwatchman wrote:

i nemoj se brinuti...
;)

HAHAHAH
isto toliko kao i ti sa njenom
;)
The Nightwatchman

#5 Re: jel moguće

aminchev2 wrote:
The Nightwatchman wrote:

i nemoj se brinuti...
;)

HAHAHAH
isto toliko kao i ti sa njenom
;)
zezas me? ja ti kazem kako jeste...

mene prvenstveno zanima seksualno zadovoljstvo. je li moguce biti do kraja zivota sretan s jednom zenom?

jako mi je tesko to prihvatiti, ali pricaju ljudi da je to moguce................
aminchev2

#6 Re: jel moguće

Post by aminchev2 »

isto pitanje vazi i za zene
da li je moguce zauvijek biti zadovoljan sa jednom osobom!

i odgovor je...
JESTE

ako ste obadvoje spremni da pravite kompromis i da naravno, pomalo eksperimentisete u bracnom krevetu (to je... odjeca, igre, fazoni)
Meshtar

#7 Re: jel moguće

Post by Meshtar »

Jeste.

Mislim da je lijepo onako pred smrt pomisliti da se nisi zeznuo u vezi neke žene, da je to baš ta s kojom si trebao provesti život. Svejedno, mogu nailaziti, okrenućeš se za njima...ali kad vratiš pogled nazad, poznate te oči očekuju. Lijepo ih je vidjeti.
The Nightwatchman

#8 Re: jel moguće

samo sto su zene uvijek spremnije da prihvate neke stvari od muskaraca.

jedini moj problem u toj odluci (zeniti ovu prekrasnu osobu ili ne) je seksualne prirode. ne znam kako da se pomirim s time da sam osuđen samo na jednu osobu u krevetu. nema vise one night stands, nema vise flertovanja, uzbuđenja itd....

da se razumijemo, pitam ovo jednostavno iz straha da je ne povrijedim. strah me je da ću u jednome trenutku jednostavno doći u napast, a s obzirom da je volim najviše na svijetu, ne bi je htio povrijediti.

želim joj pokloniti svoj cijeli život.

ali jebi ga- strah me je da joj ne stvorim iluziju i onda da je jednostavno s time izdam.
d2

#9 Re: jel moguće

Post by d2 »

moguce
aminchev2

#10 Re: jel moguće

Post by aminchev2 »

The Nightwatchman wrote:samo sto su zene uvijek spremnije da prihvate neke stvari od muskaraca.

jedini moj problem u toj odluci (zeniti ovu prekrasnu osobu ili ne) je seksualne prirode. ne znam kako da se pomirim s time da sam osuđen samo na jednu osobu u krevetu. nema vise one night stands, nema vise flertovanja, uzbuđenja itd....

da se razumijemo, pitam ovo jednostavno iz straha da je ne povrijedim. strah me je da ću u jednome trenutku jednostavno doći u napast, a s obzirom da je volim najviše na svijetu, ne bi je htio povrijediti.

ali jebi ga- strah me je da joj ne stvorim iluziju i onda da je jednostavno s time izdam.
ako tako razmisljas... sumnjam da ce dobro ispasti
anais_nin

#11 Re: jel moguće

Post by anais_nin »

The Nightwatchman wrote:samo sto su zene uvijek spremnije da prihvate neke stvari od muskaraca.

nije bitno sto je jedini problem, to je VELIKI problem :) po onom sto pises, ti nisi ni blizu spreman za brak i obaveze koje isti nosi sa sobom :)
uzivaj u ljubavi i vezi i vidi gdje cete ista odvesti...ne dosegnemo svi isti stepen spremnosti na bracni zivot u istom zivotnom dobu...neki stignu u tu luku tek kasnije u zivotu :)

nisu sve osobe iste....nekim ljudima nije potrebno da oprobaju pola slasticarne da bi se uvjerili da je kolac koji imaju bas ono sto im treba i sto zele :) dok je drugim ljudima ta degustacija jednostavno nephodna....ti izgleda spadas u ovu drugu kategoriju...sve dok to ne izbacis iz sistema ne izgovaraj DA ni za zivu glavu :D

i naravno da je moguce biti samo s jednom osobom do kraja zivota :) i nije problem sto oci pogledaju i druge osobe, sto ti se neka druga osoba ucini privlacnom, pozeljnom, simpaticnom....desava se to...ali ta setnja oka je bazirana primarno na carima "noviteta"...jedan od odraza emotivne zrelosti je spoznaja da taj "novitet" uvijek iscezne...da je to samo "privid" zato sto se nesto CINI novo i drugacije :) ali kad prodjes sito i reseto pocnes da shvatas koliko je rijetko i dragocjeno imati ljubav....koliko je tesko pronaci osobu koja te prihvata onakvim kakav si, koja ne samo sto voli tvoje vrline nego je spremna tolerisati i tvoje mane, koja je tu uz tebe da te pazi i mazi i djeli s tobom i smijeh i suze i zivotne uspone i padove....da je tesko pronaci osobu koja te razumije ili barem zeli da te razumije, koja zna kako da te nasmije ali i da te naljuti...kraj koje se lijepo buditi :) kraj koje je ugodno sutiti...s kojom uvijek imas o necemu razgovarati :) seksualna privlacnost i kompatibilnost su bitne....ali one su samo jedan djelic svega gore opisanog....sto mozda zvuci veoma jednostavno, i obicno, nekim mozda i dosadno, ali nije ni najmanje jednostavno za naci, a jos manje je lako to opisano zadrzati i odrzati...tek kad vidis kako je krhko, ranjivo, kako se lako lomi i gubi, tek onda znas pravu vrijednost ljubavi :)
Prozor

#12 Re: jel moguće

Post by Prozor »

lahko ti je sad sa 26 zalit za drugim zenama, al´ kad budes 50 baska ces mislit o tome hocel´ bit sexa sa drugima...
slavkoimamodilera

#13 Re: jel moguće

Post by slavkoimamodilera »

anais_nin wrote:i naravno da je moguce biti samo s jednom osobom do kraja zivota :) i nije problem sto oci pogledaju i druge osobe, sto ti se neka druga osoba ucini privlacnom, pozeljnom, simpaticnom....desava se to...ali ta setnja oka je bazirana primarno na carima "noviteta"...jedan od odraza emotivne zrelosti je spoznaja da taj "novitet" uvijek iscezne...da je to samo "privid" zato sto se nesto CINI novo i drugacije :) ali kad prodjes sito i reseto pocnes da shvatas koliko je rijetko i dragocjeno imati ljubav....koliko je tesko pronaci osobu koja te prihvata onakvim kakav si, koja ne samo sto voli tvoje vrline nego je spremna tolerisati i tvoje mane, koja je tu uz tebe da te pazi i mazi i djeli s tobom i smijeh i suze i zivotne uspone i padove....da je tesko pronaci osobu koja te razumije ili barem zeli da te razumije, koja zna kako da te nasmije ali i da te naljuti...kraj koje se lijepo buditi :) kraj koje je ugodno sutiti...s kojom uvijek imas o necemu razgovarati :) seksualna privlacnost i kompatibilnost su bitne....ali one su samo jedan djelic svega gore opisanog....sto mozda zvuci veoma jednostavno, i obicno, nekim mozda i dosadno, ali nije ni najmanje jednostavno za naci, a jos manje je lako to opisano zadrzati i odrzati...tek kad vidis kako je krhko, ranjivo, kako se lako lomi i gubi, tek onda znas pravu vrijednost ljubavi :)
:thumbup: E pa svaka ti cast.... :kiss:
3xa

#14 Re: jel moguće

Post by 3xa »

anais_nin wrote:

nije bitno sto je jedini problem, to je VELIKI problem :) po onom sto pises, ti nisi ni blizu spreman za brak i obaveze koje isti nosi sa sobom :)
uzivaj u ljubavi i vezi i vidi gdje cete ista odvesti...ne dosegnemo svi isti stepen spremnosti na bracni zivot u istom zivotnom dobu...neki stignu u tu luku tek kasnije u zivotu :)

nisu sve osobe iste....nekim ljudima nije potrebno da oprobaju pola slasticarne da bi se uvjerili da je kolac koji imaju bas ono sto im treba i sto zele :) dok je drugim ljudima ta degustacija jednostavno nephodna....ti izgleda spadas u ovu drugu kategoriju...sve dok to ne izbacis iz sistema ne izgovaraj DA ni za zivu glavu :D

i naravno da je moguce biti samo s jednom osobom do kraja zivota :) i nije problem sto oci pogledaju i druge osobe, sto ti se neka druga osoba ucini privlacnom, pozeljnom, simpaticnom....desava se to...ali ta setnja oka je bazirana primarno na carima "noviteta"...jedan od odraza emotivne zrelosti je spoznaja da taj "novitet" uvijek iscezne...da je to samo "privid" zato sto se nesto CINI novo i drugacije :) ali kad prodjes sito i reseto pocnes da shvatas koliko je rijetko i dragocjeno imati ljubav....koliko je tesko pronaci osobu koja te prihvata onakvim kakav si, koja ne samo sto voli tvoje vrline nego je spremna tolerisati i tvoje mane, koja je tu uz tebe da te pazi i mazi i djeli s tobom i smijeh i suze i zivotne uspone i padove....da je tesko pronaci osobu koja te razumije ili barem zeli da te razumije, koja zna kako da te nasmije ali i da te naljuti...kraj koje se lijepo buditi :) kraj koje je ugodno sutiti...s kojom uvijek imas o necemu razgovarati :) seksualna privlacnost i kompatibilnost su bitne....ali one su samo jedan djelic svega gore opisanog....sto mozda zvuci veoma jednostavno, i obicno, nekim mozda i dosadno, ali nije ni najmanje jednostavno za naci, a jos manje je lako to opisano zadrzati i odrzati...tek kad vidis kako je krhko, ranjivo, kako se lako lomi i gubi, tek onda znas pravu vrijednost ljubavi :)
Potpisujem. Kada je vrijeme za reci "DA" tu nema straha ni od cega :) samo luda zelja da napokon izgovoris
sabinaM

#15 Re: jel moguće

Post by sabinaM »

Hm...otkriti cu ti jednu tajnu, sex s istim partnerom moze postati samo bolji s vremenom, upoznajete se i otkrivate sta kome pase, s vremenom znate sve "trikove" kako zadovoljiti jedno drugo...i po meni nema dosade......jedino....

....jedino...sto je u nama ona ljudska radoznalost...kako bi bilo, sta ima ona druga, dali on to radi bolje...vjeruj mi sve sto imaju druge ima i tvoja djevojka...a ako je imalo pametna sve moze nauciti a sto jos ne zna

...e sada ako pozelis isprobati kako je s drugom, postoji mogucnost 1. da ti se ne svidi sex s drugom i 2. da izgubis ono sto imas i sto valja

Moj savjet...sve sto zelis novo i zanimljivo isprobati, isprobaj sa svojom djevojkom ;-)
mojgrad

#16 Re: jel moguće

Post by mojgrad »

The Nightwatchman wrote:jel moguće da jedan 26-ogodišnjak ostane sa jednom 24-godišnjakinjom do kraja života u ljubavnoj vezi (braku) u kojemu će istu osobu voljeti i cijeniti, ali prije svega koja će ga seksualno zadovoljavati cijelo to vrijeme, bez da u jednom trenutku pomisli kako je mogao bolje ili više ili kvalitetnije, i bez da ga privlače cijelo vrijeme druge žene? je li to moguće? ta osoba je stvarno fantastična, kako fizički tako i duhovno, i slažemo se i sve... ali, jebi ga, ja ne mogu a da se ne okrenem za drugom ženom na ulici ili da ne pomislim kakav bi bio sex s nekim drugim. naravno, nastojim da to i sakrijem od moje voljene, ali to mi dodje kao neki instinkt. :D

je li moguće da te jedna žena seksualno zadovoljava cijelo vrijeme? jer ako jeste...

da je ženim odma jebaji ga :D
Ako trazis samo seksualno zadovoljstvo ne zeni je, ne zeni se nikako! Brak nije za ispunjavanje samo seksualnih potreba tu treba mnogo vise stvari da funkcionise..
Ako zelis pored seksa ljubav i obostrano razumijevanje a mislis da si to sve (u kompletu) nasao kod nje onda ne vidim razlog zasto se ne bi zenio. Budi prvo siguran da i ona zeli tebe u tom smislu, sta znas mozda te ona gleda samo kao prolaznu avanturu. Doduse nisam upoznata s tim koliko si dugo vec u vezi, mozda je to nesto sto traje vec godinama.

To da li je moguce da si zadovoljan cijeli svoj zivot sa jednom osobom to je idividualna stvar, neki mijenjaju svake sedmice po jednu pa im nije dovoljno dobro. A neki su cijeli svoj zivot sa jednom osobom i jos uvijek super sretni.
Stvar je u tome koliko se potrudite i ti i i ona da vam veza uspije i da oboje uzivate u njoj.. Stvar licnih interesa, zelja i mogucnosti naravno
mojgrad

#17 Re: jel moguće

Post by mojgrad »

Ne volis ti nju najvise na svijetu, jer da je volis ne bi ti one night stand padala vise na pamet. A znas li zasto?? Upravo zato sto ti ona (ta jedna special osoba) pruza sve sto je tebi potrebno, pocevsi od emotivnog, duhovnog, pa i seksualnog segmenta.
Tebi ocigledno nije sve potaman u toj vezi ili si ti suvise egoista da pirhvatis njenu ljubav koju ti pruza (vidim) bezuvjetno.
Sjedi i dobro razmisli prije nego dodjes u situaciju da je prevaris, sjedi i skontaj da li hoces ili neces s njom u bracne vode. Ako hoces onda se pomiri s tim da nema vise aferica i zezancije ako ti je to prece i vrijednije od osobe koju kako kazes mnogo volis onda znas sta ti je ciniti, razidjite se koliko god da boli ucinit ces joj uslugu a i sebi..
Dori

#18 Re: jel moguće

Post by Dori »

Ne mogu govoriti iz licnog iskustva, ali neko meni jako blizak je vec 27 godina u sretnom braku....Njemu je bilo 23, a njoj 24 kada su se vjencali...i iskreno mislim da nikada nisu pogledali drugu osobu. Znaci moguce je....
Eh, sad razumijem tvoje pitanje (i strah) i naravno da nemas garanciju da se sutra ili nakon 10 godina braka nece pojaviti neka mala koja ce ti mrdnuti repom ispred nosa i s kojom ces prevariti zenu.
Ali u zivotu nema garancija ni za sto.....jednostavno riskiraj, pa sta bude...

I neka ti je sa srecom ;-)
mamica papucarka

#19 Re: jel moguće

Post by mamica papucarka »

besana wrote:Razumijem da ti je sex sad prioritet, da ne kažem preokupacija :D . ali... kad se , ako Bog da oženiš, pa dođu, ako Bog da djeca, pa obaveze, pa ti djeca postanu prioritet i preokupacija.... sex ti više neće biti na prvom mjestu. Nego djeca i njihova budućnost. Pusti sex, to je ionako jedna od najprecjenjenijih stvari na Svijetu :D ...kažu :)

Ozbiljno, ako se slažete, duhovno, intelektualno, ako ste sličnog vaspitanja i uvjerenja, ženi je.. :thumbup:
i ovoj omladini je do seksa po ovoj vrucini :mrgreen:
BRCAK27

#20 Re: jel moguće

Post by BRCAK27 »

Meshtar wrote:Jeste.

Mislim da je lijepo onako pred smrt pomisliti da se nisi zeznuo u vezi neke žene, da je to baš ta s kojom si trebao provesti život. Svejedno, mogu nailaziti, okrenućeš se za njima...ali kad vratiš pogled nazad, poznate te oči očekuju. Lijepo ih je vidjeti.
Woooooooowwww ,,, bravo majstore ,ovo je moj stav!!!! :P
milivoje

#21 Re: jel moguće

Post by milivoje »

The Nightwatchman wrote:
mene prvenstveno zanima seksualno zadovoljstvo. je li moguce biti do kraja zivota sretan s jednom zenom?

jako mi je tesko to prihvatiti, ali pricaju ljudi da je to moguce................
NeJJma saMMse, ba.
Ha se ozenis...izadjes na ulicu...kad ono prodje ''sam' taka'' pored tebe...i?...sta onda?

Jebi ga jarane...nije do nas...hormoni su krivi...Bozije davanje...a na Boga se ne smijes ljutiti.
:lol: :lol:
encian

#22 Re: jel moguće

Post by encian »

nemoj ti nju jos zeniti. kako vrijeme prolazi samo ce ti se kazati trebaju li ti druge zbog seksa i kolika je vrijednost one night stand-a. :-D ove uglavnom uskoro zaboravis.
nebojeplavo

#23 Re: jel moguće

Post by nebojeplavo »

Ti si jos uvijek neizivljen :D sjedi s mirom, kakva zenidba, kad budes spreman za nju, takve stvari ti i nece padati na pamet :D
A mozda tu curu ustvari i ne volis, pa nek je lijepa, pametna, dobra, sve naj naj :wink:
Ken Lee

#24 Re: jel moguće

Post by Ken Lee »

I jeste i nije. Zavisi.
dushmanka_sa

#25 Re: jel moguće

Post by dushmanka_sa »

Šta da ti kažem... Žensko sam... a opet se ponekad upitam... "Šta bi bilo kad bi bilo?"... Možda se desi taj "neki" ako se već nije desio koji će zavrtjeti sve i s kojim neće biti potrebe da gledam u drugu bašču. A opet, vodim se onom... Dokle god mu ja pružam zadovoljstvo, i dokle god ima nešto novo u tom zadovoljstvu, dotle ni on neće dirati u drugu bašču. Gledati nije problem, i ja se okrenem za dobrom žeMskom. :D Ali kad počne sadit cvijeće u drugoj bašči, e tu bi skontala da ja dovoljno ne brinem o tom istom cvijeću, ili obratno. :D
Post Reply