Posto nisam iz Sarajeva interesuje me jel ko bio na tom zimskom salonu knjige i kako vam se cini? Planiram doci, al nemam od koga da cujem utiske...
hvala vam,
pozdrav
Dupla tema . Koristi search prije postavljanja teme. Moderator
Aktuelna tema: http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=21597
Jel ko iso na zimski salon knjige?
Moderator: Chloe
-
stella_sa
isla sam ja juce. ma ne znam sta bih ti rekla
onako. zavisi koga sta interesuje. trazis li kakvu strucnu literaturu, tesko da ces je naci. srbijanski izdavaci ne nude nista posebno, sve vec vidjeno, nema bog zna novih naslova a i ono sto ima nekako mi sve suvise soft i isfurana literatura
ono sto treba jeste naci VBZ-ov stand, oni su pravo snizili cijene tako da recimo Hemona i njegovog Covjeka bez proslosti mozes dobiti za svega 15 KM
a bio je preko 30 KM. eto toliko, koliko se mogu sjetiti 
- alphonse kauders
Ja sam kupio Hemona za 5KM uz Dane pa mi je tako cijena od 15 KM malo nelogična. Ipak sam očekivao malo veće sniženje, jer smanjiti cijene za 1-2 KM i nije nešto. Srbijanski izdavači su dosta povoljniji što se toga tiče. A za stručnu literaturu se slažem-slabo. Zato ima dosta o Feng-shuiu, seksualnim praktikama, jogi itd, itd..stella_sa wrote:isla sam ja juce. ma ne znam sta bih ti reklaonako. zavisi koga sta interesuje. trazis li kakvu strucnu literaturu, tesko da ces je naci. srbijanski izdavaci ne nude nista posebno, sve vec vidjeno, nema bog zna novih naslova a i ono sto ima nekako mi sve suvise soft i isfurana literatura
ono sto treba jeste naci VBZ-ov stand, oni su pravo snizili cijene tako da recimo Hemona i njegovog Covjeka bez proslosti mozes dobiti za svega 15 KM
a bio je preko 30 KM. eto toliko, koliko se mogu sjetiti
-
stella_sa
pa jeste skupo u odnosu na cijenu izdanja iz dana, ali kako je vbz-ovo izdanje bilo 33 a sada 15 km, htjela sam reci da su jedino oni napravili pravo snizenje. ma ne treba puno od ovog salona ocekivati, ljudi su se organizovali da se pokusaju rijesiti zaliha pred uvodjenje pdv-a tako da ne vjerujem da ce biti neki extra popusti, jer imas sajam knjige u aprilu kada je cilj promocija knjige a ovo je nesto drugo. 
-
cheguevara
#5 odgovor...
Ma da ti pravo kazem nemam nista ono bas da kazem. Ali mislim da cu doci onako da malo razgledam i sigurno ce nesto da mi se svidi pa i da kupim... U biti, nekako me vise zanimala organizacija i broj izlagaca... al vidim da je sve OK
- anais_nin
jesu to ona fina bijela izdanja?stella_sa wrote: ono sto treba jeste naci VBZ-ov stand, oni su pravo snizili cijene tako da recimo Hemona i njegovog Covjeka bez proslosti mozes dobiti za svega 15 KMa bio je preko 30 KM. eto toliko, koliko se mogu sjetiti
![]()
-
stella_sa
nisuanais_nin wrote:jesu to ona fina bijela izdanja?stella_sa wrote: ono sto treba jeste naci VBZ-ov stand, oni su pravo snizili cijene tako da recimo Hemona i njegovog Covjeka bez proslosti mozes dobiti za svega 15 KMa bio je preko 30 KM. eto toliko, koliko se mogu sjetiti
![]()