Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Gabrielo

#76 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..

Post by Gabrielo »

Šveđanin wrote:Najbitnije je ne lagati sebe. Ako ti se svidja ovaj profil zena to ne trebas kriti i robovati idealima okoline, naravno da trebas trcati za njima, ja sam samo naveo vrlo realnu stvar da bi te mogla odbiti i poljuljati ego jer valjda znas sta njoj treba, valjda si skontao do sada.

Dobro kad se sjetim sebe i mojih jarana to sto ti pricas je na neki nacin i prirodno u tom dobu. Kad budes odrastao vec ces sam vidjeti nedostatke ovakvog tipa zene.. nije bas cijeli zivot u ritmu kakav zivis sad pij, jedi, je*i, provodi se... neugodna je tisina poslije seksa kad sa njom imas 0 zajednickih tema. Za kasnije se itekako gleda i karakter i razne druge osobine na koje do tada mozda nisi obracao paznju... PS: Ko god je koga znam grand parada djevojku ozenio, nije se usrecio. Ali bas nikako, totalno rastureni odnosi.
A kako naci tip zene koji nije takav? Danas je to normalna i vecinska pojava.
walter kurtz

#77 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..

Post by walter kurtz »

Vjeruj mi ovaj tip zene je najbolji sto manje misli bolje pusi :roll:
zrakomlat

#78 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..

Post by zrakomlat »

JThomas wrote:ovakvima je važnije da šljašti i blješti nego da stvarno ima. solidno auto, flaša votke i red bulovi i tako to. dal' su ti kod kuće isključili plin i jedeš li tamo paštetu i hljeb manje je bitno :D
:thumbup: :lol:
zrakomlat

#79 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..

Post by zrakomlat »

resito wrote:
AstorH wrote:
resito wrote:
Kakve su cijene, ima li dobrih žena? :D
Cijene za nas Balkance su previsoke.
A zena ima svakavih. I dobrih i onih koje to nisu i mislim da sebi ne smijes dopustiti da se tamo zaljubis jer svaka druga ponistava onu prvu.
Bar ja ne mogu jer je toliko velik izbor da ne mozes prstom izabrati jednu jer nakon par sekundi vidis jos ljepsu.
Ne znam kako je decko dosao do toga da trazi ovu curu, mozda je imao neku duzu konverzaciju sa njom pa ga privukla, ali sto se tice izgleda tamo je bolja od bolje, ovisno u kom smijeru gledas jer ima i gay odrediste :D
Btw tamo sam svake godine i znam u kojem smjeru da gledam, ali se jos nikada nisam zaljubio. Zrce je mjesto avantura i nicega drugog.
Moje misljenje i razlog zbog kojeg idem tamo,a li vjerovatno da ima ljudi i koji se zaljube.
Nisam se ni mislio zaljubiti. Taj osjećaj gledajući ove slike online i ja imam. Vidiš jednu dobru, uuuuu, okreneš stranicu a ono na drugoj slici još bolja.. treća stranica vrhunska djevojka ti na kraju zaboravio ove prve dvije. Mislim identično kao kod tebe. Sve bolja od bolje, sve ljepša od ljepše.

Koliko para konkretno treba za nekog osredje uspješnog u flertu od dolaska na Zrće do nečeg konkretnog? :D
Kamara para.
AstorH

#80 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..

Post by AstorH »

Gabrielo wrote:
JanuaryJones wrote:
ćiribiribela wrote::facepalm:
I know :nevjerujem: :nija:
Sta je bilo dame? :)
I mene ineresira čemu se dotične čude ? :)
vješalica

#81 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..

Post by vješalica »

Black swan wrote:jaoj x noge ima :lol:
ima klempave noge
AstorH

#82 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..

Post by AstorH »

U čemu je problem ? :)
AstorH

#83 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..

Post by AstorH »

JanuaryJones wrote: I know :nevjerujem: :nija:
A šta to ? :)
JanuaryJones

#84 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..

Post by JanuaryJones »

AstorH wrote:
Gabrielo wrote:
JanuaryJones wrote: I know :nevjerujem: :nija:
Sta je bilo dame? :)
I mene ineresira čemu se dotične čude ? :)
Za par godina će tražiti finu, poštenu za oženit uz pogrešna očekivanja. Uz to će sijati HPV usput, ne razmišljajući utjecaj istog na buduću majku njegove djece, pa i na djecu.
AstorH

#85 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..

Post by AstorH »

JanuaryJones wrote: Za par godina će tražiti finu, poštenu za oženit uz pogrešna očekivanja. Uz to će sijati HPV usput, ne razmišljajući utjecaj istog na buduću majku njegove djece, pa i na djecu.
Čekaj malo rodice :D

Pitanje br 1. Da li to znači da ti koja nisi bila na Zrću nemaš HIV, a oni imaju?
Pitanje br 2. Zašto misliš da si ti "fina" ?
Pitanje br 3. ako ne misliš, zašto postavljaš ovakve konstatacije ? :D
JanuaryJones

#86 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..

Post by JanuaryJones »

AstorH wrote:
JanuaryJones wrote: Za par godina će tražiti finu, poštenu za oženit uz pogrešna očekivanja. Uz to će sijati HPV usput, ne razmišljajući utjecaj istog na buduću majku njegove djece, pa i na djecu.
Čekaj malo rodice :D

Pitanje br 1. Da li to znači da ti koja nisi bila na Zrću nemaš HIV, a oni imaju?
Pitanje br 2. Zašto misliš da si ti "fina" ?
Pitanje br 3. ako ne misliš, zašto postavljaš ovakve konstatacije ? :D
Činjenica da ne znaš šta je HPV mi dovoljno o tvom iskustvu i prenošenju istog.
resito

#87 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..

Post by resito »

Problem je što ne raspolažem tim parama, ne mogu biti u tom krugu ljudi bar ne trenutno i to je ono što mi je malo krivo. Ove godine sam upisao faks, Imao sam kratku vezu sa djevojkom i još par kratkih stvari sa drugim djevojkama koje su onako prosjek a mojih su godina iz moje sredine..

Ali moram biti iskren. Ja kad vidim sve ove slike onda meni takve realne djevojke koje srećem svakodnevno budu bezveze. Nezanimljive, samo ih preskačeš, nijedna ti ne privuče pogled. Hoću reći ovako svakodnevno u životu. A naveče po klubovima ima dobrih.

To je ono što mene muči. Ovo što vidim, što znam da postoji tamo negdje ne tako daleko od mene me obuzme tako da mi ove djevojke mojih godina što ih susrećem postanu dosadne. I ja znam da se to lijepo zove sindrom visokih očekivanja ali eto bar sam iskren prema sebi. :D I onda izgubim volju za svim....

Hvala mnogo svima na korisnim komentarima! Jel mogu žene nekako da napuste ovu temu?

Ne želim da diskriminišem ali svaka je dosad pisala samo spam, poruke od par slova, smajlije.. ono ako nemate šta reći pametno napustite temu.
I u pravu je ovaj gore post što ja imam kriti ako se meni nešto sviđa. Eto rekao sam šta mi se sviđa i ima tu čitava galerija šta mi se još sviđa. Možda je to loše ali je tako meni je ovo lijepo i tačka.

AstorH wrote:
resito wrote:
Koliko para konkretno treba za nekog osredje uspješnog u flertu od dolaska na Zrće do nečeg konkretnog? :D
Treba ti najmanje 300€ za noc jer neces upast u kombinaciju 1:1 nego je tu uvjek i njeno drustvo, a i tvoje. A tamo je tura pica skupa.Zato mnogi šmrkaju.Ili dođu udareni sa trajekta litrom votke jos na onda 3-4 ure drze jedan Red Bull i skacu - oni koji to mogu.
Zbog toga je tesko ostati tamo pijan ako nemas love, ipak se bira laksi nacin, pa smrkaju. Ja nisam nikad iako u momentima euforije uradio bi svasta.
Neko ima srece pa prodje sa 100€ za noc, neko najebe pa mu ne moze bit ni 500€.
Stranci na to ne gledaju jer oni su dosli tu puni love i spremni da je tu i ostave. Zato cijene na Zrcu nisu prilagodjene balkanskom mentalitetu, odnosno mogucnostima, nego zapadnom sistemu provoda.
Sto se zena tice, mozes imat velike sreće da naletis na ribeštiju koja je urokana (posebno iza 3h ujutro) i otici sa njom na plazu sa 2 Red Bulla u rukama i nešto i poševitš, mada takve su obično nesposobne da shvate gdje su, a kamo li da se kulturno poševe.
Stvar hoda tako da kad upadneš u društvo neke ribeštije (na suvom li pjena partyu) koja ti se sviđa ti moraš da potegneš turu pića za koju će te doć ceh ovisno koliko ima njenih u durštvu. (cca 50€) To ti je pristupna karta, onada je muvaš, obično te otkači ako je sa balkana jer ni one nemaju love :D Ove druge ako joj se svidiš sljedeća tura će te doć 10-15€ ako ste sami i obično su gladne ne zaboravi da te može iznenditi i time, mislim na hranu iz restorana iliti fast fooda :D

Etoo "ukratko" moj prijatelju tako ti je to :D ;-)

Ovaj post mi je bio najkorisniji, svaka čast vidi se da imaš iskustva. A jbg ovo je liga iznad ja nemam toliko para.
Ali dobro kad vidiš slike svih tih djevojaka onda vjerovatno i vrijedi.

Ima li Bosanki tamo? Drago mi je zbog tebe što si uspio...
JThomas

#88 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..

Post by JThomas »

ti hoćeš ono što (trenutno) ne možeš imati, a nećeš ono što možeš. ali to ti preraste u naviku. i kad završiš faks, stekneš neku lovu ti ćeš opet htjeti nešto drugo što tad neće moći... :D
AstorH

#89 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..

Post by AstorH »

JanuaryJones wrote:
Na osnovu čega misliš da ja ne znam šta je HPV?

Da li misliš da ja koji posjećujem Zrće i koristim kondom svejedno imam HPV, a ti ga u svom gradu ispred ulaza ne možeš da dobiješ i zašto ne ?
ćiribiribela

#90 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..

Post by ćiribiribela »

AstorH wrote:
U čemu je problem ? :)

Nema problema, samo se cudim nekim postovima. :mrgreen:
resito

#91 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..

Post by resito »

JThomas wrote:ti hoćeš ono što (trenutno) ne možeš imati, a nećeš ono što možeš. ali to ti preraste u naviku. i kad završiš faks, stekneš neku lovu ti ćeš opet htjeti nešto drugo što tad neće moći... :D

Meni je u stvari jedini izlaz i put kako doći do ovih žena sljedeći:

upisati dobar fakultet (uradio i to na budžet) - završiti dobar fakultet (planiram) - zaposliti se i zaraditi para da dođem do ovog društva (budućnost, pitanje kad i kako..)

Ovo je jedno od rijetkih mjesta gdje ja mogu biti potpuno iskren. Ako se šta zezne od ovog gore, imam rodbinu u Švicarskoj koja ne zove da za početak čistim kod njih u kuhinji u njihovom restoranu a poslije bi napredovao ali u glavnom radio bi neki fizički posao da zaradim...
Pa bolje mi je i pokušati doći do ovakve žene nego naći neku prosječnu i onda se zavaravati kako je idealna a nije. Idealna ni ne postoji ali ja sam rekao šta je za mene idealno ili bar blizu toga. Do tada mi ostaje da budem sa prosječnim i to i radim bolje išta nego ništa, to razumijem Thomase..

Sve u svemu da bi došao do cilja očekuje me mnogo učenja a ako ne uspijem očekuje me još više rintanja (srećom pa imam priliku, više puta me zvali ako želim) da bi ostvario ono što želim. :D
P308

#92 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..

Post by P308 »

gurabija78 wrote:valjda nije sama vozila do Zrca neuzubilah....

ahahha, jao :lol:
saimidin

#93 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..

Post by saimidin »

gurabija78 wrote:valjda nije sama vozila do Zrca neuzubilah....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
insomnia78

#94 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..

Post by insomnia78 »

AstorH wrote:
JanuaryJones wrote:
Na osnovu čega misliš da ja ne znam šta je HPV?

Da li misliš da ja koji posjećujem Zrće i koristim kondom svejedno imam HPV, a ti ga u svom gradu ispred ulaza ne možeš da dobiješ i zašto ne ?
Ma ti se, jarane, nisi poljubio u zivotu
Kakvo Zrce, kakvi kondomi i HPV
Niemand

#95 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..

Post by Niemand »

Ja mislim da ti je najisplativije i najjeftinije da nadjes neku curu tu oko tebe sto za pocetak izgleda nako oke. Onda malo ulozi u nju.

Vidis, ova plavusa se ne probudi ujutro vaka.

Znaci, nadji sebi otprilike neku da ne moras sad bas previse ulagati u nju al onda polako-prefarbaj je u plavo (samo moras paziti da izaberes ovu nijansu ko u ove tvoje sa slike, da ne ispadne zuto na kraju); vodi je u solarij redovno (bice ista vako 100%); ove noktice imas na svim pijacama (nije skupo), a i ovaj sareni lak mozes kupiti u svakom vecem granapu, recimo u marsu ima toga vazdan, samo eto moraces kupiti par lakova, al Boze moj; karmin i ostali malter mozes vrlo jeftino naci takodjer na pijaci.

A ovih naocala ima u bezistanu. I jah, kakvo more, terme bolan (mislim, mozes ti otici i na more, al realno, ako odes na terme vidjece te vise raje sa njom jel).

Eto. Nadam se da sam pomogla i sretno :thumbup:
NataliDizdar

#96 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..

Post by NataliDizdar »

A sta ako jeste iz Sarajeva...hoces je dodati na fb da joj lajkas slike?

Koja pacenicka tema
AstorH

#97 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..

Post by AstorH »

resito wrote:
Ovaj post mi je bio najkorisniji, svaka čast vidi se da imaš iskustva. A jbg ovo je liga iznad ja nemam toliko para.
Ali dobro kad vidiš slike svih tih djevojaka onda vjerovatno i vrijedi.

Ima li Bosanki tamo? Drago mi je zbog tebe što si uspio...

Hvala.

Ali ja nisam uspio.

Imam iskustva, ali tamo nisam da uspijem, tamo sam da izgubim - lovu - za provod.
Nikada se nisam otamo vratio bogatiji. Samo siromašniji.
Zbog toga se ne ponosim time.
Ma koliko otišao bogat tamo vratit ćeš se siromašniji.
Ne idu tamo ljudi da se obogate i uspiju, idu da se provedu i opuste.
:wink:

Neki nešto i ševe ako im se posreći sa tijelom i pričom.
Ne možeš tamo doći debel sa stomakom, možep ali ne jebeš.
Ja sam jednom došao sa 97kg tamo i sa stomakom. Sramota me bilo kad pogledam likove sa pločicama, bacaju ribeštije pjenu na njih, trljaju ih di stignu, ja onako stršim sa stomakom ko retardiran.
Imama para, al ne mož yebat.
Moraš imat tijelo za Zrće.
Ovo moram da naglasim, nažalost, ali tako je.

E sad, ima li Bosanki pitaš me ?
Da, ima.

Bosanke tamo obično se ne ističu, negdje su sa strane, smatraju se ne baš tako zgodne i atraktivne.
Iako u nekim situacijama mogle bi da stanu na crtu mnogim ribeštijama sa zapada što se izgleda tiče.

Ono što sam primjetio tamo kod cura iz BiH je neostatak love i pažnje.

Ali ono što nemaju ribeštije sa zapada je humor.

Pitao sam u subotu neku žensku iz Vareša zašto si tu i gdje živiš?

Kaže ona, živim da ovdje dođem, ima li nešto da ne valja kod mene?

I eto tako dođeš do nekih situacija kada ti neki ljudi iz Bosne tamo ne mogu ništa drugo da pruže osim humora, i tada si u situaciji da se samo nasmiješ.

Inače, ribeštije sa Balkana, koliko sam ja primjetio, nemaju love i kada im priđeš da ih loviš pristanu za piće, onda odustaju jer nemaju love.
Mislim da love dobre prilike, i likove sa lovom i EU državljanstvom.

Posebno ribeštije iz BiH i Srbije.

Moj dojam je takav.

Nemoj da ne'ko nešto zamjeri :)
AstorH

#98 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..

Post by AstorH »

insomnia78 wrote: Ma ti se, jarane, nisi poljubio u zivotu
Kakvo Zrce, kakvi kondomi i HPV
Poštivam mišljenje svakog forumaša ovdje pa i tvoje.
Ne bih da se pravdam.
U pravu si :)
zrakomlat

#99 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..

Post by zrakomlat »

resito wrote:
JThomas wrote:ti hoćeš ono što (trenutno) ne možeš imati, a nećeš ono što možeš. ali to ti preraste u naviku. i kad završiš faks, stekneš neku lovu ti ćeš opet htjeti nešto drugo što tad neće moći... :D

Meni je u stvari jedini izlaz i put kako doći do ovih žena sljedeći:

upisati dobar fakultet (uradio i to na budžet) - završiti dobar fakultet (planiram) - zaposliti se i zaraditi para da dođem do ovog društva (budućnost, pitanje kad i kako..)

Ovo je jedno od rijetkih mjesta gdje ja mogu biti potpuno iskren. Ako se šta zezne od ovog gore, imam rodbinu u Švicarskoj koja ne zove da za početak čistim kod njih u kuhinji u njihovom restoranu a poslije bi napredovao ali u glavnom radio bi neki fizički posao da zaradim...
Pa bolje mi je i pokušati doći do ovakve žene nego naći neku prosječnu i onda se zavaravati kako je idealna a nije. Idealna ni ne postoji ali ja sam rekao šta je za mene idealno ili bar blizu toga. Do tada mi ostaje da budem sa prosječnim i to i radim bolje išta nego ništa, to razumijem Thomase..

Sve u svemu da bi došao do cilja očekuje me mnogo učenja a ako ne uspijem očekuje me još više rintanja (srećom pa imam priliku, više puta me zvali ako želim) da bi ostvario ono što želim. :D
Tek si upisao fax, dakle imaš 19 godina. Dok ti završiš fax i nađeš dobar posao kojim ćeš zaraditi dovoljno novca, imat ćeš tad 28 minimalno, i bićeš dio one lige koja ti je sad stara 28-35.
S druge strane, još nisam čuo da se neka sponzoruša zalijepila za nekoga sa dobrim poslom (u smislu zaposlenim kod nekog poslodavca). Obično se lijepe za gazde, ili sinove gazdi. Da one cijene one koje uče i rade, i same bi bile takve.
I osim škole, drži se malo i teretane. Džaba ti pare, ako naleti neko s isto para, više šarma, i isklesan ko Lazar Angelov :D

Usput, koji si fax upisao?
ho oponopono

#100 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..

Post by ho oponopono »

...e jebiga, frajeru je sad jos nedostiznija, onako kokuzna juri high creme de la creme...stas nekome vlast drugome mast...eh zato ima dvije da igra na sigurno Desanku Sakic i Ljevanku Jakic... :pisnula: i :pisnuo:
Locked