Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
-
Gabrielo
-
detroit-mercy
#552 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
Zato je bivsiCherry-Cherry wrote:Vala baš. Jbg i visina više. Evo, ja sam imala davno momka, koji je bio manji od mene, a ja sam 172 cm. Eto, Gabrielo, nije visina toliko bitna._BataZiv_0809 wrote:Mora li se svaka tema usrati pricom zbog kompleksa od niskog rasta. Umjesto da gledamo solarujim oblajhane trebice sa ful silikonom, gledam traktate o visni![]()
Lafe ba ako si nizak, prihvati to, ima svojih prednosti, ali de ne tusi vise Tita ti i Partije.
- ho oponopono
#553 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
...srecom tehnika podize efektivnu vrijednost, sto doprinosi stopi iskoristenja...sta bi rekli Cezar... Napoleon, Lujevi... 
-
prog321
#554 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
Visina je bitna ali ne toliko ko novac, ljepota i kuratost.
Tek na petom mjestu i poslije inteligencije.
Zato se opusti. Nije to veliki hendikep ako se ostale stvari poklope
-
detroit-mercy
#555 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
Problem je sto se rijetko poklopeprog321 wrote:Visina je bitna ali ne toliko ko novac, ljepota i kuratost.
- Cherry-Cherry
#556 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
Nije zato.detroit-mercy wrote:Zato je bivsiCherry-Cherry wrote:Vala baš. Jbg i visina više. Evo, ja sam imala davno momka, koji je bio manji od mene, a ja sam 172 cm. Eto, Gabrielo, nije visina toliko bitna._BataZiv_0809 wrote:Mora li se svaka tema usrati pricom zbog kompleksa od niskog rasta. Umjesto da gledamo solarujim oblajhane trebice sa ful silikonom, gledam traktate o visni![]()
Lafe ba ako si nizak, prihvati to, ima svojih prednosti, ali de ne tusi vise Tita ti i Partije..
- dobojlija81
#557 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
jel nosio pridlavke ba bivši 
- Mis mekinjas
#558 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
Koga muci visina?
Iz iskustva svog potpisujem odmah da su niski muskarci redom sve pizde, bolje receno gomile govana u ljudskoj formi. Doduse, omakne se rijetko u omjeru 200:1 ok primjerak.
Iz iskustva svog potpisujem odmah da su niski muskarci redom sve pizde, bolje receno gomile govana u ljudskoj formi. Doduse, omakne se rijetko u omjeru 200:1 ok primjerak.
- dobojlija81
#559 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
pupak na pupak dodje kako godMis mekinjas wrote:Koga muci visina?![]()
-
Gabrielo
#560 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
Kod muskarca su najbitniji:prog321 wrote:Visina je bitna ali ne toliko ko novac, ljepota i kuratost.
1.novac
2.lice
3.visina/tijelo
4.karakter
Ako govorimo kako zene gledaju. Potrebno je imati dvije stavke ako zelis biti uspjesan (novac je izuzetak, on je sam dovoljan).
-
prog321
#561 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
Zaboravio si jednu od najvažnijih stavki 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#563 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
visina nije toliko bitna
očit sam ja primjer sa svojih 192 cm
a što se kuratosti tiče dok dodješ do tog nivoa već si ispo iz igre... jedino da nosaš sliku kite uz sebe i pokazuješ je ( manijak)
slatko lice, skladno tijelo, samouvjerenost i kešovina
očit sam ja primjer sa svojih 192 cm
a što se kuratosti tiče dok dodješ do tog nivoa već si ispo iz igre... jedino da nosaš sliku kite uz sebe i pokazuješ je ( manijak)
slatko lice, skladno tijelo, samouvjerenost i kešovina
-
prog321
#564 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
Ocito nisi imao iskustva sa mocnim zracenjem kuratosti nad zenama.
One to osjete. Kad hodas, kad pricas.. znaju. Subtilno, nadnaravski, vecina odmah osjeti.
One to osjete. Kad hodas, kad pricas.. znaju. Subtilno, nadnaravski, vecina odmah osjeti.
- Truba
#565 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
znači 15.5 centima nije dovoljno bilo
možda ukrivo što mi ide

možda ukrivo što mi ide
-
sarajevsko_pivo
#566 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
Ona je iz Beograda. Ne znam uopce sta ti je tu posebno svaka cura u Beogradu lici kao ova, a sve vise nasi cura takodjer.resito wrote:Fotograf koji je slikao kaže da je pričala našim b-h-s jezikom (ex yu) ali ne zna odakle je..Pa jel moguće da nije ništa skontao i primjetio, on išao slikati ove bildere.
Chmoljo kakve su cijene na Zrću? Koliko ja vidim tamo niko ne ide da se kupa, već svi su po tim barovima što u sredini imaju bazen, okolo muzika i tu budu..
-
prog321
#567 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
Ejjs, ti mjerio ?
Sestarom ili linearom ? Mozda je 15.43 ?
Sestarom ili linearom ? Mozda je 15.43 ?
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#568 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
Jel al u debelom Q.Gabrielo wrote:Kod muskarca su najbitniji:prog321 wrote:Visina je bitna ali ne toliko ko novac, ljepota i kuratost.
1.novac
2.lice
3.visina/tijelo
4.karakter
Ako govorimo kako zene gledaju. Potrebno je imati dvije stavke ako zelis biti uspjesan (novac je izuzetak, on je sam dovoljan).
Djevojke/zene koje letaju za ovima sto imaju debeo dzep, uvijek izgledaju kao da nemaju ni petobanke u dzepu. Ispalo je to iz mode, da zena je potpuni ovisnik od muza/momka po pitanju novca. Svak voli svoju zaradu i da trosi kako on to zeli ukljucujuci i zene. Mozda to jos nije dokusurilo u BiH i regionu, ali na sjeveru Europe tesko ces imponovati bilo koga sa debelim dzepom. Ovdje se traze sasvim drugi ideali. Trazi se odlucna osoba, osoba koja ima cilj, osoba sa karakterom koji naravno odgovara drugoj osobi, izgled tu i tamo - stvar ukusa, petezno ovi dlakaviji, manje obrijani, i ne nabildani prolaze znatno bolje kod zena nego ovi sto su utegnuti, obrijani i sl.
- Zviz
#569 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
To Zrce ili kako se vec zove, to ti je odprilike kao Cevljanovici, samo sto vamo su Bikove zamjenili Beznima i Qurcima, a umjesto masnih ruku imate slipave ruke od secer-napitaka. Svak svakoga gleda i svak svakome se udvara, tu i tamo ko se pojebe u ostalom 99% ode suhog kurca kuci, a isto tako i kod zena. Sretan brak i Bog na pomoci bio onom ko tamo nadje sebi zenu ili muza. Sve balavurdija, tatini i mamini. I tako se mi jedne godine opalimo tamo, poslje pet minuta skontasmo da mozemo biti ocevi gotovo 90% svim prisutnima. Pravo bili u ne obranom grozdnju. I sta cemo posto svi imamo zene, djevojke, djecu itd. ono imam prostora da se pravo ZAJEBAJEMO i nabacujemo ali na nas nacin. Hem dlakavi, po prsima jambolija, ali vec i po ledjima ima se dlakica - ober sexi, hem jedni procleavi, drugi sjedi, slabo obrijani, razvijeni ko opustena strijela, ja bio najlaska kategorija sa nepunih 100kg, zapalili havana cigare, uzeli nekoliko flasa ko ce uvijek cekati ili slusati konobare, i na kaju mi bili veca zabava onaj bazen u koje svi stoje jedno do drugo i urlicu ko da su iz ludnice izasli. Bili 2-3 sata i vidili da u tom obanistu nemamo ozbiljno sta traziti, i fino povukli se na obalu, nabavili sebi brdo hrane i gajbu pive, flasa necega i frizbi.
Ja nekkao te muskracice koji ma je jedva 25-30 godina vidim vako. -"Put do odredista: ma joj ima da guzimo, da jebeno dan i noc." - na putu nazad kuci -"svak suti i razmislja sta da slaze drustvu kod kuce", tu i tamo se sta god progovori poput ovog sto objavi okem je ova
Ja nekkao te muskracice koji ma je jedva 25-30 godina vidim vako. -"Put do odredista: ma joj ima da guzimo, da jebeno dan i noc." - na putu nazad kuci -"svak suti i razmislja sta da slaze drustvu kod kuce", tu i tamo se sta god progovori poput ovog sto objavi okem je ova
- Zviz
#570 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
Jel ova sa tih prostora, znal ko?

- Zviz
#571 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
karanana wrote:ova se jos vucara po zrcu?!
dobio pushu od nje tamo nekad 2008-2009 na parkingu ispred plaze. cugali mi jegere ispred auta kad naletise ona i jos jedna njena jaranica, jedan jeger, drugi jeger....jos su na necemu bile...i to je to.
Cuj jeger pijete na parkinu. Ajme sine da te ja naucim. Ako nista drugo bar kupi flasu Chivasa pa se pocasti kako dolikuje. Od jegera te samo more proliv uhvatiti i stats onda...
- Truba
#572 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
@prog321
nije linijar nego krivuljar
inače na zrću guze oni koji guze i na sajmu religiozne opreme
dakle oko 15% muškaraca
drugi ako šta ulove ulove obično mrvice
ne guzi zrće nego prangija u junaka
nije linijar nego krivuljar
inače na zrću guze oni koji guze i na sajmu religiozne opreme
dakle oko 15% muškaraca
drugi ako šta ulove ulove obično mrvice
ne guzi zrće nego prangija u junaka
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#573 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
A žiku dole u bazenu sve kite 
- dobojlija81
#574 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
dobra,nema ni jedne bubuljice na dupetuZviz wrote:Jel ova sa tih prostora, znal ko?![]()
- karanana
#575 Re: Jel djevojka iz Sarajeva zna li je neko? Provod na Zrću u HR..
ma eto....mladost - ludost. jebiga, jeger je bio in. nije meni lose pado na stomak. dapache.Zviz wrote:karanana wrote:ova se jos vucara po zrcu?!
dobio pushu od nje tamo nekad 2008-2009 na parkingu ispred plaze. cugali mi jegere ispred auta kad naletise ona i jos jedna njena jaranica, jedan jeger, drugi jeger....jos su na necemu bile...i to je to.
Cuj jeger pijete na parkinu. Ajme sine da te ja naucim. Ako nista drugo bar kupi flasu Chivasa pa se pocasti kako dolikuje. Od jegera te samo more proliv uhvatiti i stats onda...
inace, eto meni se potrefilo da sam od ove dobio pushu odnosno da sam bio u pravo vrijeme na pravom mjestu, ali zrche je raj za gejeve. otprilike je omjer 70% frajeri 30% trebe. i to od ovih 30% treba, pola je placeno samo da bude tu tipa ovih promoterki, plesacica i tako tih sranja. kobasica fest nije mu ni minhenski oktober fest ravan sto se ponude kobasica tice.