Izgubio si i pomiri se sa tim.madner wrote:Pa imas grafiku, koja visina je previse za zene iznad 170?Gabrielo wrote:Lijepo ti pise da mozes biti i jedno i drugo.madner wrote:Britanski prosjek je 5.9, no eto tjesi se.![]()
Vidis da zenama gotovo ne mozes biti previsok, dok mozes biti premal.
Nisi imao srece kao ja sa visinom. Sta ti mogu.![]()
Ja ti fino postavio naucne studije, no dobro.
E zato ja u teretanu nikad u zivotu nisam usao._BataZiv_0809 wrote:Ici u teretanu je trenutno in, s tim da malo ko ustraje, vecina odustane nakon dovoljnog broja selfija![]()
Pored fotki hrane, nogu i djece, fotke iz teretane su mi nesto najbesmislenije
Napravi ti. Samo zamoli da zene 180+ ne glasaju.madner wrote:Napravi anketu, forum ima dovoljno korisnika pa vidi za koliko si idealan.
Ama, jaranice sa kozmetikeNiemand wrote:resito, ubjedljivo najbolji savjet na temi si izignoriso. Ne mozes naci vaku curu-napravi od cure vaku curu. Te pare za to zrce bolje ulozi u dobre naocale i diJoptriju. Sve su iste. Ozbiljno. Iste.
Pa prosjek je ispod 170. Sto da vecinu izbacis? Samo sam rekao da Razije Mujanovic izbacis. Takve te ne zanimaju svakako.madner wrote:Da izbacimo i ove ispod 170?
Ako ti stagod znaci onaj post sam pritefterioNiemand wrote:resito, ubjedljivo najbolji savjet na temi si izignoriso. Ne mozes naci vaku curu-napravi od cure vaku curu. Te pare za to zrce bolje ulozi u dobre naocale i diJoptriju. Sve su iste. Ozbiljno. Iste.
Lozim se i ja na droljasti outfit, ali ne znam zasto bi nacin oblacenja determinisao karakter. Ono jeste da su velike sanse da uz droljasti stil obicno ide sponzica u paketu, ali ne mora nuzno znaciti. Imao sam par djevojaka koje su njegovale taj stil (uz svesrdnu moju pomoc poklonimaKikibombona wrote:
Ama, jaranice sa kozmetike, mislim da ne kontas u cemu je fora...
Covjek voli 'fufaste' izgledom i karakterom. Kada vidis jednu ovakvu djevojku, neminovno proradi masta. Sa njom mozes 'sve'. Prosjecna djevojka je obicno konzervativna i rezervisana u pogledu razlicitih vrsta provoda. Ove cure su iskusne, vec su u toj prici i imaju vise ponuditi na seksualnom planu. E to privlaci ovog naseg jarana sto je otvorio temu. Da se ne lazemo, privlaci gotovo sve muskarce, koliko god mi lagali a i vi lagale sebe da smo drugaciji... Medjutim, moj izbor su ipak ove 'fine'. Ne bih imao volje trositi energiju na djevojke 'nabubrenih usana'... Ko bi slusao sve te gluposti i gledao sva ta kreveljenja dok se ne dodje do cilja.
Ne znam. Ja sam zensko, mogu samo primjetiti odjecu, sminku, sat il ovu lubenicu.Kikibombona wrote:
Ama, jaranice sa kozmetike, mislim da ne kontas u cemu je fora...
Covjek voli 'fufaste' izgledom i karakterom. Kada vidis jednu ovakvu djevojku, neminovno proradi masta. Sa njom mozes 'sve'. Prosjecna djevojka je obicno konzervativna i rezervisana u pogledu razlicitih vrsta provoda. Ove cure su iskusne, vec su u toj prici i imaju vise ponuditi na seksualnom planu. E to privlaci ovog naseg jarana sto je otvorio temu. Da se ne lazemo, privlaci gotovo sve muskarce, koliko god mi lagali a i vi lagale sebe da smo drugaciji... Medjutim, moj izbor su ipak ove 'fine'. Ne bih imao volje trositi energiju na djevojke 'nabubrenih usana'... Ko bi slusao sve te gluposti i gledao sva ta kreveljenja dok se ne dodje do cilja.

Tomahawk11 wrote:Razlika izmedju muskarca od 180-185 i onog 190-195 je sto ovaj drugi ima vecu bazu potencijalnih djevojaka.
Pustite tu pricu sta je idealno, kad dodje djevojka od 170 i skonta da mora paziti koje ce stikle....osjetljive su to stvari.
Da se razumijemo, meni je mojih 196 taman
teško je bilo skontati, ha?_BataZiv_0809 wrote:Sad sam siguran koji je Gabrielov stari nick. Ubi lik pricom o visini
Ne mogu se sjetiti, samo vidim da mi je poznat.JThomas wrote:teško je bilo skontati, ha?_BataZiv_0809 wrote:Sad sam siguran koji je Gabrielov stari nick. Ubi lik pricom o visini
Dobro si mu rekla, ali dzaba je, mi smo vizuelni tipovi i dobar dio mladosti (a kod mnogih primjeraka i zivota) nam je medjnozni frend jedini kompas u zivotu. Hebiga priroda tako projektovala da sirimo vrstu, nije ni do nasNiemand wrote:
@Bato, zafaljujem, ja se potrudila i fino momka nasovjetovala a oni ni fala da rekne. Al neka. Nadam se da ce ga ove cure ignorisati, pa ce se on sjetiti 'ta mu je Niemand rekla. Neka. Eto.
Sa starim Gabrijelom nisam imao diskusija, ali mi je jedna pticica prisapnula, pa mi u maniru Fox Muldera ne bi mrsko malo istrazitiJThomas wrote:
teško je bilo skontati, ha?
Stil oblacenja je samo jedan segment, koji, kao sto kazes, ne mora nista znaciti. Lice, pogled, govor tijela... po tome cijenim karakter. Ima samo jedan slucaj da sam krivo procijenio, a toliko djevojaka sam upoznao. Vidi im se na faci Bato, kakve su..._BataZiv_0809 wrote: Lozim se i ja na droljasti outfit, ali ne znam zasto bi nacin oblacenja determinisao karakter. Ono jeste da su velike sanse da uz droljasti stil obicno ide sponzica u paketu, ali ne mora nuzno znaciti. Imao sam par djevojaka koje su njegovale taj stil (uz svesrdnu moju pomoc poklonima), ali su sasvim "normalne" djevojke, obrazovane, rade, imaju svoj dinar, a to sto vole malo kracu suknju ili vise stikle, ne znaci da su zenski otpad jelte