Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa dobro Komi, zašto si zatvorio temu Švedska Hrvatska?
Pa zar ljudi ni malo ne mogu malo počavrljati. Uostalom i razgovarali smo o nogometu. Ma baš si neki.
Utakmica je igrana u 20:15 casova po srednjeevropskom vremenu....a razumijem te u potpunosti sto si zatvorio temu ...i ja bih ...da sam na tvom mjestu. S obzirom na rezultat utakmice
Prenosila je TV3 akcionarsko drustvo u sklopu satelitske televizijske mreze VIA SAT NORDIC
Eto vidis ...tako meni ...sinoc rekose ...da uprkos tome sto je bilo najavljeno da ce utakmica (SPA- BIH) biti kodirana utakmica ipak bila vidljiva na satelitskoj BIH drzavnoj televiziji.....A ja kreten sjedim i gledam Svedjane koji se ne znaju sastati s' loptom i nerviram se bezze
Stari wrote:Eto vidis ...tako meni ...sinoc rekose ...da uprkos tome sto je bilo najavljeno da ce utakmica (SPA- BIH) biti kodirana utakmica ipak bila vidljiva na satelitskoj BIH drzavnoj televiziji.....A ja kreten sjedim i gledam Svedjane koji se ne znaju sastati s' loptom i nerviram se bezze