jeftino do Barcelone
-
pdiddy
#1 jeftino do Barcelone
Hej! Zna li neko neki nacin kako doci do barcelone ali u onoj jeftinijoj varijanti:)? Hvaaalaa
- uozo
#2 Re: jeftino do Barcelone
Gdje ces u Barcelonu? Hoces li u grad ili na Costabravu ili Costadoradu? Ako ces na Costabravu imas jeftine letove do Gerone preko Ryanaira.Ne radi im server pa ne znam tacnu cijenu. Ides sa Allitaliom do Milana i onda Ryanairom do gerone. To je varijanta ako ces na obalu sjeverno od Barcelone. Gerona je nekih 80. tak kilometara udaljena i do obale do Tossa ili Lloret de Mara je nekih 40 km.pdiddy wrote:Hej! Zna li neko neki nacin kako doci do barcelone ali u onoj jeftinijoj varijanti:)? Hvaaalaa
U grad Barcelonu koja je ovih dana prepuna, da ne moze da se prodje Rambijom je najisplativije sa Easyjetom. samo on leti iz Berlina, Dortmunda, Londona ili Basela za Barcelonu. Ne znam kaka je veza za te gradove iz Sa ali mislim da nije tako dobra.
Ako te zanima vise informacija javi se na private!!!
-
The_Fluid
Nisi napisao koja ti je polazna tacka.
Npr. jedna fina kombinacija je preko Germanwings kompanije.
Mozes iz Splita da letis do Cologne/Bonn-a i onda drugim letom do Barcelone.
(Isto tako mozes i iz Dubrovnika ili Zagreba ili Beograda ili Pristine da letis do Bonna odnosno Colognea i onda drugim letom do Barcelone.
Ima tu jos nekoliko kombinacija.
Npr. jedna fina kombinacija je preko Germanwings kompanije.
Mozes iz Splita da letis do Cologne/Bonn-a i onda drugim letom do Barcelone.
(Isto tako mozes i iz Dubrovnika ili Zagreba ili Beograda ili Pristine da letis do Bonna odnosno Colognea i onda drugim letom do Barcelone.
Ima tu jos nekoliko kombinacija.