mobsterc wrote:Nema potrebe da se spustam na taj nivo i da te vrijedjam, dovoljno je tvojima sto su te rodili a i tebi takvom biti sam sa sobom, mogu ti samo reci da nisi procitao sve sto sam napisao, uzimas samo ono sto ti odgovara i seres kao i obicno.
sve sam procitao i pregledao klip detaljno. no ko i uvijek, kad neki smartass s foruma pocne pametovat vise nego sto bi trebao, te mu ko takvom neko zacepi usta, ne vraca se kontra argumentima jer ih nema, nego se ko tajno oruzje pocnu izvlacit neke, za raspravu besmislene konstatacije.
sto tebe bolan zaboli Q sta je dovoljno meni a sta mojim?
ljudi ne mogu da shvate prirodno stanje stvari, da ne treba da seru i prave se pametni i guraju nos gdje im nije mjesto.
recimo ja ne znam nista od terencima, bar ne ko neki ovdje da bi pricao ovo il ono. al znam ono sto procitam, dozivim i sto vidim, i pricam na osnovu tih stvari.
i opet ti kazem, nemoj da se pravis pametan. ako imas repliku na napisano, napisi je. mani se mog odgoja, staraca, manira i svega ostalog sto ne mozes da shvatis. da ne nabrajam dalje, jer izgleda da postoji mnogo stvari koje ne mozes shvatit.