Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Probaj u Motorexu ili kod Sakala.
Taj motor ima cetiri glave. Za svaki cilindar posebno. Po pricama majstora,nema goreg motora za raditi,a popravke se bukvalno ne isplate. X slucajeva sam gledao gdje su ljudi bacali dizel i ubacivali benzince ili drugi polovan dizel,ako bi ga nasli.
EDIT.vidim preduhitrio me covjek.
to pricaju papanski majstori i debili koji uspiju unistiti taj motor neodrzavanjem, gasanjem na hladno i ne prateci kazaljku od temperature,stanje visko ventilatora i sl...
to je brodski motor koji je veoma pouzdan i kvalitetan uz normalnu eksploataciju.
ugradjivao se u jos u alfe,range rover, ford scorpio...obicno pukne glava na tim motorima od pregrijavanja jer termostat otvara na 80 C
Dobro,reci cu Suadu Hoti da je papanski majstor
Salu na stranu,svi kazu da je motor nepoderiv uz pravilnu voznju i odrzavanje. Ali kada rikne,obicno se baca,jer je popravka za nase uslove pre,preskupa i kupuje se drugi polovan ili se ide na ubacivanje benzinca.
suad je to rekao jer nece da se bakce s tim govnima vjerovatno,kao sto ne bi niko normalan popravljao neke izdrkane aute u koje nije ulozen fening ,a kad se pokvario treba ih osposobit za sto manje para ili za neku zamjenu ako moze nesto s mog profila
uglavnom ko ima za bacit VM motor nek baci kod mene .
Apsolutno se razumijemo i shvatio sam sta pokusavas objasniti. Ali upravo zbog skupe popravke,polovni VM motori kostaju kao suho zlato. Usput,ako ne budes imao gdje ostaviti VM motor,posalji i meni koji.
Corak wrote:Da li bi mi neko mogao reci gdje da nadjem dihtung glave motora za za Jeep Cherokee 2.5 TDI. kao na slici ispod !
Zivim se na Ilidzi !
Pozdrav
pozdrav ako nisi našo dihtung obrati se na 061750492