Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
joj..organizam blues je sa albuma Bioskop fox...ja mislim tako da se zove.....a poslije je i izasao na nekom Tockovom solo albumu........
svrabez je isti neki solo album.....
a najbrzu stvar fakat ne znam....
Prvi emitovani spot na MTV je bio spot grupe The Clash za pjesmu "Poji Mile volove na reci".Suza mi krene kad se sjetim.Nego sta je nagrada?Agda, k'o da gledam.
Evo jedno pitanje, more bit' bidne da i nije tako tesko.Na koncertu koje sarajevske grupe je Marko Brecelj sebi upaljacem zapalio kosu?Brecelj je bio gost veceri na tom koncertu.Inace, koncert je odrzan u sarajevskoj Slogi.Poslije paljevine kose, Sloga je smrdila nevidjeno.K'o zagoreni rucak.Uglavnom, poslije iskustva tog smrada, dan poslije u mojoj kuhinji,
iznad sporeta je osvanuo naslov:"Kuharice kuhaj bolje, da te baja ne zakolje!"
Evo jedno pitanje, more bit' bidne da i nije tako tesko.Na koncertu koje sarajevske grupe je Marko Brecelj sebi upaljacem zapalio kosu?Brecelj je bio gost veceri na tom koncertu.Inace, koncert je odrzan u sarajevskoj Slogi.Poslije paljevine kose, Sloga je smrdila nevidjeno.K'o zagoreni rucak.Uglavnom, poslije iskustva tog smrada, dan poslije u mojoj kuhinji,
Formula 4
Nije ekipa Ljubise Racica.Ovi su malo mladji.Bio je to koncert sarajevske
grupe Kongres.Dodjem samom sebi pivu.