jedno pitanje..

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
hatorio_hanzo

#1 jedno pitanje..

Post by hatorio_hanzo »

zna li ko neku web stranicu za skidanje muzickih video spotova...treba mi biohazard ft. maxim (the prodigy) - breathe

nemojte youtube ,,ne moze se skidati
daduli_sa

#2 Re: jedno pitanje..

Post by daduli_sa »

hatorio_hanzo wrote: nemojte youtube ,,ne moze se skidati
Ko ti to slaga? :roll:
zloglas

#3 Re: jedno pitanje..

Post by zloglas »

hatorio_hanzo wrote:nemojte youtube ,,ne moze se skidati
Image
Idi na http://www.videodowloader.net/ , tamo kopiraj link youtube videa koji te zanima i start download!
hatorio_hanzo

#4 Re: jedno pitanje..

Post by hatorio_hanzo »

daduli_sa wrote:
hatorio_hanzo wrote: nemojte youtube ,,ne moze se skidati
Ko ti to slaga? :roll:
treba skinuti neki program preko kojeg se mogu skidati spotovi direktno sa youtube..al bez toga ne moze
avorda

Post by avorda »

ja sam prije mjesec dva vidio da u forumu sa programima ima neki program za snimanje sa y-tuba
irfan2

Post by irfan2 »

slijedi link sa zloglasovog posta...

i skini GOM player ..pomocu njega mozes gledat video fajlove koje skines (imaju ekstenziju .flv) ..bolji je od flv playera, jer mozes povecavat i smanjivat ekran, i jos masu drugih stvari ...

jedino ako ti nije bas prihvatljiva kvaliteta youtube videa, imas na limevire najveci izbor spotova .. a limevire nadji preko gugla..
dankisha

Post by dankisha »

Provereno najjednostavnije: otvori "http://keepvid.com/",adresu sa You Tube prekopiraj tu i odmah dobijas link za download. Samo posle skidanja treba dodati ekstenziju "flv" u nazivu videa i to je to. Ako ti smeta ta ekstenzija lako je naci na google konverter u avi, mpeg, mp3...
Post Reply