jedno pitanje...

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ORESAR-OS

#1 jedno pitanje...

Post by ORESAR-OS »

... u vezi prijateljske tekme u nedjelju na Grbavici,izmedu Zelje i Dinama,evo o cemu se radi,moja ekipa i ja,namjeravamo doci bodrit Dinamo a usput i obic Sarajevo,malo se provest i dobro se najest vasih specijaliteta,inace jako obozavanih kod nas (jebat ga,slavonci smo,mozemo pojest,sto je to je :D ),pa me sad zanima ako moze koji savjet,gdje i da sta posjetimo,na BBB forumu,jedan pripadnik Zeljinih Manijaka,nam je preoporucio Zeljo i Zeljo 2,pa bi molio i vas da nam nesto preporucite

btw u kolko je sati utakmica i kolke su cjene ulaznica kod vas?

pozdrav iz Osijeka
everybody hurts

Post by everybody hurts »

Nemojte nam demolirat kafice, molim vas... :D :D

Ma sta ja znam, dobro su vam preporucili za hranu, obidjite carsiju malo, svidjet ce vam se... a za utakmicu nemam pojma, usput sto se igra uopste, zar nisu nedavno igrali u zagrebu???
ORESAR-OS

Post by ORESAR-OS »

hahahahahaha,necemo,postujemo svog domacina,Manijaci i BBB su oduvijek imali dobre odnose,mi ih takvim i dalje zelimo odrzavat

da,nedavno se igralo kod nas,sad je uzvrat u stanci zbog obaveza reprezentacija

hvala na pomoci,pozdrav
hamza1

Post by hamza1 »

Ne idite kod Zelje i Hodzica. To su vam cevapi sa trake. Gotovi u minuti! Znaci samo ih podgriju i imaju kiselkast ukus.

Radje se zavucite u kakvu mahalu i probajte po tamo nesto da jedete!
HZSA

Post by HZSA »

"Nemojte nam demolirat kafice, molim vas... "

Pa zar ovdje niko ne moze covjeku odgovoriti bez uvlacenja u supak... :?
Ne idite kod Zelje i Hodzica. To su vam cevapi sa trake. Gotovi u minuti! Znaci samo ih podgriju i imaju kiselkast ukus.

Radje se zavucite u kakvu mahalu i probajte po tamo nesto da jedete!

Sta tebe prenosi...!? gdje ti zivis!? :? Pa gdje ce ljudi na carsiji jesti ako ne kod Hodzica ili Zelje...zanimljivo.

Momak, na pogresnom si mjestu vjeruj mi (ako si navijac), ja sam hordash, nemam veze sa ovim, ali da ne gubis vrijeme bezveze, imate mahanje.
Celicna_saka

Post by Celicna_saka »

Objektivno, cevapi kod Mrkve ili u Petici, u zelji 1 i 2 sa ulice kupe ljude i neugodno su napadni sa onim "izvolite ima mjesta" plus sto su im cevapi mjesavina sode bikarbone i sojinog brasna. Sto se tice bureka i ostalih pita, preporucujem buregdzinicu "Bosna". Lokacija svih ovih objekata je na Bascarsiji i nece Vam biti tesko da ih pronadjete.

P.S.
Ne isticite obiljezja.
edu

Post by edu »

cevapi - PETICA! (nece ni strumfovima biti manje na gubavici.. :D :D :D )

pita - BOSNA (ili OLIMPIK) i uckurusa..na tramvajskim sinama..iz onih jevreja.. :D :D ..pocetak logavine...

lijep provod..a primitivaca svugdje ima..zato pamet u glavu..i naravno..ponesite neku prvu pomoc protv ujeda zmije..puna ih je gubavica.. :D :D :D
ORESAR-OS

Post by ORESAR-OS »

hvala svima na savjetima.

da,jesmo navijaci,al stvarno nemamo namjeru nikog izazivat niti provocirat,isticanje obiljezja u tudem gradu je na neki nacin provokacija i naravno da ni to nam nepada na pamet

dakle cilj je: doci u Sarajevo,vidit ga,zabavit se,otic na tekmu,gledat i bodrit svoj klub i onda natrag za Osijek i u ponedjeljak opet na poso :-D
Edin H.

Post by Edin H. »

Dobar tek onda. :-D

I ugodan provod.
Post Reply