jedno pitanje
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- irfan2
#1 jedno pitanje
dakle... sjedim u tramvaju i nasuprot mene sjedi djevojka mojih godina...
nije posebno lijepa, ono...nije ni ruzna, neodredjeno...
i cita knjigu, i na discmanu slusa portishead...i odma sam znao , bez progovorene rijeci....da mi se djevojka praavo svidja
pitanje je: koliko vam je vazno da li osoba cita i kakvu muziku i filmove voli
i cita knjigu, i na discmanu slusa portishead...i odma sam znao , bez progovorene rijeci....da mi se djevojka praavo svidja
- Kurt_Kombajn
i meni bi se sto se tice ukusa svidjela
...ali sigurno ne bi ako je na discmanu slusa toliko glasno da se u tramvaju moze razaznati ko svira
...to mi je malo, nako...krkanluk
-
hananah
Ja sam tako jednom stajala u tramvaju i citala knjigu, i tip navalio da ustane da ja sjednem, procitam recenicu on po ko zna koji put nudi sjediste, i hajde premda mi se nije sjedilo ja sjednem. Pa onda on poceo te sta citam te ovo te ono i na kraju moj mob pozvoni (melodija himna Zelje), joj i to ga odusevi, kad sam zavrsila razgovor rekoh e hvala ti na mjestu, sad mozes sjesti evo moje stanice, i tip je izasao za mnom da mi da broj telefona. Naravno, nisam ga nazvala, fini je, ali se meni nije svidio.
Nadam se Irfane, da shvatas zasto sam ti napisala ovaj svoj dozivljaj
-
mr_orange
To uopste nije bitno, ako ima dobre fonasi i pakas.
Cuj koliko je vazno, pa napis'o ti je covjek lijepo, zamisli zensku koja cita neku kretensku knjigu(tipa onih ljubicha koje ''Azra'' objavljuje u nastavcima i koji imaju efekat 2 sezone spanske sapunice) i slusa Hajriju Gegaj, a omiljeni film joj je ''Zikina dinastija'' (ima ih vjeruj).
Cuj koliko je vazno, pa napis'o ti je covjek lijepo, zamisli zensku koja cita neku kretensku knjigu(tipa onih ljubicha koje ''Azra'' objavljuje u nastavcima i koji imaju efekat 2 sezone spanske sapunice) i slusa Hajriju Gegaj, a omiljeni film joj je ''Zikina dinastija'' (ima ih vjeruj).
-
bino2
#12 Re: jedno pitanje
kontam sad ce pitanje "dze ovaj trajvan voziii eee"irfan2 wrote:dakle... sjedim u tramvaju i nasuprot mene sjedi djevojka mojih godina...

-
FortunaBela
#13 Re: jedno pitanje
Svi smo mi imamo različite afinitete...ali to nije presudno u jednoj vezi...jer obično je tako da se suprotnosti privlače i interesantnije je...irfan2 wrote:dakle... sjedim u tramvaju i nasuprot mene sjedi djevojka mojih godina...
-
suad/
Jos reci da se taj tip nalazi na ovom forumuhananah wrote:Ja sam tako jednom stajala u tramvaju i citala knjigu, i tip navalio da ustane da ja sjednem, procitam recenicu on po ko zna koji put nudi sjediste, i hajde premda mi se nije sjedilo ja sjednem. Pa onda on poceo te sta citam te ovo te ono i na kraju moj mob pozvoni (melodija himna Zelje), joj i to ga odusevi, kad sam zavrsila razgovor rekoh e hvala ti na mjestu, sad mozes sjesti evo moje stanice, i tip je izasao za mnom da mi da broj telefona. Naravno, nisam ga nazvala, fini je, ali se meni nije svidio.
-
blue033
Mislim da to zavisi od licnosti, meni je recimo muzika vazna. Sad cu i ja ispricati jedan moj slucaj. Primjetim da je kod komsinice dolazila neka djevojka, recimo zanimljiva. I nakon nekog vremena je pitam i bla bla, nebitno uglavnom jednog dana se ona pojavila s njom, upoznala nas i bezze smo setali. Ostala je zanimljiva i recimo da bi se nesto moglo kao desiti i sjednemo nas troje na neki zid i bezze pricamo i u tom trenutku je kroz neki prozor dopirala muzika (nesto u stilu ja te volim ti mene ne, ubimo se, sl.), meni se vec pocelo povracati, kad ova govori nesto kao, steta sto sinoc na derneku nismo imali ovakvih pjesama i tu je naravno malo nedostajalo da povratim na nju.
Mislim da mentalni sklop nekoga ko slusa Hanku i Sabana ipak nije za nekoga ko je sarao ono A po zidovima.
Mislim da mentalni sklop nekoga ko slusa Hanku i Sabana ipak nije za nekoga ko je sarao ono A po zidovima.
- Soul_Sista
#16 Re: jedno pitanje
Eh, cim ona slusa Portishead ima tu nestoirfan2 wrote:dakle... sjedim u tramvaju i nasuprot mene sjedi djevojka mojih godina...
Eto...
- Soul_Sista
[quote="blue033"]Mislim da to zavisi od licnosti, meni je recimo muzika vazna. Sad cu i ja ispricati jedan moj slucaj. Primjetim da je kod komsinice dolazila neka djevojka, recimo zanimljiva. I nakon nekog vremena je pitam i bla bla, nebitno uglavnom jednog dana se ona pojavila s njom, upoznala nas i bezze smo setali. Ostala je zanimljiva i recimo da bi se nesto moglo kao desiti i sjednemo nas troje na neki zid i bezze pricamo i u tom trenutku je kroz neki prozor dopirala muzika (nesto u stilu ja te volim ti mene ne, ubimo se, sl.), meni se vec pocelo povracati, kad ova govori nesto kao, steta sto sinoc na derneku nismo imali ovakvih pjesama i tu je naravno malo nedostajalo da povratim na nju.
Mislim da mentalni sklop nekoga ko slusa Hanku i Sabana ipak nije za nekoga ko je sarao ono A po zidovima.[/quote]
Upravo to sam gore pokusala da objasnim!

Mislim da mentalni sklop nekoga ko slusa Hanku i Sabana ipak nije za nekoga ko je sarao ono A po zidovima.[/quote]
Upravo to sam gore pokusala da objasnim!
-
Sarajevska Princeza
#20 Re: jedno pitanje
Nikad mi se nije ni desilo da imamo bas tako razlicit ukus da bi mi smetalo.irfan2 wrote:pitanje je: koliko vam je vazno da li osoba cita i kakvu muziku i filmove voli
Ali imam jarana kojeg nervira odredjena vrsta muzike i stvarno zna upropastiti citav stimung jer se svima muzika svidja osim njemu. Muzika je poprilicno "ziva" on kaze "cini ga depresivnim".
-
krkan
#21 Re: jedno pitanje
pa kroz navedene stvari (a meni posebno po muzici) najmanje 80%irfan2 wrote:dakle... sjedim u tramvaju i nasuprot mene sjedi djevojka mojih godina...
znas kako osoba fercera tako da skratis vrijeme upoznavanja a
poslije sta bude
medjutim ima i ona da se suprotnosti privlace a za muziku,filmove,knjige
ces i onako sve manje vremena imati
- Qler
ili ona 2 2 5 8 8 3 nazovi moj broj javi mi se tii!!!sta imate protiv gegaja!?
u tajnom dzepicu, nosis moju slichicu...
kako smo u srednjoj zajebavali ljude na ovaj broj
a omiljeni film joj je ''Zikina dinastija'' (ima ih vjeruj).
fakat sta fali ziki?! ja na prijemer volim pogledati zikinu dinastiju, ismijem se, uvijek!
jedan od ludjih citata iz filma: "Moj prijatelj Milan vam je veliki dupedzija, kod njega nema trte-mrte, hoces-hoces, neces-neces!"
-
TourniqueT
A zamisli situaciju...
Sjedimo kod mene... pripremam veceru... BlodFlowers od The Cure dopire onako ne previshe glasno, cisto da cujem u kuhinji... u pola frke ona gasi muziku da bi pojacala TV... na TV-u neko spansko - mexicko sapunjasto sranje...
Po meni su ukusi jaaaako bitni...
Btw vecera se zavrsila i prije nego je pocela... tako sto sam joj pokazao vrata... Nisam mogao vishe...
Sjedimo kod mene... pripremam veceru... BlodFlowers od The Cure dopire onako ne previshe glasno, cisto da cujem u kuhinji... u pola frke ona gasi muziku da bi pojacala TV... na TV-u neko spansko - mexicko sapunjasto sranje...
Po meni su ukusi jaaaako bitni...
Btw vecera se zavrsila i prije nego je pocela... tako sto sam joj pokazao vrata... Nisam mogao vishe...