jedno pitanje

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
irfan2

#1 jedno pitanje

Post by irfan2 »

dakle... sjedim u tramvaju i nasuprot mene sjedi djevojka mojih godina...
nije posebno lijepa, ono...nije ni ruzna, neodredjeno...
i cita knjigu, i na discmanu slusa portishead...i odma sam znao , bez progovorene rijeci....da mi se djevojka praavo svidja
pitanje je: koliko vam je vazno da li osoba cita i kakvu muziku i filmove voli
pitt

Post by pitt »

Meni je vaznije jel ima brkove ili ne :D:D
sorge_sa

Post by sorge_sa »

irfane..............zeni je !!!!!!! :D :P :lol: :razz:
Kurt_Kombajn

Post by Kurt_Kombajn »

i meni bi se sto se tice ukusa svidjela :) ...ali sigurno ne bi ako je na discmanu slusa toliko glasno da se u tramvaju moze razaznati ko svira :( ...to mi je malo, nako...krkanluk
nebi

Post by nebi »

inesto mi veze suhvu da irfan vec dugo nije hebavo.
pitt

Post by pitt »

jel i ti mislis da bi irfo i na brkulju skocio? :D:D:D:D
cowboy

Post by cowboy »

Zar i u Darkwoodu imaju tramvaje? :?
hananah

Post by hananah »

Ja sam tako jednom stajala u tramvaju i citala knjigu, i tip navalio da ustane da ja sjednem, procitam recenicu on po ko zna koji put nudi sjediste, i hajde premda mi se nije sjedilo ja sjednem. Pa onda on poceo te sta citam te ovo te ono i na kraju moj mob pozvoni (melodija himna Zelje), joj i to ga odusevi, kad sam zavrsila razgovor rekoh e hvala ti na mjestu, sad mozes sjesti evo moje stanice, i tip je izasao za mnom da mi da broj telefona. Naravno, nisam ga nazvala, fini je, ali se meni nije svidio.
Nadam se Irfane, da shvatas zasto sam ti napisala ovaj svoj dozivljaj :)
pitt

Post by pitt »

Mora da je to Irfo bio :D:D
mr_orange

Post by mr_orange »

To uopste nije bitno, ako ima dobre fonasi i pakas. :D
Cuj koliko je vazno, pa napis'o ti je covjek lijepo, zamisli zensku koja cita neku kretensku knjigu(tipa onih ljubicha koje ''Azra'' objavljuje u nastavcima i koji imaju efekat 2 sezone spanske sapunice) i slusa Hajriju Gegaj, a omiljeni film joj je ''Zikina dinastija'' (ima ih vjeruj).
:)

Post by :) »

sta imate protiv gegaja!? :x

u tajnom dzepicu, nosis moju slichicu... :-) :-) :-) :D
bino2

#12 Re: jedno pitanje

Post by bino2 »

irfan2 wrote:dakle... sjedim u tramvaju i nasuprot mene sjedi djevojka mojih godina...
i cita knjigu, i na discmanu slusa portishead...i odma sam znao , bez progovorene rijeci....da mi se djevojka praavo svidja
kontam sad ce pitanje "dze ovaj trajvan voziii eee" Image
FortunaBela

#13 Re: jedno pitanje

Post by FortunaBela »

irfan2 wrote:dakle... sjedim u tramvaju i nasuprot mene sjedi djevojka mojih godina...
Svi smo mi imamo različite afinitete...ali to nije presudno u jednoj vezi...jer obično je tako da se suprotnosti privlače i interesantnije je...
suad/

Post by suad/ »

hananah wrote:Ja sam tako jednom stajala u tramvaju i citala knjigu, i tip navalio da ustane da ja sjednem, procitam recenicu on po ko zna koji put nudi sjediste, i hajde premda mi se nije sjedilo ja sjednem. Pa onda on poceo te sta citam te ovo te ono i na kraju moj mob pozvoni (melodija himna Zelje), joj i to ga odusevi, kad sam zavrsila razgovor rekoh e hvala ti na mjestu, sad mozes sjesti evo moje stanice, i tip je izasao za mnom da mi da broj telefona. Naravno, nisam ga nazvala, fini je, ali se meni nije svidio.
Nadam se Irfane, da shvatas zasto sam ti napisala ovaj svoj dozivljaj :)
Jos reci da se taj tip nalazi na ovom forumu :D
blue033

Post by blue033 »

Mislim da to zavisi od licnosti, meni je recimo muzika vazna. Sad cu i ja ispricati jedan moj slucaj. Primjetim da je kod komsinice dolazila neka djevojka, recimo zanimljiva. I nakon nekog vremena je pitam i bla bla, nebitno uglavnom jednog dana se ona pojavila s njom, upoznala nas i bezze smo setali. Ostala je zanimljiva i recimo da bi se nesto moglo kao desiti i sjednemo nas troje na neki zid i bezze pricamo i u tom trenutku je kroz neki prozor dopirala muzika (nesto u stilu ja te volim ti mene ne, ubimo se, sl.), meni se vec pocelo povracati, kad ova govori nesto kao, steta sto sinoc na derneku nismo imali ovakvih pjesama i tu je naravno malo nedostajalo da povratim na nju.
Mislim da mentalni sklop nekoga ko slusa Hanku i Sabana ipak nije za nekoga ko je sarao ono A po zidovima.
Soul_Sista

#16 Re: jedno pitanje

Post by Soul_Sista »

Eh, cim ona slusa Portishead ima tu nesto :D :) :D zezam se....nego, koju vrstu muzike slusa, koje filomove gleda, sta cita, gdje izlazi mozda nisu presudni faktori kad se bira partner/ka ali ja sam ipak misljenja da ako su dvoje blizi u tim nekim interesima koji i formiraju nase gledanje na svijet, okolinu, nas same ima i veze sa kim hocemo da se druzimo i provodimo nase vrijeme...Evo jednog primjera (samo radi primjera :D ), recimo da ja koja rado slusam PJ Harvey, Portishead i moje druge soulsiste :D :-D upoznam momka koji mi je fizicki atraktivan ali se fura na (eto primjera radi :D ) Gocu i Cece...ja bih ipak izabrala da NE izadzem sa njim na kafu! Zasto? Zato sto vec iz licnog iskustva sa ljudima znam da slusati tu vrstu muzike podrazumijeva i pridrzavati se nekih normi koje meni bas ni nisu bliske, od prilike tako nekako. . . Zakljuck: do neke granice je VAZNO!

Eto... :D :D
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

[quote="blue033"]Mislim da to zavisi od licnosti, meni je recimo muzika vazna. Sad cu i ja ispricati jedan moj slucaj. Primjetim da je kod komsinice dolazila neka djevojka, recimo zanimljiva. I nakon nekog vremena je pitam i bla bla, nebitno uglavnom jednog dana se ona pojavila s njom, upoznala nas i bezze smo setali. Ostala je zanimljiva i recimo da bi se nesto moglo kao desiti i sjednemo nas troje na neki zid i bezze pricamo i u tom trenutku je kroz neki prozor dopirala muzika (nesto u stilu ja te volim ti mene ne, ubimo se, sl.), meni se vec pocelo povracati, kad ova govori nesto kao, steta sto sinoc na derneku nismo imali ovakvih pjesama i tu je naravno malo nedostajalo da povratim na nju.
Mislim da mentalni sklop nekoga ko slusa Hanku i Sabana ipak nije za nekoga ko je sarao ono A po zidovima.[/quote]

Upravo to sam gore pokusala da objasnim!

:-D
MayaTitan

Post by MayaTitan »

oj lika, ma pusti to ;) pusti muziku i filmove samo ako nije opsjednuta time, e onda je to problem inacceee, navali :D
lejlica

Post by lejlica »

tiii zivote moooj... :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sarajevska Princeza

#20 Re: jedno pitanje

Post by Sarajevska Princeza »

irfan2 wrote:pitanje je: koliko vam je vazno da li osoba cita i kakvu muziku i filmove voli
Nikad mi se nije ni desilo da imamo bas tako razlicit ukus da bi mi smetalo. :-D

Ali imam jarana kojeg nervira odredjena vrsta muzike i stvarno zna upropastiti citav stimung jer se svima muzika svidja osim njemu. Muzika je poprilicno "ziva" on kaze "cini ga depresivnim". :lol:
krkan

#21 Re: jedno pitanje

Post by krkan »

pa kroz navedene stvari (a meni posebno po muzici) najmanje 80%
znas kako osoba fercera tako da skratis vrijeme upoznavanja a
poslije sta bude
medjutim ima i ona da se suprotnosti privlace a za muziku,filmove,knjige
ces i onako sve manje vremena imati :roll:
Qler

Post by Qler »

sta imate protiv gegaja!?

u tajnom dzepicu, nosis moju slichicu...
ili ona 2 2 5 8 8 3 nazovi moj broj javi mi se tii!!!

kako smo u srednjoj zajebavali ljude na ovaj broj :D:D:D:D ukinuli su ga ja mislim :D:D:D
a omiljeni film joj je ''Zikina dinastija'' (ima ih vjeruj).

fakat sta fali ziki?! ja na prijemer volim pogledati zikinu dinastiju, ismijem se, uvijek!

jedan od ludjih citata iz filma: "Moj prijatelj Milan vam je veliki dupedzija, kod njega nema trte-mrte, hoces-hoces, neces-neces!" :D:D:D:D:D

8-)
TourniqueT

Post by TourniqueT »

A zamisli situaciju...

Sjedimo kod mene... pripremam veceru... BlodFlowers od The Cure dopire onako ne previshe glasno, cisto da cujem u kuhinji... u pola frke ona gasi muziku da bi pojacala TV... na TV-u neko spansko - mexicko sapunjasto sranje... :shock:

Po meni su ukusi jaaaako bitni...

Btw vecera se zavrsila i prije nego je pocela... tako sto sam joj pokazao vrata... Nisam mogao vishe...
Post Reply