Jedno pismo .............

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Ghost_Rider_XXX

#26 Re: Jedno pismo .............

Post by Ghost_Rider_XXX »

Ne fali ništa, i treba biti romantičar, samo popravi svoju procjenu ljudi.
Leky_belive

#27 Re: Jedno pismo .............

Post by Leky_belive »

elmo_ba wrote:Ovo je pismo upuceno jednoj osobi koja je cesto na forumu mozda ovo procita
mozda ne ..... :sad:

A zaista sam mislio da si ti ona prava ona za koju se vrijedi boriti svim silama,na pocetku sam bio nepovjeriljiv malo cudan ,ali sa vremenom sam te upoznao.Sve greske poteze pokrete iskoristavanja koji su drugi ljudi radili zbog kojih si se razocarala ,povukla u sebe sam pokusao ispraviti poboljsati,vratiti tvoju vjeru u ljudu , da steknes povjerenje da se osjecas ponovo sretna voljena
S vremenom radeci to ,uvidio sam da si uspjela sto druge osobe nisu uspjele nekoliko godina,ponovo su se javili neki osjecaji koji sam negdje duboko krio sebi ,iz zahvalnosti zbog toga, cjenici DAR,NAFAKU koju sam dobio nasao ,.....pokusao sam na najbolji nacin da se oduzim ,bio sam uz tebe i kao momak i kao prijatelj ,cuvao sam te kao kap vode
Nije problem sto sam za raju postao „papucar“ sto sam se borio protiv tvoje raje protiv tvojih “prijatelja“vrijedlio je ,ti si bila jedina osoba u mom zivotu nakon dugo vremena vrijedna intresovanja,truda paznje .....
I onda si samo jednog dana rekla meni je preljepo ali ja nemogu
Zasto kako zbog cega ????? neodgovorena pitanja
Da toliko sam te zavolio da te pustam da odes bez pritiska,
na kraju koliko god mi bilo tesko i zao na jedan cudan nacin ce mi biti drago ukoliko nadjes nekoga koji ce te usreciti i skim ces biti presretna ,vjerovatno ce uspjeti ono sto nisam ja ali bojim se da ces ponovo naletiti na nekog krkana,kretena koji ce sve sjebati razocarati te ,a mozda ce ti i goditi takav nacin komuniciranja ,ponasanja odnosa prema tebi.....
Ja nemogu praviti pritisak prema tebi ovo je jedan od nacina da ti kazem sta osjecam mada sve znas,i jedan od primjera te ipak nisam tek tako pustio . Posmatrati ovo kao sudbinu ,moguce ???? mada u nekim stvarima sami krojimo sudbinu.Kako god vrijeme ce pokazati neke stvari .
A ja ,ja cu vjerovatno pokusavati ispravljati tudje greske,nadajuci se da se jedna znati cjeniti osobu koju ima pored sebe............... :( :(

Ima drugih, to je cinjenica..al osjecaj vise nikada nije isti! Vjeruj znam iz iskustva, ovaj tekst samo zamjenjene uloge..cekala ga, vjerno i iskreno...a on mene...eh svu ljubav nasu, sve po cemu smo bili prepoznatljivi prodao za par lahki djevojaka..a ja i dalje naivno cekala... I znaj, nikada vise nije isti osjecaj, jednom bude i ostane..drugi dodje feeling..a ni priblizno.. A komentari nekih drugi neiscrpni resurs je zena...PITANJE JE KAKVA ZEN????!!!! al dobro ne cijene svi sebe, nekima je svejedno SAMO DA JE ZENA...
kixa

#28 Re: Jedno pismo .............

Post by kixa »

Sve vise pocinjem da vjerujem da su zene velike vjestice :lol: U zadnjih par dana,samo nicu postovi kako su muskraci nesretni,kako im je slomljeno srce,kako oni vole,a doticna njemu tako,...i da,famozna recenica:"Nije do tebe,do mene je.Treba mi prostora." Msm,halllooooooo???Gdje su svi ti romanticari koji se kriju ili me je neko urekao,pa mene sve i jedan zaobilazi :lol:
Elmo,ako je prvi put bila takva,ni narednih 100x da se pomirite,ona se promijeniti nece.Ali mozes ti :D Nije jedina,zena ima ne zna im se broj :D Neka ce druga biti sretna pored tebe i cijeniti te onakvog kakav uistinu i jesi :wink:
coinspinner

#29 Re: Jedno pismo .............

Post by coinspinner »

Ne čini ti se, ima dosta vještica. I obično baš te završe sa nekim finim, normalnim momkom (kao što je elmo po svemu sudeći), slome mu srce i onda on pomisli da od finoće nema fajde, i eto jedan fin momak manje.
Platformas

#30 Re: Jedno pismo .............

Post by Platformas »

Men ovo lici da je madneru i ekipi sa politike upuceno :lol:
kixa

#31 Re: Jedno pismo .............

Post by kixa »

Zavladale vjestice,vidim ja to :D Upoznat ce i Elmo neku finu :)
elmo_ba

#32 Re: Jedno pismo .............

Post by elmo_ba »

@kixxa
@lecky belive
nije prva uvjek ja naletim na neke osobe koje su svasta nesto prozivile ,i samo mi se sve cini na kraju da ih potpuno iznenadi ovakvo ponasanje ,mozda smatraju da je gluma intres i nesto slicno ili prosto nemogu da se snadju na "novom " terenu i povlace se u sebe ,bukvalno strah ih sto je neko normalan pazljiv i fin WTF, ali dobro sve je to super ,nekad neko i negdje ce to znati cjeniti ,sve se desava u zivotu sa nekim razlogom :razz:
cp123

#33 Re: Jedno pismo .............

Post by cp123 »

Ovaj forum je zlo :skoljka:
Smail Aga

#34 Re: Jedno pismo .............

Post by Smail Aga »

fetic wrote:Ma odi kupi sebi pistolj pa se objesi pa nek se pitaju sto si kupio pistolj,ha ya....
Odavno ne cuh bolji :D :D :D :D
zakonpera

#35 Re: Jedno pismo .............

Post by zakonpera »

Gledaj samo sebe lice, ne obaziri se na jednu.. nije jedina svejedno, bice ti i puno bolje. Al samo sebe gledaj i roditelje jer oni su jedni a zena ima ne zna im se broj. Samo sebe gledaj i svoj interes.. tako je danas postalo, ovaj grad je mala bara puna krokodila.. sigurno si neka dobricina sa finim osiguranim materijalnim stanjem.. imas poso, stan, auto i gledaj to da iskoristis .. to jest samo ih korisli i valjaj im suplju a svoj plan u glavi imaj jer kakva ljubav druze.. nema toga, sto prije utuvis to u glavu i sebe pocnes da volis najvise bice ti bolje u zivotu. Samo uzivaj libo te neka stvar.. samo koristi zivot i sve sto ti se pruza i ne okreci se .. ko je j...,, proso sam kroz to i znaj da se druzis, malo da popricas sa starijim momcima sto su to prosli, malo da te nasavjetuju, otvore oci .. nemoj bit ni kretencina al samo gledaj sebe i svoj interes.. to je danas pravilo i uzivaj !!!
miki.ba

#36 Re: Jedno pismo .............

Post by miki.ba »

Moje mišljenje je da je otišla zbog ovakvog tvog ponašanja....cuj pismo na forumu.
Ti trebas da budes muškarcina, a ne capi koja place po forumima.
Možda fakat žene i ne vole ovakve tipove.... romanticare.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#37 Re: Jedno pismo .............

Post by ladyblue18 »

zakonpera wrote:nemoj bit ni kretencina al samo gledaj sebe i svoj interes.. to je danas pravilo i uzivaj !!!
A kad ih laze i baca im samo suplju kako ti ga savjetujes to ga ne cini kretencinom i sebicnim hajvanom nego dobricom?

:-)

Sto se tice romantike i zena...mislim da zene vole romantiku a ne patetiku, a granica izmedju je tanka.
Recimo, zene vole da dobiju ruzu eto onako iz cista mira, ali ne trebaju da im se donose sendvici za rucak na posao. :D
Mislim da je bila jednom takva tema pa mi je sad pala na pamet. :D
Znaju muskarci pretjerati sa romantikom i onda dobiju kontra efekat gdje se zensko osjeca da je se gushi tolikom paznjom. Nismo imali jednom takvu temu.

Samo ne treba biti ovakav kakav @zakonpera rece da treba biti. :zzzz:
elmo_ba

#38 Re: Jedno pismo .............

Post by elmo_ba »

100 ljudi 100 cudi svako ima svoje misljenje
miki ba moguce :mrgreen: hahahahahahah al ja sam takav i ja se nemjenjam ,
@zakonpera mozda ti ovo zvuci cudno imao samo i ranije ovakvih perioda pa se prebacio na to tvoje ,kad imas djevojku samo pored sebe reda radi ,nikakvih osjecaja nista ,imas sve apsolutno mislim SVE ali neide ,onda ides dalje ali sve to dotuzi dodjes nekad u jedan period kad kazes stop to nisam ja , nezelim to da budem....
a ostata se zna :D :D :D
@ladyblue moze lock ove teme
ode u pogresnom smjeru :mrgreen: :bih:
Locked