mozda ne .....
A zaista sam mislio da si ti ona prava ona za koju se vrijedi boriti svim silama,na pocetku sam bio nepovjeriljiv malo cudan ,ali sa vremenom sam te upoznao.Sve greske poteze pokrete iskoristavanja koji su drugi ljudi radili zbog kojih si se razocarala ,povukla u sebe sam pokusao ispraviti poboljsati,vratiti tvoju vjeru u ljudu , da steknes povjerenje da se osjecas ponovo sretna voljena
S vremenom radeci to ,uvidio sam da si uspjela sto druge osobe nisu uspjele nekoliko godina,ponovo su se javili neki osjecaji koji sam negdje duboko krio sebi ,iz zahvalnosti zbog toga, cjenici DAR,NAFAKU koju sam dobio nasao ,.....pokusao sam na najbolji nacin da se oduzim ,bio sam uz tebe i kao momak i kao prijatelj ,cuvao sam te kao kap vode
Nije problem sto sam za raju postao „papucar“ sto sam se borio protiv tvoje raje protiv tvojih “prijatelja“vrijedlio je ,ti si bila jedina osoba u mom zivotu nakon dugo vremena vrijedna intresovanja,truda paznje .....
I onda si samo jednog dana rekla meni je preljepo ali ja nemogu
Zasto kako zbog cega ????? neodgovorena pitanja
Da toliko sam te zavolio da te pustam da odes bez pritiska,
na kraju koliko god mi bilo tesko i zao na jedan cudan nacin ce mi biti drago ukoliko nadjes nekoga koji ce te usreciti i skim ces biti presretna ,vjerovatno ce uspjeti ono sto nisam ja ali bojim se da ces ponovo naletiti na nekog krkana,kretena koji ce sve sjebati razocarati te ,a mozda ce ti i goditi takav nacin komuniciranja ,ponasanja odnosa prema tebi.....
Ja nemogu praviti pritisak prema tebi ovo je jedan od nacina da ti kazem sta osjecam mada sve znas,i jedan od primjera te ipak nisam tek tako pustio . Posmatrati ovo kao sudbinu ,moguce ???? mada u nekim stvarima sami krojimo sudbinu.Kako god vrijeme ce pokazati neke stvari .
A ja ,ja cu vjerovatno pokusavati ispravljati tudje greske,nadajuci se da se jedna znati cjeniti osobu koju ima pored sebe...............