Jedno pismo .............

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

elmo_ba

#1 Jedno pismo .............

Post by elmo_ba »

Ovo je pismo upuceno jednoj osobi koja je cesto na forumu mozda ovo procita
mozda ne ..... :sad:

A zaista sam mislio da si ti ona prava ona za koju se vrijedi boriti svim silama,na pocetku sam bio nepovjeriljiv malo cudan ,ali sa vremenom sam te upoznao.Sve greske poteze pokrete iskoristavanja koji su drugi ljudi radili zbog kojih si se razocarala ,povukla u sebe sam pokusao ispraviti poboljsati,vratiti tvoju vjeru u ljudu , da steknes povjerenje da se osjecas ponovo sretna voljena
S vremenom radeci to ,uvidio sam da si uspjela sto druge osobe nisu uspjele nekoliko godina,ponovo su se javili neki osjecaji koji sam negdje duboko krio sebi ,iz zahvalnosti zbog toga, cjenici DAR,NAFAKU koju sam dobio nasao ,.....pokusao sam na najbolji nacin da se oduzim ,bio sam uz tebe i kao momak i kao prijatelj ,cuvao sam te kao kap vode
Nije problem sto sam za raju postao „papucar“ sto sam se borio protiv tvoje raje protiv tvojih “prijatelja“vrijedlio je ,ti si bila jedina osoba u mom zivotu nakon dugo vremena vrijedna intresovanja,truda paznje .....
I onda si samo jednog dana rekla meni je preljepo ali ja nemogu
Zasto kako zbog cega ????? neodgovorena pitanja
Da toliko sam te zavolio da te pustam da odes bez pritiska,
na kraju koliko god mi bilo tesko i zao na jedan cudan nacin ce mi biti drago ukoliko nadjes nekoga koji ce te usreciti i skim ces biti presretna ,vjerovatno ce uspjeti ono sto nisam ja ali bojim se da ces ponovo naletiti na nekog krkana,kretena koji ce sve sjebati razocarati te ,a mozda ce ti i goditi takav nacin komuniciranja ,ponasanja odnosa prema tebi.....
Ja nemogu praviti pritisak prema tebi ovo je jedan od nacina da ti kazem sta osjecam mada sve znas,i jedan od primjera te ipak nisam tek tako pustio . Posmatrati ovo kao sudbinu ,moguce ???? mada u nekim stvarima sami krojimo sudbinu.Kako god vrijeme ce pokazati neke stvari .
A ja ,ja cu vjerovatno pokusavati ispravljati tudje greske,nadajuci se da se jedna znati cjeniti osobu koju ima pored sebe............... :( :(
illuminated

#2 Re: Jedno pismo .............

Post by illuminated »

proci ce...spusti roletne..kupi par litara najjeftinijeg crnog vina.........kad se otrijeznis pozovi prijatelje da izadjete...
nadji novu i zaboravi onu koja te ne zasluzuje.
Drugi najdostupniji resurs na planeti poslije vode, su zene.
Zapamti to.
scorpion7

#3 Re: Jedno pismo .............

Post by scorpion7 »

Dobar i jeben su ti u 99% braća...
vesela_sveska

#4 Re: Jedno pismo .............

Post by vesela_sveska »

Proci ce,nista ne brini ;-)
majmunce

#5 Re: Jedno pismo .............

Post by majmunce »

Bori se za Ljubav jer mozda ne budes nasao osobu kao nju ako je stvarno volis ...
gerberica

#6 Re: Jedno pismo .............

Post by gerberica »

Jel se ovo neko zeza ? Ne mogu da vjerujem. :-?
detroit-mercy

#7 Re: Jedno pismo .............

Post by detroit-mercy »

Ma treba nasla boljeg zagondziju i kapak :mrgreen: . Ovom izgleda nije jasno da njoj nije trebala drugarica vec zegac :mrgreen: .
elmo_ba

#8 Re: Jedno pismo .............

Post by elmo_ba »

gerberica wrote:Jel se ovo neko zeza ? Ne mogu da vjerujem. :-?
ne nije zajebancija jednostavno ispustni ventil
a prilika da neko vidi
detroit-mercy wrote:Ma treba nasla boljeg zagondziju i kapak :mrgreen: . Ovom izgleda nije jasno da njoj nije trebala drugarica vec zegac :mrgreen: .
ako nemas pametno sta reci nemoj nista ispadas ....
a za zegaca se nebrini ,skontas nekad kad ti dosta stvari dotuzi treba se malo smiriti al....polako :thumbup: :thumbup:
likce

#9 Re: Jedno pismo .............

Post by likce »

Ma odi kupi sebi pistolj pa se objesi pa nek se pitaju sto si kupio pistolj,ha ya....
insomnia78

#10 Re: Jedno pismo .............

Post by insomnia78 »

detroit-mercy wrote:Ma treba nasla boljeg zagondziju i kapak :mrgreen: . Ovom izgleda nije jasno da njoj nije trebala drugarica vec zegac :mrgreen: .
Haha u pravu si 100%

s' moje sokocalo
awaken

#11 Re: Jedno pismo .............

Post by awaken »

tako je detroite....show no mercy :D

Ako se ovaj dečko ne zjb...
Kako je tužno vidjeti lika koji još vjeruje u ljubav i da žena voli :roll:
Za žene je nekad vrijedilo živjeti, ne zaebajem se i ne pretjerujem...vridilo je, sve joj dati :-D
Ove današnje traže samo seks i interes....ne vole nikoga i pripadaju samo sebi.
Što prije shvatiš, lakše će ti biti.
Želim ti sreću :-D
anoush
Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.

#12 Re: Jedno pismo .............

Post by anoush »

Samo vi ganjajte nakvarcane sponzoruše, nastavite pričati kako vas žene samo iskorištavaju i pišite ovakve gluposti po forumu.
duplanula

#13 Re: Jedno pismo .............

Post by duplanula »

Od pisama, sms-ove, mailova, postova na forumu nema fajde, ako zelis da te se cuje, nazovi tu curu i reci joj sve ovo u lice i onda hladno idi kuci. Iz ovakvih situacija tesko ista dobro ispadne. Ali ako je stvarno istina sto si pisao, sretno i nadam se da ce sve biti ok. A ako si jos jedan forum troll, die in thousand flames :)
rumFo

#14 Re: Jedno pismo .............

Post by rumFo »

nije jedina...
elmo_ba

#15 Re: Jedno pismo .............

Post by elmo_ba »

anoush wrote:Samo vi ganjajte nakvarcane sponzoruše, nastavite pričati kako vas žene samo iskorištavaju i pišite ovakve gluposti po forumu.
sto je najgore susta suprotnost zato i ovoliko truda
bez obzira na sve post je postigao cilj
levat, papucar, glupi post, troll, samo gluposti nikakva frka vase vidjenje
awaken wrote:

Za žene je nekad vrijedilo živjeti, ne zaebajem se i ne pretjerujem...vridilo je, sve joj dati :-D
ah da ovaj momak i dalje vjeruje u ljubav
kako god :thumbup: :thumbup:
anoush
Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.

#16 Re: Jedno pismo .............

Post by anoush »

elmo_ba wrote:
anoush wrote:Samo vi ganjajte nakvarcane sponzoruše, nastavite pričati kako vas žene samo iskorištavaju i pišite ovakve gluposti po forumu.
nisam tebi govorila, nego ovima koji pričaju o ženama kao da su predmeti...
brkatisom

#17 Re: Jedno pismo .............

Post by brkatisom »

UVIJEK SE prica o zenama kao sponzorusama -jedinim :shock: izvinite molim vas vi postene muskarcine dobrih i velikuh srca i duse, ali ja sam se naslusala i bila svjedok na hiljede drugih kurvinskih folova od strane muskaraca koji su u vezi, krenucu od najjednostavnijih:
-pri upoznavanju trazi se odmah imovinski karton, gdje radi, s kim zivis, sta vozis?? ITD....
-u ranoj fazi veze, stalne ispirke kako nema za izlazaka u prevodu plati ti
-posudi mi malo love vratim ti
-posalji mi kredit
-mozemo na more al ja nemam para (a onda nadje lovu za druge)
i da ne nabrajam jos te bijedne folove, gadi mi se ni muskarci nisu sto su nekad bili,. ...
ok tacno je da se sve promjenilo da nema morala niti bilo cega drgog da se sve svelo na novac, ali ne mogu stvarno da slusam kako su samo zeneske dezurne kurave za sve a eto vi ste evlije :run:
duplanula

#18 Re: Jedno pismo .............

Post by duplanula »

brkatisom wrote:UVIJEK SE prica o zenama kao sponzorusama -jedinim :shock: izvinite molim vas vi postene muskarcine dobrih i velikuh srca i duse, ali ja sam se naslusala i bila svjedok na hiljede drugih kurvinskih folova od strane muskaraca koji su u vezi, krenucu od najjednostavnijih:
-pri upoznavanju trazi se odmah imovinski karton, gdje radi, s kim zivis, sta vozis?? ITD....
-u ranoj fazi veze, stalne ispirke kako nema za izlazaka u prevodu plati ti
-posudi mi malo love vratim ti
-posalji mi kredit
-mozemo na more al ja nemam para (a onda nadje lovu za druge)
i da ne nabrajam jos te bijedne folove, gadi mi se ni muskarci nisu sto su nekad bili,. ...
ok tacno je da se sve promjenilo da nema morala niti bilo cega drgog da se sve svelo na novac, ali ne mogu stvarno da slusam kako su samo zeneske dezurne kurave za sve a eto vi ste evlije :run:
WTF, gdje ti nadje ovakvog/ovakve muskarce... Za tango treba dvoje :D, tako da je ovisno od situacije do situacije, 50-50 krivica :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#19 Re: Jedno pismo .............

Post by ladyblue18 »

Vi ste meni jos gore pa obracate paznju na takve komentare.
Tome se jednostavno ne pridaje paznja. :oops:
brkatisom

#20 Re: Jedno pismo .............

Post by brkatisom »

WTF, gdje ti nadje ovakvog/ovakve muskarce... Za tango treba dvoje :D, tako da je ovisno od situacije do situacije, 50-50 krivica :D[/quote]

srce drago nisam ja to nasla ne do mi BOG dragi, ali su neke moje poznanice meni prepricavala takve veze ili poznanastva, znas kako mi zenske tracamo o tome uz kafice :) tako moje vise o zenskim sponzorusama keve ti, skupa vam je i kafa da je platite curi a htjeli bi ste sve od nje eh....ne ide to tako misko :run:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#21 Re: Jedno pismo .............

Post by ladyblue18 »

Prije nego odete predaleko sa frustracijama, samo da vas napomenem da naslov teme nema veze sa tim, i da pokusate postovati neciju temu i necija osjecanja. :oops:
brkatisom

#22 Re: Jedno pismo .............

Post by brkatisom »

naravno da postujem, i suosjecam se na poseban nacin sa njim, svi smo mi prosli u zivotu nesta tako. i zelim mu brz oporavak :-D bice cura jos, ali bice i razocarenja definitivno....takav je zivot :wink:
vesela_sveska

#23 Re: Jedno pismo .............

Post by vesela_sveska »

elmo_ba wrote:
awaken wrote:

ah da ovaj momak i dalje vjeruje u ljubav
kako god :thumbup: :thumbup:
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Great Cornholio

#24 Re: Jedno pismo .............

Post by Great Cornholio »

Joj kad ti sad forumašice počnu zatrpavati inbox, zato što se iz ove tvoje priče može se zaključiti da si normalan momak, a većina današnjih cura se žali da takvih nema :skoljka: :D

Šalim se, ti si se zaljubio u nju, a ona izgleda nije u tebe, ili jeste pa je vremenom "ohladila". Prekinula je ili zato što si joj dosadio , ili zato što je našla nekog drugog, ili se možda neki bivši vratio, ili se psihički razboljela pa joj nije ni do nje same, ili je mazohista pa joj ti ne možeš pružiti ono što bi je uzbudilo.

Da te ne hvalim puno, možda si ti "previše dobar" , možda si je fakat smorio pretjeranom brigom i konstantnim zaštitničkim stavom. Ako je to u pitanju postoji šansa da ti se vrati , kad malo dahne dušom. Pusti je malo da bude sama, pa je ponovo kontaktiraj.

Ne reče ti jesi li materijalno situiran, jer koliko god se ove naše forumašice govorile da im je bitno jedino da ih neko voli i da one nekog vole, ipak to nije tako. Veza koja ide prema braku često puca baš zbog toga što se objektivno gledajući takav prelaz ne može napraviti, da se izrazim seljačkim riječnikom , fale pare.

Ako je neko drugi u pitanju, ili se neka stara ljubav vratila, onda će biti vrlo teško da je vratiš, a ti to želiš, zato što je voliš :) Ali ni to nije nemoguće, često se dešava da kvalitete neke osobe uvidimo tek kad je izgubimo.

Moguće je da te je ostavila zbog toga što se u njenoj glavi nešto "poremetilo", zbog nečega je zapala u psihičku krizu.
Ako ti nemaš veze s tim i u tom slučaju postoji nada da će te ponovo biti zajedno.

E jedino u slučaju da je mazohista vaša veza ne može uspjeti, jer ti takav kakav si , normalan zaljubljen muškarac 8-) :) nikad ne možeš postati sadista, nikad joj ne možeš pružiti ono što će je "usrećiti".

U svakom slučaju, vrijeme će pokazati šta je bilo u pitanju, a ti za sad ne traži drugu, sačekaj da vidiš šta je u pitanju, i ostani takav kakav jesi :thumbup: Ako ti se ne vrati, tuguj koliko te volja, pa se onda pokušaj ponovo zaljubiti u neku za koju ocijeniš da se za nju vrijedi boriti.
elmo_ba

#25 Re: Jedno pismo .............

Post by elmo_ba »

da da puni se inbox
da se onda prodam da imam super posao ,mlad obrazovan
nisam neka kradja al nisam ni losa ( mislim izgled ) :mrgreen: :mrgreen:
da imam stan prolaze leta dvadeseta
ali to nista nije bitno ........
to je ono sto ljudi ne znaju cjeniti
Da te ne hvalim puno, možda si ti "previše dobar"
moguce pokusavam biti sasvim ok ali nazalost ljudi tek kad izgube skontaju sta ko kako kada
ovo je pismo dovelo do jednog razgovora
uglavnom i dalje cu primjenjivati neke fine stvari koje su bile prije neta ,
koje sam naucio od starije raje " biti romanticar " dobra merhametli bosanska dusa sta fali
:mrgreen: :bih:
Locked