Jedna voznja javnim gradskim prijevozom u Sarajevu 29.05.05
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Samo za vas testirah minibus....
QQ lele....probala sam testirati....nabije se komsija od vozacha na ulaz, ni tam' ni vam'....zene kevcu i pricaju sta su kupile na pijaci....napridjivanje cije su paprike bolje... a sve to preko normalnih decibela.....udjem...i kontam "idme dvije stanice, oa cu da prosetam nizbrdo".....opsa, krecemo i slusam....ne zelim, ali cujem...sve o najnovijim epizodama ljubavnih zgoda i nezgoda s MAhmutovca....
neka Alma...cini mi se....voda se sa nekim KOJI NIJE IZ DOBRE PORODICE....al bitno je da je dobra u skoli....
prozori su zatvoreni....
izlazim na prvoj stanici....i laganini nizbrdo.....
i tako, to je bio mali korak za mene, veliki za sa-x forum.....
QQ lele....probala sam testirati....nabije se komsija od vozacha na ulaz, ni tam' ni vam'....zene kevcu i pricaju sta su kupile na pijaci....napridjivanje cije su paprike bolje... a sve to preko normalnih decibela.....udjem...i kontam "idme dvije stanice, oa cu da prosetam nizbrdo".....opsa, krecemo i slusam....ne zelim, ali cujem...sve o najnovijim epizodama ljubavnih zgoda i nezgoda s MAhmutovca....
neka Alma...cini mi se....voda se sa nekim KOJI NIJE IZ DOBRE PORODICE....al bitno je da je dobra u skoli....
prozori su zatvoreni....
izlazim na prvoj stanici....i laganini nizbrdo.....
i tako, to je bio mali korak za mene, veliki za sa-x forum.....
- flora.sa
tebi stvarno KOLA krenula nizbrdo!!!Zadig wrote:Cuo sam da se o bregi prica vise u trajvanima, dok u busevima su uglavnom pijacne teme
![]()
elem mirci, neces vjerovati, ali I JA SADA KORISTIM javni prevoz, jer su mi "oduzeli" poslovno auto
![]()
qq lele...
-
mIRCerka
jadnichak.....Zadig wrote:Cuo sam da se o bregi prica vise u trajvanima, dok u busevima su uglavnom pijacne teme
![]()
elem mirci, neces vjerovati, ali I JA SADA KORISTIM javni prevoz, jer su mi "oduzeli" poslovno auto
![]()
qq lele...
ukradi bajsikl od neokoga....
-
Zadig
Ma nije problem, nije ni trajvan los ne smeta mi, bar mogu citat na putu za poso.
Ali mi krivo sto me stoka sheba i uzese mi avto, eto hebiga bolje je kad ga imas. I sto generalno mi lose ide... ovijeh 55 dana....
Jutros me doduse vozila zena (jos nije legla C3, uzela je od punice 206), ali to mi se nedopada jer mi jutro pocne stresno nekako
neka meni trajvana i sta sad.
necu umrijet
sto rece mirce

Ali mi krivo sto me stoka sheba i uzese mi avto, eto hebiga bolje je kad ga imas. I sto generalno mi lose ide... ovijeh 55 dana....
Jutros me doduse vozila zena (jos nije legla C3, uzela je od punice 206), ali to mi se nedopada jer mi jutro pocne stresno nekako
neka meni trajvana i sta sad.
necu umrijet
sto rece mirce
-
mIRCerka
eto vidis.....Zadig wrote:normalno
pa nisam ja sada neka razmazena strina persa
SOVE
Persa from Da Mahala
I-m still I-m still Persa from Da Mahala
sada gonim BAJK nekada sam konja jahala.....
sudjen ti bicikl