Jedna "Valentinovska" :)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Dori
#1 Jedna "Valentinovska" :)
Kako i gdje ste upoznali sadasnjeg patnera? Partnericu? Muza/zenu? Momka/djevojku?

- Dori
Ma daaaaaaaaaaaj....Pa recizena21 wrote:jok... rekoh ne biste mi vjerovaliobuca wrote:jel na forumuzena21 wrote:ja kad bih vam rekla... ne biste mi vjerovali![]()
![]()
![]()
zato... sutim![]()
![]()
![]()
![]()
Zaboravila sam sebe. Ja sam svog dragog upoznala na poslu....Prije 9 godina. I u pocetku mi bio bezveze, cak me po malo i nervirao
mima, da cujemo tebe?
-
callmethebreeeze
#10 Re: Jedna "Valentinovska" :)
davno. u zenskom wc-u, jednog bosanskog kluba. nisam "devijatan" nego mi se vazda gadilo ici u prljave muske wc-e.Dena wrote:Kako i gdje ste upoznali sadasnjeg patnera? Partnericu? Muza/zenu? Momka/djevojku?
-
mamica papucarka
#11 Re: Jedna "Valentinovska" :)
jel piskila stojeckicallmethebreeeze wrote:davno. u zenskom wc-u, jednog bosanskog kluba. nisam "devijatan" nego mi se vazda gadilo ici u prljave muske wc-e.Dena wrote:Kako i gdje ste upoznali sadasnjeg patnera? Partnericu? Muza/zenu? Momka/djevojku?
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
Nedje ovuda...

- Enka-Benka
Na TV ekranu
glumio glavnu ulogu,pa sad uvjek gledam reprize

-
callmethebreeeze
#14 Re: Jedna "Valentinovska" :)
ja sam piskio sjedecimamica papucarka wrote:jel piskila stojeckicallmethebreeeze wrote:davno. u zenskom wc-u, jednog bosanskog kluba. nisam "devijatan" nego mi se vazda gadilo ici u prljave muske wc-e.Dena wrote:Kako i gdje ste upoznali sadasnjeg patnera? Partnericu? Muza/zenu? Momka/djevojku?
![]()
- SsTtEeLlAa
na polaganju vozackog.....imali istog instruktora voznje

-
Crvena Tifoza
Upozna sam jubav svog zivota prije misec dana kad sam se spustija do ducana po kruv i mliko u onoj plasticnoj boci, i na blagajni ugledah te oci – sve je stalo. Ka' da mi je utrnija mozak, cuja sam samo njen glas: "alo, kusur, momak"! Nisam moga spavat, nije imala okus hrana, skuplja sam hrabrost tjedan dana, i onda se okupa, obuka onu kosulju na cvitice, dosao u ducan i pozva je na pice.

- pitt
jesi je pitao lutko posto je pasteta?Crvena Tifoza wrote:Upozna sam jubav svog zivota prije misec dana kad sam se spustija do ducana po kruv i mliko u onoj plasticnoj boci, i na blagajni ugledah te oci – sve je stalo. Ka' da mi je utrnija mozak, cuja sam samo njen glas: "alo, kusur, momak"! Nisam moga spavat, nije imala okus hrana, skuplja sam hrabrost tjedan dana, i onda se okupa, obuka onu kosulju na cvitice, dosao u ducan i pozva je na pice.![]()
![]()
![]()
-
pita_zeljanica
standardno..upoznali se preko jednog zajednickog prijatelja..
zaljubila sam se na prvi pogled..
zaljubila sam se na prvi pogled..
- Dori
#23 Re: Jedna "Valentinovska" :)
Suti ba romantikamamica papucarka wrote:jel piskila stojeckicallmethebreeeze wrote:davno. u zenskom wc-u, jednog bosanskog kluba. nisam "devijatan" nego mi se vazda gadilo ici u prljave muske wc-e.Dena wrote:Kako i gdje ste upoznali sadasnjeg patnera? Partnericu? Muza/zenu? Momka/djevojku?
![]()
Nego, sjeca li se iko teme kad je frajer vidio djevoju u "Zelji" cini mi se i trazio je preko foruma?
-
Crvena Tifoza
Jesi zlocest!pitt wrote:jesi je pitao lutko posto je pasteta?Crvena Tifoza wrote:Upozna sam jubav svog zivota prije misec dana kad sam se spustija do ducana po kruv i mliko u onoj plasticnoj boci, i na blagajni ugledah te oci – sve je stalo. Ka' da mi je utrnija mozak, cuja sam samo njen glas: "alo, kusur, momak"! Nisam moga spavat, nije imala okus hrana, skuplja sam hrabrost tjedan dana, i onda se okupa, obuka onu kosulju na cvitice, dosao u ducan i pozva je na pice.![]()
![]()
![]()
:D:D:D