Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
spazio sam tri vrste jebaca i jebacica ovjde:
papagaji - samo laprdaju o jebanju
konji - konji su konji, trce ko budale, ponekad nesto pojebu i ko su ko oni
magarci - lijeni i umorni, samo nesto cekaju i kukaju, nema sanse da mrdnu guzovima
karabaja-x wrote:spazio sam tri vrste jebaca i jebacica ovjde:
papagaji - samo laprdaju o jebanju
konji - konji su konji, trce ko budale, ponekad nesto pojebu i ko su ko oni
magarci - lijeni i umorni, samo nesto cekaju i kukaju, nema sanse da mrdnu guzovima
I jos da dodam jednu istinu o muskom orgazmu.
Mi kada svrsimo-svrsili smo.
Ne ocekujte od nas da vas drzimo za ruku, mazimo, tetoshemo i shapucemo njezne rijeci. To su izmislili kojekakvi zenski magazini da nam napakoste, i da poslije ne mozemo gledati na miru tekmu na TV nego preko vaseg ramena i da vam moramo truniti neka .ranja od kojih nam se bljuje.
Mi dok ne dobijemo mi smo poluslijepi. Kada dobijemo i svrsimo, obicno se pitamo: "Sto mi je ovo trebalo" ili "Je li bilo vrijedno truda" i slicno.
tech10 wrote:I jos da dodam jednu istinu o muskom orgazmu.
Ne ocekujte od nas da vas drzimo za ruku, mazimo, tetoshemo i shapucemo njezne rijeci. To su izmislili kojekakvi zenski magazini da nam napakoste, i da poslije ne mozemo gledati na miru tekmu na TV nego preko vaseg ramena i da vam moramo truniti neka .ranja od kojih nam se bljuje.
Mi dok ne dobijemo mi smo poluslijepi. Kada dobijemo i svrsimo, obicno se pitamo: "Sto mi je ovo trebalo" ili "Je li bilo vrijedno truda" i slicno.
ma svaka ti je na mjestu
nit šta dodati nit oduzet
The basis of the story of Alraune dates to the Middles Ages in Germany.The humanoid shaped Mandrake root or Mandragora officinarum was widely believed to be produced by the semen of hanged men under the gallows. Alchemists claimed that hanged men ejaculated after their necks were broken and that the earth absorbed their final "strengths". The root itself was used in love philtres and potions while its fruit was supposed to facilitate pregnancy. Witches who made love to the Mandrake root were however said to produce offspring which had no feelings of real love and had no soul.
sto ce reci...muski svrse i kad im vrat slomi uze a et moze se i trudan ostat
@tech: teta Sadeta, koliko ti poje*es sa ovim stilom?
Jednu?
Nijednu?
Jednu?
Nijednu?
Mnoge žene su naučene da im seks ne treba biti pri vrhu prioriteta. Kada muškarac želi da zapleše "horizontalni tango", žene se prema tome znaju ponašati kao jedan od zadataka koje moraju obaviti (peglanje).
Prestanite na seks gledati kao na to da mu činite uslugu
...je samo jos jedna u nizu tema o tome kako su muskarci nesposobni da zadovolje zene, te koje se tu tajne kriju, te kako treba postupati, itd, isl....
pritom se nijedna (ili skoro nijedna) ne zapita da li je muzjak pored nje zaista i zadovoljan ljubavnim zivotom
postoje i tajne muskog orgazma, a evo i najvaznije:
Istina glavna: Orgazmi ne dokazuju da je seks dobar
...naime, veliki broj zena smatra da je dovoljno da se izvali ko balvan, rasiri noge, i to je to. tu prestaje svaka aktivnost. pa nakon toga nabijaju komplekse muskarcima da je seks bezze. smatraju da ako musko svrsi, onda je automatski bezrezervno sretan i zadovoljan. veliki zajeb. postoje i male tajne koje muskarci cuvaju za sebe (a ne samo zene). rijetko ce vam koji reci da je seks bio bezze.
tu orgazam nije jedini dokaz. ogroman je broj muskaraca koji najljepse orgazme dozive upravo masturbiranjem - razlog je vise nego jednostavan: jer najbolje znaju sta im godi.
prema tome, o'ladite malo, emancipirane ladies
i prestanite zakucavati komplekse i frustracije jadnim muzjacima
eh
zar ne mislis, ako vec muski misle da cure se "izvale kao balvan", da bi je mozda trebao malo okrenuti, podici, kosu rascupati, itd itd itd?
svaka zena ce na pocetku biti takva dok joj tip ne pokaze sta se njemu dopada
normala
i vi samo "pumpate" dok vam neko ne objasni nesta o g-spot-u, itd, isl...
:p
misha wrote:a sto se smatra ako žene razgovaraju o tome i ako se pišu tolike silne studije o ženskom orgazmu, da je to tajna zavjera da se nabije kompleks suprotnom spolu?
prvo,kompleks se ne moze 'nabit' koliko god da se trudis ako ne nadjes plodno tlo da ga 'nabiješ', dakle kompleksaša samog od sebe. Ako se sexaš s nekim ( a pri tome ne mislim da imas 'one night stand', vec partnera vec duze vrijeme) pa valjda je normalno da kazes sta valja a sta ne valja, i pri tom se ne iskopleksiraš, jer i sex je kao i svaka druga stvar u životu, nesto sto se uči, proba, izmišlja...
I imaš ti pravo to za muški orgazam, ja o tome znam, jer moj partner i ja razgovaramo poslije i ponekad mi zna reci: e znas veceras nije bilo nesto, a i ja znam reci isto, i šta?jel plačem onda do zore?ne, vec slijedeci put i on meni i ja njemu pruzim spektakl!
zato ove silne tekstove naučne itd. kojima se forumashi prepucavaju, ja lijepo isprintam, pa procitam s dragim, zajedno se nasmijemo, zajedno prokomentarisemo, a kompleksi ciao....
zar lezbejke imaju pravo glasa u musko zenskim odnosima
Jednu?
Nijednu?
zar si morala tako okrutna da budes?
Okrutna? Ma nisaaaam
Nije, nego me nesto zanimalo na kome on vjezba ove profound techniques