Jedna istina o muskom orgazmu

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

De da se prvo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A sada da kazem koju "zaprave"....

Znam da je mozda i moja greska sto postavljam neke teme, a ne kazem unaprijed da je zeza, razbibriga, nesto da citamo iz dosade (jer je forum fakat podosadan u zadnje vrijeme)....ili na kraju krajeva raspravimo kao
1. cinjenicu
2. laz
3. dosadnu glupost

...ali kontam da me raja vec upoznala, da me ne shvata previse ozbiljno :lol:, pogotovo na LJ&S. Sad' sama sebe ukopah, ali koliko to ozbiljnih tema ima na LJ&S u zadnje vrijeme i koliko ljudi ovdje zaista dodje da raspravlja nesto ozbiljno ili rijesi neki problem :?
Mozda bi trebali imati nesto kao "kako citati i tumaciti forum" :lol:, pa da ljudi s pika znaju sta je ozbiljno a sta je "kobjagi".

Sto se tice Kurtovog posta i teme, skontala sam odmah da je zayebancija (a ocito je i on moju temu shvatio kao zezu-good boy), ali uvijek zaboravim da na forumu ima kamara hepo kockica....trebali bi imati pored naslova teme nesto kao upozorenje "HEPO KOCKICE, ULAZAK NA VLASTITI RIZIK".

De da josh jednom :lol: :lol: shega mi sto se moram objasnjavat'
Last edited by FFK as Lucy01 on 12/07/2007 15:51, edited 1 time in total.
marijindvorac

#27 ?)

Post by marijindvorac »

Kurta za predsjednika! (...masturbaša?!?)
Mislim da je 7 zenskih zapovijesti na mjestu i drago mi je vidjeti da se uklapam u iste. S druge strane, ima pocesto toga da su zenske manje 'aktivne' i znam da mnoge smatraju razne polozaje ili nedajboze 'pusenje' kao degradaciju licnosti. Umjesto da unaprijed upitaju partnera sta on o tome misli.
Ja imam samo jedno pravilo: budite dame na ulici ali kurve u krevetu.
Nejse: svakom svome.
U seksu je sve potrebno i dozvoljeno. Ako ne istrazujes i postavljas nekakve preduslove, propustices ljepote onoga oko cega se sav svijet okrece.
A dokazano je da za vrijeme seksa zemlja prestaje da se okrece oko sunca. :D
danas

Post by danas »

aj lucynda, a jesmo se dogovorile da ne duvas cetvrtkom... :D :D :D
O.o

Post by O.o »

Kurt_Kombajn wrote:
sto se mene licno tice, seks ne stoji na prvom mjestu. nikada nije ni bio primaran razlog za bilo sta. ne mogu da zamislim toliko grozan i dosadan seks, da bih zbog njega prekinuo vezu do koje mi je stalo. bez obzira koliko seks bio los. uvijek mora postojati jos neki razlog. na kraju krajeva, nezamislivo mi je da zbog pet ili deset minuta, ili dva sata (nebitno) loseg seksa razjebem vezu s nekim ko mi svo ostalo vrijeme pashe u svemu.
Bas dobro rece, sto se TEBE tice... Meni je to npr nezamislivo... Hemija mora da postoji, pa necu se time sporta radi bavit!
Kurt_Kombajn

Post by Kurt_Kombajn »

:D

nije greska. sve dok se pravilno upotrebljava :)

kao sto i ne postoji glupa tema sa makar malo istine u sebi.

..............

a ja sam u stvari samo htio da izrazim svoje frustove. kako sam nezadovoljan :). i nezadovoljen :D
nije se nasla koja je meni ugodila. meni i mojim divljim sadistickim fantazijama :)

jebiga, nisam ni ja kriv sto volim da je premlacujem dok ne poplavi :D

moracu ja na ove glupe preci. samo se bojim da me odmah ne provale, jer sam tako uzasno telegentan :D
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

jeste dosadni sa ovim temama u pm...idite jebite se vise, trenirajte...kakve istine ba, kome treba prirucnik za jebanje? nije to neka nauka, to mora biti instiktivno, zivotinjski, tada je najbolje...ako neka samo lezi i rasiri noge, ja bi joj otvoreno reko, hajde bona koji ti kurac, mrdni guzovima ili vozdra, ne vidim u cemu je problem...ma sit sam vise jebanja, trebam mi nek hobi
tech10

Post by tech10 »

Stapici Bobi :D
Kurt_Kombajn

Post by Kurt_Kombajn »

karabaja-x wrote:jeste dosadni sa ovim temama u pm...idite jebite se vise, trenirajte...kakve istine ba, kome treba prirucnik za jebanje? nije to neka nauka, to mora biti instiktivno, zivotinjski, tada je najbolje...ako neka samo lezi i rasiri noge, ja bi joj otvoreno reko, hajde bona koji ti kurac, mrdni guzovima ili vozdra, ne vidim u cemu je problem...ma sit sam vise jebanja, trebam mi nek hobi
hosh da ti kazem otvoreno, hosh otvoreno da ti kazem :D

mora se guzom mrdati, ako nesh ti, ja cu :oops: :D

(a mozda ima neka da moze unakrst guzovima mrdat?)
*mima*

Post by *mima* »

Ovdje sve neki iskusni deckici..........al kad bi se zajebavali....... :D
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Istina je da kad dodje do toga da se grebem za snosaj - zaboli me anamo on hoce li ona dahtati, jaukati, vristati, kolutati ocima :D Pogotovo sto mi se obicno navuce nekakav mrak na oci :D
*mima*

Post by *mima* »

_BosanaC wrote:Istina je da kad dodje do toga da se grebem za snosaj - zaboli me anamo on hoce li ona dahtati, jaukati, vristati, kolutati ocima :D Pogotovo sto mi se obicno navuce nekakav mrak na oci :D

Wooooooow....bravo. I ja se ogrebem za snosaj i zaboli dali ce on da svrsi........ :D :D

Jebooote Bosanac........ :D
Kurt_Kombajn

Post by Kurt_Kombajn »

mima wrote:Ovdje sve neki iskusni deckici..........al kad bi se zajebavali....... :D
pa naravno. svaki odlicno poznaje svoje tijelo :oops:

:D
Kurt_Kombajn

Post by Kurt_Kombajn »

_BosanaC wrote:Istina je da kad dodje do toga da se grebem za snosaj - zaboli me anamo on hoce li ona dahtati, jaukati, vristati, kolutati ocima :D Pogotovo sto mi se obicno navuce nekakav mrak na oci :D
...stovani kolega, ne mogu se sloziti s vama. ja sam po tom pitanju mnogo zahtjevniji. ne samo sto mora mene da zadovolji, nego mora paziti i cuceka mi u mene da ne isprepada vriskom i cikom:

Image

jako osjetljiv cucek :D
*mima*

Post by *mima* »

Pa vi decki ovdje samo kukate........ :?
krkan

Post by krkan »

ma meni je najgore kada je u zaru misionarske poze smeknem kraickom oka da bleji u plafon i puca bokvice :D

sigurno je do poze a mozda i do mene :( :lol: :lol:
*mima*

Post by *mima* »

Auuuuuu............a ovdje jebača........ :roll:
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

krkan wrote:ma meni je najgore kada je u zaru misionarske poze smeknem kraickom oka da bleji u plafon i puca bokvice :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dobra je.....ja opet kontam "plavo, ofarbat cu plafon u plavo....k'o nebo" i po licu mi se razlije onaj osmijeh zadovoljstva :lol: i on to haman pogresno protumaci :lol: :lol:

Savjetujem dragim zenama da ne budu neosjetljive i lijene i da ponekad, dok je dragi u poslu a one gledaju u svoj plavi plafon, ponude "jel' majstor za kahvicu" :D :D
*mima*

Post by *mima* »

krkan wrote:ma meni je najgore kada je u zaru misionarske poze smeknem kraickom oka da bleji u plafon i puca bokvice :D

sigurno je do poze a mozda i do mene :( :lol: :lol:
Pa ti si očito pravi "jebač"............kad ona puca bokvice....... :D
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

mima ti ko papagaj...jebac, jebaci, jebac, jebaci
*mima*

Post by *mima* »

karabaja-x wrote:mima ti ko papagaj...jebac, jebaci, jebac, jebaci

Nisam vam ja kriva što ste loši JEBAČI.......... :D
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Kurt_Kombajn wrote:
...stovani kolega, ne mogu se sloziti s vama. ja sam po tom pitanju mnogo zahtjevniji. ne samo sto mora mene da zadovolji, nego mora paziti i cuceka mi u mene da ne isprepada vriskom i cikom:

Image

jako osjetljiv cucek :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
marijindvorac

Post by marijindvorac »

Lucy01 wrote:Savjetujem dragim zenama da ne budu neosjetljive i lijene i da ponekad, dok je dragi u poslu a one gledaju u svoj plavi plafon, ponude "jel' majstor za kahvicu" :D :D
....inace ce on dok 'radi' zatvorenih ociju poceti da sanja o nekakvoj koju je nedavno sreo i koja mu je bas zapala za oko.....:D
samo_malo

Post by samo_malo »

mozda vise vole kad im kazes da su zagondzije... :?
:lol:
_BosanaC

Post by _BosanaC »

mima wrote:

Ne kudi konja kojeg nisi jahala :D
*mima*

Post by *mima* »

_BosanaC wrote:
mima wrote:

Ne kudi konja kojeg nisi jahala :D
Ima konja koji se ne mogu zajahat... 8-)
Post Reply