JEDNA INORMACIJA

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
saale

#1 JEDNA INORMACIJA

Post by saale »

Pozdrav dobri narode, imam jedno pitanje; naime treba da uradim veliki servis za golfa v, zanima me zna li neko koliko kosta isti u ovlastenom servisu a koliko kod nekog dobrog samostalnog majstora :?
fenks :dance:
AmADin_gospo

#2 Re: JEDNA INORMACIJA

Post by AmADin_gospo »

dobri stari korisniće, naziv teme se ne postavlja "jedno pitanje" jer imaš pitanje čim si postavio temu, druga stvar, postoji stranica ovlaštenog servisa ASA auto i na njoj broj telefona koji okreneš, daš broj šasije i motora i ljudi ti kažu kolko će te izači veliki servis.
banovan

#3 Re: JEDNA INORMACIJA

Post by banovan »

AmADin_gospo wrote:dobri stari korisniće, naziv teme se ne postavlja "jedno pitanje" jer imaš pitanje čim si postavio temu, druga stvar, postoji stranica ovlaštenog servisa ASA auto i na njoj broj telefona koji okreneš, daš broj šasije i motora i ljudi ti kažu kolko će te izači veliki servis.
A nek` si mu rek`o da se ne postavlja "jedno pitanje" :-) .Kad si vec tako pametan objasni ti meni kako se to moze telefon okrenuti,i kako moze veliki servis izaci :-) Pun forum lektora :-)
AmADin_gospo

#4 Re: JEDNA INORMACIJA

Post by AmADin_gospo »

nisam lektor, ali se nigdje ne postavlja pitanje "imam pitanje"...

BTW. zato niko nije ni odgovorio na temu ;)
japo-

#5 Re: JEDNA INORMACIJA

Post by japo- »

okreni moj broj ti zivote moj tctcttc 225-883 8-)
shlauf

#6 Re: JEDNA INORMACIJA

Post by shlauf »

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Blobi

#7 Re: JEDNA INORMACIJA

Post by Blobi »

AmADin_gospo wrote:dobri stari korisniće, naziv teme se ne postavlja "jedno pitanje" jer imaš pitanje čim si postavio temu, druga stvar, postoji stranica ovlaštenog servisa ASA auto i na njoj broj telefona koji okreneš, daš broj šasije i motora i ljudi ti kažu kolko će te izači veliki servis.
Neko rece, sve lektor do lektora. KorisniĆe, ne smaraj covjeka ako mu nemas nesto korisno za reci.

Veliki servis u ASI bi te kostao oko 600 KM. Ja sam radio prije mozda malo vise godinu dana veliki servis na Passatu 2.0 TDI u ASI i kostalo me nesto oko 650-700 KM, ne sjecam se tacno. Nadam se da ti ovo moze pomoci, posto su 2.0 i 1.9 prakticno isti motori. Razlikuju se po diznama (1.9 svi imaju BOSCH, 2.0 do sredine 2007 imaju nazadne Siemens koji su preosjetljive na lose gorivo, a kostaju oko 900 KM po komadu).

Pozdrav.
iceman ze

#8 Re: JEDNA INORMACIJA

Post by iceman ze »

kupis samo orginalne dijelove u ovlasenom servisu (ASA-033-771-210), a ugradjnju zavrsi kod nekog boljeg majstora. Meni je recimo za Golf IV, dijelova bilo oo 450 KM, s tim da su mi za ugradnju u ASI trazili oko 800 KM........sto svakako nisam prihvatio. :-)
Post Reply