Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post Reply
Domaci izdajnik
Horoskop: Vodokotlić

#476 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by Domaci izdajnik »

Slažem se :thumbup:
zg1911

#477 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by zg1911 »

ultima_palabra wrote:
zg1911 wrote:
KatarinaKosaca wrote:@zg. Ne sporim ja uopce da je u predizbornoj, sa kim je pricao, pogubnost prosvjeda u Savskoj itd. Ja sam, jednostavno, na tvoje pitanje «Sta smeta Bosnjacima» odgovorila. Ali, naravno,.neda dijaspora se odmah upetljala sa igricom call of duty i naravno, nasim zivotima. Zato sto svaku temu u*****u, big, big shit naprave...
ok, ali povlačit paralele između milanovića i vučića & co je malo deplasirano. ne ide ovo tebe, al dalo se pročitat na forumu
Pa ima paralela... javno su obojica europejci, a kad ih niko ne sluša fanovi su ratnih zločinaca.
elaboriraj malo
ultima_palabra

#478 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by ultima_palabra »

Pa ne znam da li si slušao taj dio, čovjek samo što nije zaplakao za Prlićem i šestorkom. "Eto nažalost će biti osuđeni, ali nadamo se da će otpasti dio o uključenosti RH u UZP... da hrvatsko ime ostane neukaljano" :-)
Ja se nadam da će šestorica ovih naših generala i zapovjednika što su sad u Haagu (duboki uzdah), iskreno nisam optimist, ali neke stvari govore da bi mogla otpasti ta optužnica o zločinačkom pothvatu prema BiH što je za Hrvatsku važno. Naravno ljudska sudbina je ljudska sudbina, ljudi bi mogli završiti u zatvoru. Hrvatsko ime će biti sačuvano, ali oni će bojim se dobiti neku kaznu
General War

#479 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by General War »

JThomas wrote:i jedini pravi katolici naravno.
...I rokeri, domicilni ih zovu: "Rolling Stones-i" :lol:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#480 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by KatarinaKosaca »

Upravo su Milanovic i Mesic imali izjave u direktno. U mnogome ispeglana izjava oko odnosa sa Bosnjacima....
edo_79

#481 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by edo_79 »

KatarinaKosaca wrote:Upravo su Milanovic i Mesic imali izjave u direktno. U mnogome ispeglana izjava oko odnosa sa Bosnjacima....
Mora da je dobio po ušima :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Banksy

#482 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by Banksy »

Dobro je ovo zatalasao Milanović, bar nije dosadno... :D
General War

#483 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by General War »

KatarinaKosaca wrote:Upravo su Milanovic i Mesic imali izjave u direktno. U mnogome ispeglana izjava oko odnosa sa Bosnjacima....
...kao i uvjek, toplo hladno sa njima
Toto
Grijem se na: solarno
Vozim: EJ

#484 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by Toto »

Banksy wrote:Dobro je ovo zatalasao Milanović, bar nije dosadno... :D
Sara malo, sara :D
cyprus

#485 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by cyprus »

ultima_palabra wrote:Pa ne znam da li si slušao taj dio, čovjek samo što nije zaplakao za Prlićem i šestorkom. "Eto nažalost će biti osuđeni, ali nadamo se da će otpasti dio o uključenosti RH u UZP... da hrvatsko ime ostane neukaljano" :-)
Ja se nadam da će šestorica ovih naših generala i zapovjednika što su sad u Haagu (duboki uzdah), iskreno nisam optimist, ali neke stvari govore da bi mogla otpasti ta optužnica o zločinačkom pothvatu prema BiH što je za Hrvatsku važno. Naravno ljudska sudbina je ljudska sudbina, ljudi bi mogli završiti u zatvoru. Hrvatsko ime će biti sačuvano, ali oni će bojim se dobiti neku kaznu
Ovo je i meni najviše zasmetalo...
neko_sa_strane

#486 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by neko_sa_strane »

Političari u Hrvatskoj ali često i državljani iste imaju taj problem da gledaju druge s visine a u EU su na samom začelju. Otkako su postali članica EU umislili su da su oni EU i da su bitni. Isti problem je bio i sa Slovencima prvih par godina nakon učlanjenja. U širem komšiluku Rumunija i Bugarska pate od istih kompleksa. Valjda ih još nije prošla EUforija ali dogodiće se i to. Slovencima je već jasno gdje im je mjesto. Shvatiće i ovi drugi.
Banksy

#487 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by Banksy »

Toto wrote:
Sve vrijeme mislim da je ovo sam plasirao. Preuzeo je inicijativu, uzeo sve reflektore, pokupio nešto glasova centra, a nije izgubio svoje, i gurnuo mlitavog Plenkovića u mračni ćošak s paučinom.
Uz aplauze i pritajenu medijsku podršku i desnog HDZ-a koji je dolaskom Plenkovića izgubio stranačke pozicije.
Toto
Grijem se na: solarno
Vozim: EJ

#488 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by Toto »

Banksy wrote:
Toto wrote:
Sve vrijeme mislim da je ovo sam plasirao. Preuzeo je inicijativu, uzeo sve reflektore, pokupio nešto glasova centra, a nije izgubio svoje, i gurnuo mlitavog Plenkovića u mračni ćošak s paučinom.
Uz aplauze i pritajenu medijsku podršku i desnog HDZ-a koji je dolaskom Plenkovića izgubio stranačke pozicije.
Moguce je. Sastanak sa veternima je ugovorio i orgnizovao Franko Vidovic. Sastali su se u SDP prostorijama. Ne bi me cudilo da je sve SDP podvala, vise da prismrde i besplatne medijske reklame vec nekih dobitaka u glasovima ... sumnjam da bi extremni HDZ biraci dali glas SDP-u ali bi bio uspleh ako ne izagju da glasaju z HDZ
Banksy

#489 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by Banksy »

Da, to.
ultima_palabra

#490 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by ultima_palabra »

Samo po sebi ovo se čini kao fijasko, ne bih rekao da se SDP bazi sviđa ono što su čuli... a i "branitelji" su ga ispreskakali, kao previše je agresivan mi hoćemo dijalog :D

Druga stvar je što je HDZ u još većem kurcu.
R A V E N

#491 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by R A V E N »

Cassius Longinus wrote:...Dayton otpada kao dogovor i dolazi do nove situacije,iako je takav scenarij najmanje pozeljan i vrlo malo vjerojatan zbog cinjenice da medunarodna zajednica to naprosto ne bi dozvolila i Amerikanci bi se iskrcali u roku 15 minuta.
Koliko si siguran u to?
Teniser

#492 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by Teniser »

Svaka ti čast Milanoviću.
Veliko sranje nego šta je drugo.
zunazu

#493 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by zunazu »

tututuuuu

#494 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by tututuuuu »

eto ga, sad se za primjer uzima prvi savjetnik Franje Tudjmana. :D

Opstajanje BiH se moze opisati nesto kao sto je i razlika u zivljanju i prezivljavanju, BiH je ovo drugo. I opstaje samo zato sto nikad nije bila samostalna i neovisna jos od pada pod Osmanlije pa do danasnjeg vremena gdje OHR, odnosno PIC, gdje sjede predstavnici stranih zemalja, ima zadnju rijec u ovoj zemlji tako da se ne bi raspala... Postoji razlog sto u 2016. jos postoji nesto sto se zove OHR i PIC u ovoj zemlji... To je BiH. Nazalost.
zunazu

#495 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by zunazu »

tututuuuu wrote:Postoji razlog sto u 2016. jos postoji nesto sto se zove OHR i PIC u ovoj zemlji...
Postoji, a to je ustav koji je nametnut i kojeg su dužni da štite. Ništa drugo se ne pitaju niti su bitni. Ostalo što si napisao je demagogija.
Edin H.

#496 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by Edin H. »

zunazu wrote:
Slaven :thumbup:
tututuuuu

#497 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by tututuuuu »

pa da, najlakse je samo reci da je demagogija... i tvoje je sve demagogija... zapravo upravo si demagogijom odgovorio a da bi mene optuzio za demagogiju... Demagogija je i ova Leticina izjava... Mislim, mozemo se mi svi lagati da zivimo u slobodnoj, neovisnoj, razvijenoj zemlji... Svakom njegovo...

Nista nije nametnuto, to je vec obicna laz, sve je to potpisano u Daytonu, stovise, BiH je jos dosta centralizirala vlast, dosta vise nego je potpisano u Daytonu i od Franje, i Alije i Slobe i svih ostalih njihovih pobocnika u BiH te svjetskih sila nazocnih... Vec su neki mislili da ce vremenom Srbi nekako predati RS, ali to se ocito nece dogoditi...

I pitaju se itekako... Pa vlast 2010. ti je upravo OHR skrojio i postavio...

I molim lijepo, ne zelim da cujem vise ni jednu ruznu ovdje protiv Franje, s obzirom da nam je ovako simpa njegov prvi savjetnik. :D
Post Reply