Jedete li Čokolino?
Moderator: anex
- manijak1
Jedem i Medolino 
-
Banshee
Joa Chokolino mmm! Ne jedem svaki dan, al' znam uzeti jednom godisnje ili u par godina hehe Vise gotivim plazmu. Jednom sam imala period kada sam se navukla na nju, prije godinu-dvije. Pravila sam sebi kasu skoro svaki dan, dok me stomak nije upozorio na prezasicenost ahem 
-
violentjack
Ima vise od 10 godina otkako ne pojede cokolina
Ali bio je dobar

Ali bio je dobar
-
_MaYa_
#19 Re: Jedete li Čokolino?
ventil wrote:Jedete li Čokolino?
Mmmmmmmm e neces vjerovati sta sam sinoc napravila. Snijeg pafda uzaaaas jedan i ja ono pola 11 idem po cokolinu u jedinu prodavnicu koja radi....tamo negdje 500-800 metara udaljena, kasnim na deit na netu sveee...radi cokolina mmmm a
no ne jedem pre3cesto, imam recimo period kad jedem, a onda se zasitim pa mjesec-dva ne jedem pa tako opet, recimo sad pijem Krash Expres, jer inace nebi pila mlijeko
eto tako!
-
_MaYa_
#20 Re: Jedete li Čokolino?
ventil wrote:Jedete li Čokolino?
Mmmmmmmm e neces vjerovati sta sam sinoc napravila. Snijeg pafda uzaaaas jedan i ja ono pola 11 idem po cokolinu u jedinu prodavnicu koja radi....tamo negdje 500-800 metara udaljena, kasnim na deit na netu sveee...radi cokolina mmmm a
no ne jedem pre3cesto, imam recimo period kad jedem, a onda se zasitim pa mjesec-dva ne jedem pa tako opet, recimo sad pijem Krash Expres, jer inace nebi pila mlijeko
eto tako!
hmmm zaboraVIH DODATI DA OSTALE
a iskreno bi preporucila Cokolino i corn flakes za ljude koji nemaju teka, jer nemaju intenzivne okuse i mirise...eto malo prakticnih savjeta, poslje jednostavno volis jesti pa ih iskljucis iz ishrane
mmm eto pa pa! poseban pozdravsvoj djeci na forumu nja nja nja njaaaaa (ona s tijelom odraslih)
-
violentjack
EH Kras express to je bilo fino kad sam bio mali
Uvijek je bila igrackica neka dole na dnu
a fino je bilo.a tek cokolino
Eh morat cu naruciti cokolino da mi dode
Uvijek je bila igrackica neka dole na dnu
a fino je bilo.a tek cokolino
Eh morat cu naruciti cokolino da mi dode