Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nema smisla se prepirati...ovi će vazda volit narodnu(mada znam jednog tipa koji je "prešo" s narodne na rok)a oni vazda rok(ja sam među onima)...
...možemo pričat kolko hoćemo o tom primitivizmu ali niš'...
pa ako je rock dobar onda je to najbolja muzika. nazalost svega 25-30 % rocka u svijetu mozda valja, a los rock, sund rock, je najgora muzika na svijetu. tako da je to ostrica sa dva maca. ono sto mozes da cujes na mtv ili radiju je 90% loseg rocka, znaci cisto smece. folk ne uzimam dovoljno ozbiljno da bih ga komentarisao.
pa ako je rock dobar onda je to najbolja muzika. nazalost svega 25-30 % rocka u svijetu mozda valja, a los rock, sund rock, je najgora muzika na svijetu. tako da je to ostrica sa dva maca. ono sto mozes da cujes na mtv ili radiju je 90% loseg rocka, znaci cisto smece. folk ne uzimam dovoljno ozbiljno da bih ga komentarisao.
Jebo ti mtv kad ga ni ne gledam... ja slusam samo dobar rock to znaci stari rock a ne ove nove moderne pederske grupe(nisu sve ima i dobri).... ali stari rock ostaje stari rock to je muzika