jebem ti ljubav...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

_MaYa_

#1 jebem ti ljubav...

Post by _MaYa_ »

nesretna sam. tuzna i zalosna i sve najgore...i sto je nagore nemam kome reci kako se osjecam...ne zelim priznati nikome pa ni sebi
da sam se zaljubila u nekog u koga nisam smjela nikako...

najgore od svega...sto je taj tip bezveze...nije moj tip...ono totalni...i kadsam s njim...nema osjecaja...samo kad odem i kad pocnem razmisljati
i kao da moj glupi mozak zeli da me sjebe ono...

molim ga da prestane preuvelicavati stvari...(mozak molim) i ono ne samo vrtim, cim sam samo pocnem vrtiti filmove....ono :(

ne mogu vise jer cu poludjeti

kako da se toga rijesim....kako da jednostavno iskljucim tu osobu iz mozga...

:( :( nadam se da postoji bolje rjesenje od metka u glavu
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

:( :( nadam se da postoji bolje rjesenje od metka u glavu
:shock: :shock:

DAj reci da se zezas? Ni jedan nije vrijedan metka u glavu...pocni plesti i odma ces manje misliti na njega :D :D
hananah

Post by hananah »

E moja Majo to je divno da si se zaljubila. Ne moze svako imati to plemenito osjecanje. Mnogi prozive zivot a to ne osjete. I kakav crni metak, budi sretna, samo gledaj iz drugog ugla i vidjet ces sve ce drugacije biti :)
A tu sam uvijek ja da mi kazes ako te boli, i nek te boli, to te samo drzi zivom :)
Last edited by hananah on 31/01/2005 22:57, edited 1 time in total.
_MaYa_

Post by _MaYa_ »

e sto je najgore od svega i taj tip je zaljubljen u mene...ne mora mi to niko reci, vidim ja to...to je hemija...to je nesto...sto ne mozes nikako da kontrolises ali jebe se mene za njega, ako on nema smisla za etiku...

mene ja mucim i kako da jednostavno kazem NE...

ZNAM da ce to vremenom proci ali ja zelim da prodje sad...odmah odmah ne zelim da razmisljam o stvarima o kojima ne zelim darazmisljam...ne treba mi to...
hananah

Post by hananah »

ma bona Majo, nek ne prolazi ako se volite. Ma kosmos je cudo, on uvijek spoji one koji se voli. Sacekaj i vidjet ces :)
_MaYa_

Post by _MaYa_ »

nema tu nista pozitivno i ajde hano reci iz kojeg ugla da gledam...

eto pravi seda znas o cemu pricam ...

iz kojeg ugla?
_MaYa_

Post by _MaYa_ »

hananah wrote:ma bona Majo, nek ne prolazi ako se volite. Ma kosmos je cudo, on uvijek spoji one koji se voli. Sacekaj i vidjet ces :)
al ta mi osoba nije cak ni draga...cak je malo odvratan ali ja sam svjesna da ne smijem osjecati prema njemu nista...i bas zbog toga se to povecava

kako to da izbijem? jer ja iskreno zelim da vise ne radim scenarij u glavi
hananah

Post by hananah »

Pa rekla sam ti. Samo sabur i sve ce doci na svoje mjesto. Vidjet ces. Ljubav nije ljubav ako malo ne zaboli :)
Bori se, naoruzaj se strpljivoscu i ustrajnoscu, eto iz tog ugla. Bori se, jer ako ga volis i on tebe onda nije slucajnost sto ste se sreli. Ali ponekad postoje iskusenja da bi ljubav poslije imala sladji okus :)
hananah

Post by hananah »

Vidis Majo, tebi mozak govori kao ono nije tvoj tip, a otkud znas da nije. Mozda si bas takvog cekala. Pa ma koliko god bio naopak za tvoj pojam. A srce ti opet ne da da ga izbacis iz glave. Sta je mocnije srce ili mozak. Prosudi sama i prepusti se mocnom srcu :) Sve ce biti lakse kad to dvoje pomiris :)
Deluxe

Post by Deluxe »

Ne znam kako će ovo zvučati iz muškog ugla, ali totalno te razumijem. Ista (barem prema onome što si napisala) stvar se i meni desila. Jeda lijepa zaljubljenost, obostrana, ali totalno pogrešna - gledano iz obje perspektive (njene i moje). Jedino što smo mogli jeste da čekamo da prođe. Nismo se dugo gledali. I to podugo. I prošlo je. A sad kad se vidimo tog osjećaja više nema. Mada, nema više nikakvog osjećaja. Ni onog drugarskog. Samo spoznaja da je nekad nešto bilo i da svaki susret počne i završi sa "Zdravo, šta ima."
pitt

Post by pitt »

Ma desi se svakome i nema pravog lijeka. Tesko se boriti protiv srca, ali ne treba se pomiriti sa sudbinom.
_MaYa_

Post by _MaYa_ »

ma znam da ce proci...znam da treba znam da je to sve jedna glupost koju moj mozak izmislio

mozda je on hano savrsen ali...nikada se to nebi moglo desiti jer kako rekoh zavranjen je...i mozda ni on ne osjeca nista prema meni ...ali...

ma znas sta je najgore? sto to uopste nije ljubav....to je umisljena ljubav...ja sam umislila da sam se zaljubila...moj mozak je napravio problem...jel to moguce?
Zox

Post by Zox »

Kako pogresna? Koliko pogresna? Zasto pogresna?
Moze li se ta pogresnost ispraviti?
_MaYa_

Post by _MaYa_ »

eee lose je to ljudi...:( to je kao smrt :( kao da...joj :( ljudi...meni treba....:( lijek protiv ovog...

ne moze ispraviti zox...jer da se ispravi onda...ja nebi bila zaljubljena kontas? ovo je sve zbog zavbbranjenosti...aaaaa da vam je znati kako je neugodno kad "on" naidje i ja trebam biti kao cool...affff :(

ma ne da pocrvenim od glave do pete...nego sve :(

pa sto mi to treba? :(
Deluxe

Post by Deluxe »

ma znas sta je najgore? sto to uopste nije ljubav....to je umisljena ljubav...ja sam umislila da sam se zaljubila...moj mozak je napravio problem...jel to moguce?
Sve navedeno je skroz tačno... po mom skromnom mišljenu. To bi se moglo protumačiti kao jedna faza odrastanja/sazrijevanja (pošto odrastamo i sazrijevamo cijeli život, a ne samo dok smo mali - ovo samo da se ne protumači pogrešno). Nešto kao kad u pubertetu počnu razne fizičke i hemijske promjene u tijelu koje nam se ne sviđaju, ali su neminovne. Tako ne i sa ovim. Jedan od nivoa razvoja i sazrijevanja - shvatanja stvari bitnih za određeni period života.
_MaYa_

Post by _MaYa_ »

Deluxe wrote:
Sve navedeno je skroz tačno... po mom skromnom mišljenu. To bi se moglo protumačiti kao jedna faza odrastanja/sazrijevanja (pošto odrastamo i sazrijevamo cijeli život, a ne samo dok smo mali - ovo samo da se ne protumači pogrešno). Nešto kao kad u pubertetu počnu razne fizičke i hemijske promjene u tijelu koje nam se ne sviđaju, ali su neminovne. Tako ne i sa ovim. Jedan od nivoa razvoja i sazrijevanja - shvatanja stvari bitnih za određeni period života.
a ja sam se malo zaljubila i u njegovog prijatelja i kolegu s faxa :(

ja sam se u svakog zaljubila

ali sta je tu bitno?

da se zaljubim u sve i jednog tipa koji je .... nedostizan...kolega s faxa? pa ne zelim imati glupog momka to definitivno!
_BaykoNoor_

Post by _BaykoNoor_ »

....
Last edited by _BaykoNoor_ on 11/10/2005 01:25, edited 2 times in total.
Sarajevska Princeza

Post by Sarajevska Princeza »

Maya se zaljubila u ozenjenog? :P
Zox

Post by Zox »

Pa sta je danas zabranjeno?
Probaj tako razmisljati pa ces se mozda "odljubiti"
Lupam jer ne znam u cemu je konkretno "caka".
Sta je on? Gay?Komunista?Srbin?
_MaYa_

Post by _MaYa_ »

e mozemol se drzati ceinjenica...

ja imam problem...meni treba pocmoc...a cinjenice su:

-ja volim nekoga koga nebi smjela

-zelim definitvno da ga ne volim...na taj nacin

-kako?

postoji li neka mantra...koliko ovo traje kako da izbacim iz sebe
Sarajevska Princeza

Pominjala je nesto "etiku" pa onda "zabranjen je". :)
Sarajevska Princeza

_MaYa_ wrote:-kako?postoji li neka mantra...koliko ovo traje kako da izbacim iz sebe
Mayo, pa ti si samo asocirala sve pozitivne stvari za njega i unaprijed si izgradila sliku o njemu koja moze biti da nije tacna. Za pocetak. Prestani mastati o njemu jer to je iluzija. Sve dok se ne poznajete, dok ne pricate ( mimo sexualnih nagona ) neznas ko je on u stvari. :)
_MaYa_

Post by _MaYa_ »

Zox wrote:Pa sta je danas zabranjeno?
Probaj tako razmisljati pa ces se mozda "odljubiti"
Lupam jer ne znam u cemu je konkretno "caka".
Sta je on? Gay?Komunista?Srbin?
aaa to pomaze :) kao pa i nije tako zabrajen :) da malo koketiram s njim ha :) vidis 10% si mi pomogao
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

Zox wrote: Sta je on? Gay?Komunista?Srbin?
:roll: Ma jok, ... nista od toga. Jednostavno, .... slomio mu se kljun. :(
Edin H.

Post by Edin H. »

Na igli?
Post Reply