Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nesretna sam. tuzna i zalosna i sve najgore...i sto je nagore nemam kome reci kako se osjecam...ne zelim priznati nikome pa ni sebi
da sam se zaljubila u nekog u koga nisam smjela nikako...
najgore od svega...sto je taj tip bezveze...nije moj tip...ono totalni...i kadsam s njim...nema osjecaja...samo kad odem i kad pocnem razmisljati
i kao da moj glupi mozak zeli da me sjebe ono...
molim ga da prestane preuvelicavati stvari...(mozak molim) i ono ne samo vrtim, cim sam samo pocnem vrtiti filmove....ono
ne mogu vise jer cu poludjeti
kako da se toga rijesim....kako da jednostavno iskljucim tu osobu iz mozga...
nadam se da postoji bolje rjesenje od metka u glavu
E moja Majo to je divno da si se zaljubila. Ne moze svako imati to plemenito osjecanje. Mnogi prozive zivot a to ne osjete. I kakav crni metak, budi sretna, samo gledaj iz drugog ugla i vidjet ces sve ce drugacije biti
A tu sam uvijek ja da mi kazes ako te boli, i nek te boli, to te samo drzi zivom
Last edited by hananah on 31/01/2005 22:57, edited 1 time in total.
e sto je najgore od svega i taj tip je zaljubljen u mene...ne mora mi to niko reci, vidim ja to...to je hemija...to je nesto...sto ne mozes nikako da kontrolises ali jebe se mene za njega, ako on nema smisla za etiku...
mene ja mucim i kako da jednostavno kazem NE...
ZNAM da ce to vremenom proci ali ja zelim da prodje sad...odmah odmah ne zelim da razmisljam o stvarima o kojima ne zelim darazmisljam...ne treba mi to...
Pa rekla sam ti. Samo sabur i sve ce doci na svoje mjesto. Vidjet ces. Ljubav nije ljubav ako malo ne zaboli
Bori se, naoruzaj se strpljivoscu i ustrajnoscu, eto iz tog ugla. Bori se, jer ako ga volis i on tebe onda nije slucajnost sto ste se sreli. Ali ponekad postoje iskusenja da bi ljubav poslije imala sladji okus
Vidis Majo, tebi mozak govori kao ono nije tvoj tip, a otkud znas da nije. Mozda si bas takvog cekala. Pa ma koliko god bio naopak za tvoj pojam. A srce ti opet ne da da ga izbacis iz glave. Sta je mocnije srce ili mozak. Prosudi sama i prepusti se mocnom srcu Sve ce biti lakse kad to dvoje pomiris
Ne znam kako će ovo zvučati iz muškog ugla, ali totalno te razumijem. Ista (barem prema onome što si napisala) stvar se i meni desila. Jeda lijepa zaljubljenost, obostrana, ali totalno pogrešna - gledano iz obje perspektive (njene i moje). Jedino što smo mogli jeste da čekamo da prođe. Nismo se dugo gledali. I to podugo. I prošlo je. A sad kad se vidimo tog osjećaja više nema. Mada, nema više nikakvog osjećaja. Ni onog drugarskog. Samo spoznaja da je nekad nešto bilo i da svaki susret počne i završi sa "Zdravo, šta ima."
ma znam da ce proci...znam da treba znam da je to sve jedna glupost koju moj mozak izmislio
mozda je on hano savrsen ali...nikada se to nebi moglo desiti jer kako rekoh zavranjen je...i mozda ni on ne osjeca nista prema meni ...ali...
ma znas sta je najgore? sto to uopste nije ljubav....to je umisljena ljubav...ja sam umislila da sam se zaljubila...moj mozak je napravio problem...jel to moguce?
eee lose je to ljudi... to je kao smrt kao da...joj ljudi...meni treba.... lijek protiv ovog...
ne moze ispraviti zox...jer da se ispravi onda...ja nebi bila zaljubljena kontas? ovo je sve zbog zavbbranjenosti...aaaaa da vam je znati kako je neugodno kad "on" naidje i ja trebam biti kao cool...affff
ma znas sta je najgore? sto to uopste nije ljubav....to je umisljena ljubav...ja sam umislila da sam se zaljubila...moj mozak je napravio problem...jel to moguce?
Sve navedeno je skroz tačno... po mom skromnom mišljenu. To bi se moglo protumačiti kao jedna faza odrastanja/sazrijevanja (pošto odrastamo i sazrijevamo cijeli život, a ne samo dok smo mali - ovo samo da se ne protumači pogrešno). Nešto kao kad u pubertetu počnu razne fizičke i hemijske promjene u tijelu koje nam se ne sviđaju, ali su neminovne. Tako ne i sa ovim. Jedan od nivoa razvoja i sazrijevanja - shvatanja stvari bitnih za određeni period života.
Sve navedeno je skroz tačno... po mom skromnom mišljenu. To bi se moglo protumačiti kao jedna faza odrastanja/sazrijevanja (pošto odrastamo i sazrijevamo cijeli život, a ne samo dok smo mali - ovo samo da se ne protumači pogrešno). Nešto kao kad u pubertetu počnu razne fizičke i hemijske promjene u tijelu koje nam se ne sviđaju, ali su neminovne. Tako ne i sa ovim. Jedan od nivoa razvoja i sazrijevanja - shvatanja stvari bitnih za određeni period života.
a ja sam se malo zaljubila i u njegovog prijatelja i kolegu s faxa
ja sam se u svakog zaljubila
ali sta je tu bitno?
da se zaljubim u sve i jednog tipa koji je .... nedostizan...kolega s faxa? pa ne zelim imati glupog momka to definitivno!
Pa sta je danas zabranjeno?
Probaj tako razmisljati pa ces se mozda "odljubiti"
Lupam jer ne znam u cemu je konkretno "caka".
Sta je on? Gay?Komunista?Srbin?
_MaYa_ wrote:-kako?postoji li neka mantra...koliko ovo traje kako da izbacim iz sebe
Mayo, pa ti si samo asocirala sve pozitivne stvari za njega i unaprijed si izgradila sliku o njemu koja moze biti da nije tacna. Za pocetak. Prestani mastati o njemu jer to je iluzija. Sve dok se ne poznajete, dok ne pricate ( mimo sexualnih nagona ) neznas ko je on u stvari.
Zox wrote:Pa sta je danas zabranjeno?
Probaj tako razmisljati pa ces se mozda "odljubiti"
Lupam jer ne znam u cemu je konkretno "caka".
Sta je on? Gay?Komunista?Srbin?
aaa to pomaze kao pa i nije tako zabrajen da malo koketiram s njim ha vidis 10% si mi pomogao