Jean Carlos Chera - zapamti to ime...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
verbal
#1 Jean Carlos Chera - zapamti to ime...
... jer njegovo vrijeme tek dolazi
Klincu je 9 godina, a vec igra (tj. igra se:D) sa juniorima od 14.
Pogledajte videoklip i ne zaboravite da je rijec o klincu od 9 godina.
p.s. otvori ovaj sajt
http://ekstrabladet.dk/visartikel.iasp?pageID=278186
link za video (5 min.) je ispod njegove slike
p.s. otvori ovaj sajt
-
Opanak u tranziciji
#2 Re: Jean Carlos Chera - zapamti to ime...
verbal wrote:... jer njegovo vrijeme tek dolazi
p.s. otvori ovaj sajt
Ima mali Jevtic...
bolji je ,vec ja igrao i za mancester i za barsu
a sad je clan austrije
A mali nema vise od 14 god
a vec ga porede sa Maradonom
vjerovatno je od vas neko cuo za njega ?
-
Opanak u tranziciji
stelium wrote:Bolji je bajrin najmladji,ovaj ce biti jedan od hiljadu za koju godinu.
cuj jarane bolji poznavaoci evropskog fudbala
jeftica porede sa PELEOM
raspitaj se malo,
slucajno sam saznao za njega...
-
verbal
daj bolan ne kenjajte, malom je 9 godina i daje golove odakle neki odrasli ne mogu dobaciti. o tehnici necu ni da pricam, al me odusevilo koliko je mali jak na nogama vec sada sa svojih 9, pa se pitan sta ce tek biti sa 19. pa letice, jebote...
ne osporavam ja druge talente, ali za ovog malog su se vec zainteresovali najveci klubovi i skole fudbala, a to nije uradio nijedan devetogodisnji djecak do sada. toliko, a sada se vi nastavite raspravljati koji je najbolji.
ne osporavam ja druge talente, ali za ovog malog su se vec zainteresovali najveci klubovi i skole fudbala, a to nije uradio nijedan devetogodisnji djecak do sada. toliko, a sada se vi nastavite raspravljati koji je najbolji.
Last edited by verbal on 29/01/2005 18:06, edited 1 time in total.
-
stelium
Kao prvo onaj moj post je bio komentar na znanja onoga malog Brazilca a kao drugo,prosto mi puca tuki za tamo nekim Jevticima.Ja podrzavam bajrinog najmladjeg .Opanak u tranziciji wrote:stelium wrote:Bolji je bajrin najmladji,ovaj ce biti jedan od hiljadu za koju godinu.
jeftica porede sa PELEOM![]()
raspitaj se malo,
-
Opanak u tranziciji
Pa ni ja ne osporavam da je mali talenat...verbal wrote:daj bolan ne kenjajte, malom je 9 godina i daje golove odakle neki odrasli ne mogu dobaciti. o tehnici necu ni da pricam, al me odusevilo koliko je mali jak na nogama vec sada sa svojih 9, pa se pitan sta ce tek biti sa 19. pa letice, jebote...
ali eto pokusaj da se raspitas kod nasih zemljaka u Austriji
za tog malog Jevtica..
gledao sam reportaze o njemu na tv...
ono sto on radi sa loptom
strucanjaci kazu da nije radio ni Pele a ni Maradona u njegovim godinama!
Inace ne znam cije mali ima drzavljanstvo.trenutno,
a igrao je vec za najajce evropske klubove!
-
verbal
kontam o cemu pricas, ali ne zaboravi da fudbal nije samo zongliranje. treba biti stabilan, jak na nogama, duel, sut, a u tome su Brazilci fakat neprevazidjeni, jer igraju puno u pijesku. Ako si gledao video, mogao si vidjeti da klinci igraju na pravo losim terenima, tako da ih od malih nogu nauce da loptu drze u zraku i da se istovremeno krecu. Zato oni mogu igrati na njivi ako treba. Jedino sta im pravo smeta je hladnoca.Opanak u tranziciji wrote:Pa ni ja ne osporavam da je mali talenat...verbal wrote:daj bolan ne kenjajte, malom je 9 godina i daje golove odakle neki odrasli ne mogu dobaciti. o tehnici necu ni da pricam, al me odusevilo koliko je mali jak na nogama vec sada sa svojih 9, pa se pitan sta ce tek biti sa 19. pa letice, jebote...
ali eto pokusaj da se raspitas kod nasih zemljaka u Austriji
za tog malog Jevtica..
gledao sam reportaze o njemu na tv...
ono sto on radi sa loptom
strucanjaci kazu da nije radio ni Pele a ni Maradona u njegovim godinama!
Inace ne znam cije mali ima drzavljanstvo.trenutno,
a igrao je vec za najajce evropske klubove!
JA mislim da je fazon u tome sto vecina zaboravljaju da je malom SAMO 9 godina, a da je svojim talentom i igrom vec digao mnoge ozbiljne ljude na noge.
- NeKi_LiK
svako svoga konja
...
Nego, sjećam se negdje 1997 sam gledao reportažu o malcu iz Napolia, 12-13 godina... isto ovako nasnimljenog materijala, onda mu crtaju nekakve tačke po stativama i on to pogadja, pa puca preko onih kartonskih čikaca
slobodne... Milan i Juventus se pobiše ko će ga kupiti... i ne pojavi se nigdje a sada bi već uveliko trebao igrati...
Da se razumijemo, ovaj mali je i više nego beton. Lopta mu je do jaja i popunjava mu sav prostor među nogama a opet bicikl radi na način da bi mu pozavidili i mnogi vrhunski evropski fudbaleri... ali 9 godina... ima tu još godina i godina rada i pravilnog usmjeravanja...
Prvo da vidimo šta će za 3-4 godine biti sa onim sa amerikancem što su ga slali na test kostiju da utvrde tačne godine
...
Nego, sjećam se negdje 1997 sam gledao reportažu o malcu iz Napolia, 12-13 godina... isto ovako nasnimljenog materijala, onda mu crtaju nekakve tačke po stativama i on to pogadja, pa puca preko onih kartonskih čikaca
Da se razumijemo, ovaj mali je i više nego beton. Lopta mu je do jaja i popunjava mu sav prostor među nogama a opet bicikl radi na način da bi mu pozavidili i mnogi vrhunski evropski fudbaleri... ali 9 godina... ima tu još godina i godina rada i pravilnog usmjeravanja...
Prvo da vidimo šta će za 3-4 godine biti sa onim sa amerikancem što su ga slali na test kostiju da utvrde tačne godine
-
istmus
stelium wrote:Kao prvo onaj moj post je bio komentar na znanja onoga malog Brazilca a kao drugo,prosto mi puca tuki za tamo nekim Jevticima.Ja podrzavam bajrinog najmladjeg .Opanak u tranziciji wrote:stelium wrote:Bolji je bajrin najmladji,ovaj ce biti jedan od hiljadu za koju godinu.
jeftica porede sa PELEOM![]()
raspitaj se malo,
-
Bosančeros
Čuo sam za njega, i ManU poslao svoje skaute da gledaju!
Za tog Jevtića, pa što nije ostao onda u tim klubovima kada je tako dobar (ovo ozbiljno pitam)?
Što se Amerikanca tiče, garant je to onaj Freddy Adu, izgleda da ga je krenulo naopako, a ko mu je kriv kada je odlučio da ostane da igra u MLS-u!!
Za tog Jevtića, pa što nije ostao onda u tim klubovima kada je tako dobar (ovo ozbiljno pitam)?
Što se Amerikanca tiče, garant je to onaj Freddy Adu, izgleda da ga je krenulo naopako, a ko mu je kriv kada je odlučio da ostane da igra u MLS-u!!
-
Opanak u tranziciji
pa trenutno igra u beckoj austriji ,Bosančeros wrote:Čuo sam za njega, i ManU poslao svoje skaute da gledaju!
ako u medjuvremenu nije promjenio klub
-
Bosančeros
Ali iz jedne Barse, ili jednog ManU-a preći u Austriju i nije neki napredak
Ali necu da osporavam malog, nisam vidio kako igra (ono, ja k'o neki stručnjak
), ali mi samo malo čudno, takav tok "karijere"!!
Ali necu da osporavam malog, nisam vidio kako igra (ono, ja k'o neki stručnjak