Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Skljoco wrote:Sta je najgore u ovoj drzavi ?
Najgore je natjerati nekog da se pocne stiditi svojih gluposti .
Ovo je ne vjerovatno .
Pa ne stidi se.Ko te natjerao?
---------------------------
Sad sam se prepao da se grisim ,
Ovdje se radi o nesvjesnim gluposti koje proizilaze iz manipulacija raznih intelektualnih krugova .
Ipaj ima ovdje i dio tvoje krivice , ja vec odavno pruzam besplatrnu edukaciju na ovome forumu .
Citaj i ptaj sta ti nije jasno .
vijecenaroda wrote:U Sarajevu od 23 vijecnika, samo su tri Hrvata i nijedan Srbin.
Je li to definitivan kraj multietnicke BiH i podjela BiH po nacionalnim teritorijima?
pa zoto su srbi napali bosnu za kraj multietnicke BiH
pas kako bolan sjediti sa onima koju su pucali po nama i klali narod bosne i hercegovine...
hajde sada ti nadzi jednog srbina koji ima ciste ruke od krvi?
Skljoco wrote:
Ovdje se radi o nesvjesnim gluposti koje proizilaze iz manipulacija raznih intelektualnih krugova .
Ipaj ima ovdje i dio tvoje krivice , ja vec odavno pruzam besplatrnu edukaciju na ovome forumu .
Ok,pitanje za tebe:kako uspijes u tako kratak tekst ukucati toliko sintaktickih,semantickih i pravopisnih gresaka?
Zao mi je,skljoco,"Utopija" je vec davno napisana,ovo sto ti radis je plagijat.
Skljoco wrote:
Posto se tu radi o takozvanim " intelektualcima" to im je prijeko potrebno .
Pokusaj da im ovo sto prije preneses ...
Kao ubijedjeni primitivac,ne saobracam sa intelektualcima.
Ipak vodi racuna kako "vozis" jer ovdje zastupas neke stavove "svog" naroda .
Jesi ti jedinka ali tvoji stavovi su stavovi "intelektualaca" tvog naroda .
Jos uvjek oni "voze" volovske zaprege a ti se "vozis" tim zapregama .
Last edited by Skljoco on 11/03/2005 15:58, edited 1 time in total.
bih moze samo na silu da bude multietnicka. cim su jedni u vecini prvo sto urade je da sjebu one koji su u manjini, ali da im se posteno najebu majke, pocevsi od verbalnog sikaniranja pa do genocida... u principu sta god se moze protiv drugih dobro je. samo je licemjerno tvrditi da bi, sve i da je situacija u gradskom vijecu drugacija, sarajevo bilo multietnicko...
Skljoco wrote:
Ok,pitanje za tebe:kako uspijes u tako kratak tekst ukucati toliko sintaktickih,semantickih i pravopisnih gresaka?
Zao mi je,skljoco,"Utopija" je vec davno napisana,ovo sto ti radis je plagijat.
--------------
Ja govorim a ti mi trazis pravopisne greske ?
Zbog toga ti pises takve gluposti o multietnickom juznoslavenskom etnickom narodu bez pravopisnih , semantickih i sintatickih gresaka !
bas su ljudi idioti, dok se vi junacite i ganjate inate ko je poklao koga i tome sl. ovi na vlasti i srbi i muslimani kradu i usko saraduju kako bi sto vise para pokrali i sto dublje zasjeli u fotelje a nama sole pamet kako smo ugrozeni i kako trebamo braniti svoje srbizbe, bosnjastva i sl... sve same gluposti.
Skljoco wrote:
Ja govorim a ti mi trazis pravopisne greske ?
Zbog toga ti pises takve gluposti o multietnickom juznoslavenskom etnickom narodu bez pravopisnih , semantickih i sintatickih gresaka !
oooo,ljudi,jebat ga ako je ovaj tip normalan.A ja jos veca budala jer raspravljam sa njim.Levate,kad sam spomenuo to sranje o naciji,narodu,kurcu,palcu?
snorter wrote:bih moze samo na silu da bude multietnicka. cim su jedni u vecini prvo sto urade je da sjebu one koji su u manjini, ali da im se posteno najebu majke, pocevsi od verbalnog sikaniranja pa do genocida... u principu sta god se moze protiv drugih dobro je. samo je licemjerno tvrditi da bi, sve i da je situacija u gradskom vijecu drugacija, sarajevo bilo multietnicko...
A da "sjebavanje" po nacionalnoj osnovi mozda nema kakve veze sa diobom vlasti u ovom slucaju?
Ko i kako dijeli vlast je tu osnovni problem.
Vladajuca klika je u BiH pronasla super nacin da to ostvari preko nacije. U svim slucajevima gdje nema podjele vlasti nema ni problema (Evo Cengic i Jelavic se bratski izljubise u Sudu)
Zar treba da se mirimo s tim?
mozemo se mi na ovom forumu prepucavati po pitanju ove teme u nedogled i ponovo nista po srijedi, jednostavno kada svi ljudi skontaju da im nema naprijed sa nacionalnim strankama i podijelama i ovim ljudima koji ih sada pretstavljaju onda ce stvari krenuti nabolje. sta bi rs i federacija da su na kraju krajeva posebne drzave...opet bi bili bogati samo ovi na vlasti i lovili u munome. zato ljudi niko ovdije ne moze bez grugoga i bitno je da svi ucestvujemo u tome da se jednoeticnosti razbijaju kako u sarajevu tako i u banjaluci i cijeloj bih.
Prenj wrote:Zar treba da se mjerimo sa Banjalukom i Mostarom, dva mjesta koje je fasisticka bratija poprilicno okaljala u proslom ratu?
Valjda je bitno sta pise u Ustavu i ostalim zakonima ove zemlje.
Nije mi ovdje jasno Prenj kuda vodis. Oba gornja grada su jos i dalje u istoj drzavi.
Zasto da se ne mjerimo? Ili ti smatras da u BL ne bi trebao da bude ni jedan Bosnjak a u Mostaru ne znam ko, pa smo kvit?
snorter wrote:bih moze samo na silu da bude multietnicka. cim su jedni u vecini prvo sto urade je da sjebu one koji su u manjini, ali da im se posteno najebu majke, pocevsi od verbalnog sikaniranja pa do genocida... u principu sta god se moze protiv drugih dobro je. samo je licemjerno tvrditi da bi, sve i da je situacija u gradskom vijecu drugacija, sarajevo bilo multietnicko...
Prenj wrote:Zar treba da se mjerimo sa Banjalukom i Mostarom, dva mjesta koje je fasisticka bratija poprilicno okaljala u proslom ratu?
Valjda je bitno sta pise u Ustavu i ostalim zakonima ove zemlje.
Nije mi ovdje jasno Prenj kuda vodis. Oba gornja grada su jos i dalje u istoj drzavi.
Zasto da se ne mjerimo? Ili ti smatras da u BL ne bi trebao da bude ni jedan Bosnjak a u Mostaru ne znam ko, pa smo kvit?
Jasta, je*es Srbe i Hrvate: ko ih treba.
Sta je slijedece?
Prva referenca bi trebao biti Ustav i ostali zakoni zemlje.
Sarajevo bi valjda trebalo da postavlja standarde, ne da ih krsi.
Konačno pravi odgovor.
Jel to vas dva jedan do drugog u internet kaficu sjedite???
Dodjite malo u Sarajevo ili u BiH pa cete vidjet da je sve jos uvijek multietnicko.
vijecenaroda wrote:U Sarajevu od 23 vijecnika, samo su tri Hrvata i nijedan Srbin.
Je li to definitivan kraj multietnicke BiH i podjela BiH po nacionalnim teritorijima?
opet ova pijavica
spomenuo sam na drugoj temi, ne odgovarajte na ovakve teme....taj tip se ovdje prijavljuje zadnja tri mjeseca svaki dan, biva banovan po nekoliko puta na dan...i jedini cilj mu je da provocira
opet ova pijavica :D
spomenuo sam na drugoj temi, ne odgovarajte na ovakve teme....taj tip se ovdje prijavljuje zadnja tri mjeseca svaki dan, biva banovan po nekoliko puta na dan...i jedini cilj mu je da provocira
Odavno si ti ispucao tvoje tabu teme. Samo takvi fasisiodi mogu biti toliko kratkovidni i plitkoumni. Kraj multietnicke BiH? Da, onakve kako je zagovara 'paljanski recept'.