je li ostalo u Sarajevu dobrih kardiologa?
Moderator: anex
-
nlt
#1 je li ostalo u Sarajevu dobrih kardiologa?
u zadnje vrijeme se dosta kvalitetnog kadra osulo iz UKCS-a itd, među njima i kardiolozi naravno.
zanima me je li ostalo njih nekoliko vrijednih spomena, jer potreban je dobar kardiolog za jednog lika koji je operisao složenu srčanu manu radi kontrole svakih 1-2 godine.
da ne bi išao kod privatnika ako , ako, postoji neki dobar da radi u državnim klinikama, nezzz možda UKCS ili opća bolnica, kažu i da na studentskoj klinici ima nekakav
mišljenja. prijedlozi?
zanima me je li ostalo njih nekoliko vrijednih spomena, jer potreban je dobar kardiolog za jednog lika koji je operisao složenu srčanu manu radi kontrole svakih 1-2 godine.
da ne bi išao kod privatnika ako , ako, postoji neki dobar da radi u državnim klinikama, nezzz možda UKCS ili opća bolnica, kažu i da na studentskoj klinici ima nekakav
mišljenja. prijedlozi?
- Dr.medicine
#2 Re: je li ostalo u Sarajevu dobrih kardiologa?
Nije, otišli smo i nije nam žao 
- Drvosjeca iz Dejcica
#3 Re: je li ostalo u Sarajevu dobrih kardiologa?
Hm...dobro pitanje. Dr. Amila Arslanagić je davno otišla za London a iskren da budem ne znam ko je ostao od dobrih i šta to znači dobar kardiolog. Ja sam išao sve preko Karidiocentra u državnoj bolnici (privatna klinika) preko Dr. Čaluka i Centra za srce Tuzla. Dr. Čaluk je po meni pravi kardio hirurg, invazivne srčane hirurgije i dijagnostike. Internisti su OK ali po meni ovi mlađi internisti nemaju dovoljno iskustva pogotovo sa srcem i novijim invazivnim metodama dijagnostike i lječenja. Ako već tražiš onda najbolje kod njega za pregled i savjet.nlt wrote:u zadnje vrijeme se dosta kvalitetnog kadra osulo iz UKCS-a itd, među njima i kardiolozi naravno.
mišljenja. prijedlozi?
-
hanamontanaa
-
shljashtecha
-
lady____
#6 Re: je li ostalo u Sarajevu dobrih kardiologa?
Dr. Muhamed Spužić
-
nlt
#7 Re: je li ostalo u Sarajevu dobrih kardiologa?
gdje on radi, kako sta?shljashtecha wrote:Haris Vila
-
nlt
#8 Re: je li ostalo u Sarajevu dobrih kardiologa?
gdje on radi, kad i to?lady____ wrote:Dr. Muhamed Spužić
-
lady____
#9 Re: je li ostalo u Sarajevu dobrih kardiologa?
UKCSnlt wrote:gdje on radi, kad i to?lady____ wrote:Dr. Muhamed Spužić
-
nlt
#10 Re: je li ostalo u Sarajevu dobrih kardiologa?
hvala, citam do njega bez nekih štela i sl. gluposti se ne moze ni docilady____ wrote:UKCSnlt wrote:gdje on radi, kad i to?lady____ wrote:Dr. Muhamed Spužić