Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
madner wrote:Sjo sto lozite curu, potpuno je u pravu, bez fakulteta i ne treba pricat.
Neko je morao raditi dok je neko drugi studirao, e sad kome je bilo teže, ne znam, ali znam da bi se, u nekom normalnom svijetu, svi trebali jednako vrednovati.
Zene traze superiornog muskarca, jer inace im nije zanimljiv. Muskarci nemaju taj kriterij. Tako da je sasvim normalno i logicno da eliminise skupinu gdje samo izuzeci ispunjavaju kriterij.
Govoris o socijalnim normama, ali to je zapravo stvar licnog ukusa. Moze li mene neko natjerati da mi se svidaju kepeci ispod 170? Normalno da ne moze, niti je to diskriminacija.
madner wrote:Sjo sto lozite curu, potpuno je u pravu, bez fakulteta i ne treba pricat.
Neko je morao raditi dok je neko drugi studirao, e sad kome je bilo teže, ne znam, ali znam da bi se, u nekom normalnom svijetu, svi trebali jednako vrednovati.
Zene traze superiornog muskarca, jer inace im nije zanimljiv. Muskarci nemaju taj kriterij. Tako da je sasvim normalno i logicno da eliminise skupinu gdje samo izuzeci ispunjavaju kriterij.
Govoris o socijalnim normama, ali to je zapravo stvar licnog ukusa. Moze li mene neko natjerati da mi se svidaju kepeci ispod 170? Normalno da ne moze, niti je to diskriminacija.
Generaliziraš, postoji mnogo žena koje žele da dominiraju, čovjek nema instinkte, ljudska duša nema spola, tako da je kod ljudi sve moguće.
Pa i "ukusi" su u velikoj mjeri determinisani uticajem socijalne sredine, to što se tebi nešto sviđa, ili ne, zavisi i od tebe a i od svega onog što je uticalo, i danas utiče, na tebe.
Svaka čast ljudima koji su završili fakultet do rata (1992). Sve u toku rata (a radili su fakulteti i u ratu ) i poslije toga je truba.
Nego, šta je tema ovdje ?
Moreš li imat' curu ako nejmaš faks ? Jel' to ?
madner wrote:Govorimo o pravilima, vecina zena ne zeli biti dominantna.
Pokisnica je ocito jedna normalna zemska osoba i kao takva tacno zna sta nece, a kao sto svi znamo to je maksimum sto zena moze znati.
To je diskutabilno, jer i insistiranje na sigurnosti je jedan vid želje za dominacijom.
Ja mislim da je Alfred Adler u svom djelu "Poznavanje života" napisao , to jest postavio je sam sebi pitanje i odgovorio na njega. Pita se on "Ko je namoćnije biće? , i odgovara" Beba, jer njom se ne može upravljati, a ona upravlja svima.
Ne treba se ba sa ženama igrati, niti ih potcjenjivati
sarajlija_ba wrote:Svaka čast ljudima koji su završili fakultet do rata (1992). Sve u toku rata (a radili su fakulteti i u ratu ) i poslije toga je truba.
Ma nije ba faks puno teži od srednje škole, u stvari možda uopšte nije teži
sarajlija_ba wrote:Svaka čast ljudima koji su završili fakultet do rata (1992). Sve u toku rata (a radili su fakulteti i u ratu ) i poslije toga je truba.
hvala
nema na čemu, i drugi put
kritična je druga godina, ako daš uslov za treću k'o da si i završio
"uzalud je nechiji intelekt visok, chak i na nivou genija ako mu je karakter ravan nuli". fakultetski sam obrazovan ali se u potpunosti slazhem sa ovim stavom.