Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
groar wrote:UMRLO JE SARAJEVO, ne samo kino u njemu
Pa mozda za tebe!!!!Srecom, ne zivis vise u njemu.
Da, ja zivim u Sarajevu. Nigdje nisam nikada makao iz njega na duze vrijeme...i samo onaj ko zivi u njemu cijeli život i prije i poslije rata i susrece se svaki dan sa šljamom koji ga je naselio može razviti sposobnost distinkcije i doći do zaključka poput mog......Sarajevo je umrlo.....ili je na samrti, a godinama ce tonuti jos dublje i dublje........Tako ce misliti svaki pravi sarajlija, nazalost.......
A ovi iz "Stare Sarajevske piljarske porodice, tu smo od 92-e" ce tvrditi suprotno....jer oni osvojise ovaj grad...sada je njihov.......mozda ga i vole........eto im ga...nazalost tesko da se moze sta promijeniti tu.
Ko ti daje pravo da kazes ono boldirano? Jel mozes ti "misliti" u ime svih sarajlija? Znam puno sarajlija, koji nisu istog misljenja kao ti.
Meni je kino cejif. Idem minimalno 2 mjesecno i zadnji film sto sam gledao je bio "tesko je biti fin" i film je bio super. Slazem se da nema nekih novijih filmova ali eto, ja ne gubim nadu Bice bolje ...
Ne mogu da vjerujem da sam propustio "Čovjekov strah od Boga". Hajd da mi nisu dali onaj letak neki dan, al na njemu ništa ne piše šta će bit. Šta hoće, da gatam? Nisam vidovita Beba Kao što kaže jedan moj komšija "nek pocrkaju".
zaista divan program. note to ekipa iz unitica: OVO su "vrhunska ostvarenja evropske kinematografije," kako vi imate obicaj to fino reci nazalost za pogresne filmove. ucite se djeco, nikad nije kasno.