Predobra stvar hehrakobogda wrote:Zove se "Pre-Med" i zove se Versed cini mi seinsomnia78 wrote:Zna li neko kako se zove ono sto daju prije, dobrila prava
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Moderator: anex
Predobra stvar hehrakobogda wrote:Zove se "Pre-Med" i zove se Versed cini mi seinsomnia78 wrote:Zna li neko kako se zove ono sto daju prije, dobrila prava
Bio sam 2 puta po 6 sati i tri puta po sat, dva.......ma sitnica prava, vjeruj..........dobra stvar je što tebi sve prođe u trenu tj. ukoliko te uspavaju, utoliko te već bude.............ništa strašno..........ustvari strašno je ako budeš previše mislio o tome i budeš mislio o najgorem.....znam da nije svejedno , ali pokušaj to shvatiti kao normalnu stvar, koja će ti pomoći.akobogda wrote:Je li itko ikad bio? Trebam imati prekosutra, saznao sam danas. Stvarno sam prestravljen, brinem sa da cu umrijeti itd... moze li neko da mi pomoze?
nije ni mogao dati jaku anesteziju radi bebeRedd wrote:Uspavljivana desetak puta u zivotu, a posljednji put sam imala loše i grozno iskustvo. Anesteziolog mi nije dao dovoljno jaku anesteziju i probudila sam sa se na sred carskog reza. Grozan osjećaj - vrištala bih od bola, a ne mogu ni prst da pomjerim... grozno grozno...
1993. na pola operacije sam se i ja probudio.....istovremeno mi "radili" ruku i noguRedd wrote:Uspavljivana desetak puta u zivotu, a posljednji put sam imala loše i grozno iskustvo. Anesteziolog mi nije dao dovoljno jaku anesteziju i probudila sam sa se na sred carskog reza. Grozan osjećaj - vrištala bih od bola, a ne mogu ni prst da pomjerim... grozno grozno...
Gusztav wrote:1993. na pola operacije sam se i ja probudio.....istovremeno mi "radili" ruku i noguRedd wrote:Uspavljivana desetak puta u zivotu, a posljednji put sam imala loše i grozno iskustvo. Anesteziolog mi nije dao dovoljno jaku anesteziju i probudila sam sa se na sred carskog reza. Grozan osjećaj - vrištala bih od bola, a ne mogu ni prst da pomjerim... grozno grozno..., što kažeš vrištao bi, a ni prstom ne mogu da pomaknem........Nakon operacije, prvo što sam progovorio je bilo: " j.b.m vam mater svima redom..."
akobogda wrote:Je li itko ikad bio? Trebam imati prekosutra, saznao sam danas. Stvarno sam prestravljen, brinem sa da cu umrijeti itd... moze li neko da mi pomoze?