Je li Bosna seljacka drzava?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#101 Re: Je li Bosna seljacka drzava?

Post by KatarinaKosaca »

Danas sam razmišljala da mi je kako da mu ispem varkinu na poljoprivredu, ali nemam pristupa tamo da me ne vidi. A kakva je stoka, zečeve bi zaklo i pojeo :( :roll:
Ellie

#102 Re: Je li Bosna seljacka drzava?

Post by Ellie »

pozdrav forumasima
Ellie

#103 Re: Je li Bosna seljacka drzava?

Post by Ellie »

Moze li mi neko reci kakva je situacija za traziti posao u Sarajevu?
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#104 Re: Je li Bosna seljacka drzava?

Post by KatarinaKosaca »

Ellie wrote:Moze li mi neko reci kakva je situacija za traziti posao u Sarajevu?
http://www.posao.ba
http://www.boljiposao.com
http://www.zaposlite.ba

Ali kakve to veze ima sa temom :?
Ellie

#105 Re: Je li Bosna seljacka drzava?

Post by Ellie »

Caos,
ma ima i nema...zanima me je li kao u Tuzlanskom kantonu, gdje posao se dobija na racun poznanstva ili rodbinske veze i tako i na taj nacin se pokazuje koliko smo i dalje na neki naci zaostali, ali nije da i ja nekog svog zaposlila, ali u svakom slucaju je profesionalionije raditi sa ljudima koji nisu u srodstvu.
Zato me zanima Sarajevo, i kako se narod tu ponasa, i je li istina da se tu doselilo puno Sandzaklija, cujem jako lose stvari o njima??
black

#106 Re: Je li Bosna seljacka drzava?

Post by black »

troll
Ellie

#107 Re: Je li Bosna seljacka drzava?

Post by Ellie »

black wrote:troll
:?
Lesli Eldridž

#108 Re: Je li Bosna seljacka drzava?

Post by Lesli Eldridž »

KatarinaKosaca wrote:Danas sam razmišljala da mi je kako da mu ispem varkinu na poljoprivredu, ali nemam pristupa tamo da me ne vidi. A kakva je stoka, zečeve bi zaklo i pojeo :( :roll:
Probaj biološki rat. Kad već nema tog drveta :x baci mu baja, da sve pojedu što je posijao i zasadio :D Ozbiljan prijedlog. Idi negdje na izlet. Uhvati nekoliko skakavaca, onih velikih k'o ptice i baci ih tamo. Ništa neće ostat za 24 sata... :D
Lesli Eldridž

#109 Re: Je li Bosna seljacka drzava?

Post by Lesli Eldridž »

Ellie wrote:Caos,
ma ima i nema...zanima me je li kao u Tuzlanskom kantonu, gdje posao se dobija na racun poznanstva ili rodbinske veze i tako i na taj nacin se pokazuje koliko smo i dalje na neki naci zaostali, ali nije da i ja nekog svog zaposlila, ali u svakom slucaju je profesionalionije raditi sa ljudima koji nisu u srodstvu.
Zato me zanima Sarajevo, i kako se narod tu ponasa, i je li istina da se tu doselilo puno Sandzaklija, cujem jako lose stvari o njima??
Bila je tema o tome i zaključaše je. Ne insistiraj da ne bude banovića. Ostanimo na dosadašnjoj diskusiji :D
Ellie

#110 Re: Je li Bosna seljacka drzava?

Post by Ellie »

Lesli Eldridž wrote:
KatarinaKosaca wrote:Danas sam razmišljala da mi je kako da mu ispem varkinu na poljoprivredu, ali nemam pristupa tamo da me ne vidi. A kakva je stoka, zečeve bi zaklo i pojeo :( :roll:
Probaj biološki rat. Kad već nema tog drveta :x baci mu baja, da sve pojedu što je posijao i zasadio :D Ozbiljan prijedlog. Idi negdje na izlet. Uhvati nekoliko skakavaca, onih velikih k'o ptice i baci ih tamo. Ništa neće ostat za 24 sata... :D

Lose misli, lose zavrse..probajte nesto pozitivnije...dobro se vraca dobrim.
Ako mu se pridruzis veci si seljak od njega :-?
Post Reply