Je l' vrijeme za novi mob... :)

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

The_Fluid

Post by The_Fluid »

Qler wrote:tri-band znaci mErE i kod nas :D sminka, nego kad ce izaci?
i koliko sam shvatio nece biti symbian :(
pishe da izlazi na trzhishte u drugoj chetvrtini godine, a taj pochinje upravo sada :):)
NeKi_LiK

Post by NeKi_LiK »

The_Fluid wrote:
pishe da izlazi na trzhishte u drugoj chetvrtini godine, a taj pochinje upravo sada :):)
Ne shvatam samo čemu externa antena. Nokia je prva počela sa uklanjanjem antene kod svih modela, a ni jedan od sadašnjih 5-6 preklopnih modela koje nude nema externu antenu. Čak ni oni najniže cjenovne klase...

A što se tiče najugodnijeg korištenja ovih novih funkcija (koje će valjda nekada u potpunosti proraditi) i omjera cijena/kvalitet/mogućnosti Nokia 6600 je još uvijek neprevazidjena :)

A ko ne želi symbian onda 6230 ili bugoviti k700 :)
The_Fluid

Post by The_Fluid »

NeKi_LiK wrote:
The_Fluid wrote:
Ne shvatam samo čemu externa antena. Nokia je prva počela sa uklanjanjem antene kod svih modela, a ni jedan od sadašnjih 5-6 preklopnih modela koje nude nema externu antenu. Čak ni oni najniže cjenovne klase...

A što se tiče najugodnijeg korištenja ovih novih funkcija (koje će valjda nekada u potpunosti proraditi) i omjera cijena/kvalitet/mogućnosti Nokia 6600 je još uvijek neprevazidjena :)

A ko ne želi symbian onda 6230 ili bugoviti k700 :)
slazhem se, neki lik
nokia 6600 je odlichan telefon i 6230 takodjer, mislim da je zapravo prava investicija ova poboljshana verzija 6230i

shto antena, iskreno ne znam, ni na sajtu ne nadjoh nishta u vezi toga
Qler

Post by Qler »

6600 je fakat beton! Symbian je cudo, ali hebi ga, sad mi sa mse nalozio na onu 6630! Symbian 8! Mnogo bolji od v7 :) ali mamone repa za to :D

a 6230 je odlican za one koji ne traze symbiana!
Post Reply