pishe da izlazi na trzhishte u drugoj chetvrtini godine, a taj pochinje upravo sadaQler wrote:tri-band znaci mErE i kod nassminka, nego kad ce izaci?
i koliko sam shvatio nece biti symbian
Je l' vrijeme za novi mob... :)
Moderator: Benq
- NeKi_LiK
Ne shvatam samo čemu externa antena. Nokia je prva počela sa uklanjanjem antene kod svih modela, a ni jedan od sadašnjih 5-6 preklopnih modela koje nude nema externu antenu. Čak ni oni najniže cjenovne klase...The_Fluid wrote:pishe da izlazi na trzhishte u drugoj chetvrtini godine, a taj pochinje upravo sadaQler wrote:tri-band znaci mErE i kod nassminka, nego kad ce izaci?
i koliko sam shvatio nece biti symbian:)
A što se tiče najugodnijeg korištenja ovih novih funkcija (koje će valjda nekada u potpunosti proraditi) i omjera cijena/kvalitet/mogućnosti Nokia 6600 je još uvijek neprevazidjena
A ko ne želi symbian onda 6230 ili bugoviti k700
-
The_Fluid
slazhem se, neki likNeKi_LiK wrote:Ne shvatam samo čemu externa antena. Nokia je prva počela sa uklanjanjem antene kod svih modela, a ni jedan od sadašnjih 5-6 preklopnih modela koje nude nema externu antenu. Čak ni oni najniže cjenovne klase...The_Fluid wrote:pishe da izlazi na trzhishte u drugoj chetvrtini godine, a taj pochinje upravo sadaQler wrote:tri-band znaci mErE i kod nassminka, nego kad ce izaci?
i koliko sam shvatio nece biti symbian:)
A što se tiče najugodnijeg korištenja ovih novih funkcija (koje će valjda nekada u potpunosti proraditi) i omjera cijena/kvalitet/mogućnosti Nokia 6600 je još uvijek neprevazidjena![]()
A ko ne želi symbian onda 6230 ili bugoviti k700
nokia 6600 je odlichan telefon i 6230 takodjer, mislim da je zapravo prava investicija ova poboljshana verzija 6230i
shto antena, iskreno ne znam, ni na sajtu ne nadjoh nishta u vezi toga