Usput, stvarno me ne zanima jel Edin Zupčević super momak il šupak i sl., nego fakat, ako neko ima šta pametno da kaže u vezi programa. Eheto. hvala
Jazz Fest '08
Moderator: _BataZiv_0809
-
Risto Kuglarić
#1 Jazz Fest '08
Sve pretražih i ne nađoh temu, pa haj reko da otpočmem, ako ima interesanata. Idel ko? Valjal išta? Razumijel se onaj ko ide, il ide naćoravo? Možetel šta preporučit nekom ko bi otišo naćoravo, a ne bi da mu mozak na uši iscuri? Oćel Jazzanova bit neki live-act, jal više na fol partija?
Usput, stvarno me ne zanima jel Edin Zupčević super momak il šupak i sl., nego fakat, ako neko ima šta pametno da kaže u vezi programa. Eheto. hvala
- black
#2 Re: Jazz Fest '08
ma otvorio sam davno..ali od ovog spamovanja se zagubiRisto Kuglarić wrote:Sve pretražih i ne nađoh temu, pa haj reko da otpočmem, ako ima interesanata. Idel ko? Valjal išta? Razumijel se onaj ko ide, il ide naćoravo? Možetel šta preporučit nekom ko bi otišo naćoravo, a ne bi da mu mozak na uši iscuri? Oćel Jazzanova bit neki live-act, jal više na fol partija?
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... o#p2100853
i naravno da se ide
Edin je ok momak
-
Risto Kuglarić
#3 Re: Jazz Fest '08
Obama wrote:Otidji na http://www.jazzfest.ba , imaš linkove na web-stranice svih izvođača, možeš poslušati i odlučiti šta ti se sviđa.
Što se tiče Jazzanove, cijenim, poštujem, ali mi nije jasno kakve veze imaju kompjuter i jazz
Što bi rekao Rambo Amadeus: u mom selu svaka baba ima moderni kompujterAl eto, ko voli nek izvoli
eih, sad, prije 30 godina kompjuter nije imo veze ni sa jednom vrstom muzike, a vidi sad
@black
...e stvarno ne vidjeh ovu drugu temu, hvala.