Jazz Fest '08

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Risto Kuglarić

#1 Jazz Fest '08

Post by Risto Kuglarić »

Sve pretražih i ne nađoh temu, pa haj reko da otpočmem, ako ima interesanata. Idel ko? Valjal išta? Razumijel se onaj ko ide, il ide naćoravo? Možetel šta preporučit nekom ko bi otišo naćoravo, a ne bi da mu mozak na uši iscuri? Oćel Jazzanova bit neki live-act, jal više na fol partija?

Usput, stvarno me ne zanima jel Edin Zupčević super momak il šupak i sl., nego fakat, ako neko ima šta pametno da kaže u vezi programa. Eheto. hvala :)
black

#2 Re: Jazz Fest '08

Post by black »

Risto Kuglarić wrote:Sve pretražih i ne nađoh temu, pa haj reko da otpočmem, ako ima interesanata. Idel ko? Valjal išta? Razumijel se onaj ko ide, il ide naćoravo? Možetel šta preporučit nekom ko bi otišo naćoravo, a ne bi da mu mozak na uši iscuri? Oćel Jazzanova bit neki live-act, jal više na fol partija?

Usput, stvarno me ne zanima jel Edin Zupčević super momak il šupak i sl., nego fakat, ako neko ima šta pametno da kaže u vezi programa. Eheto. hvala :)
ma otvorio sam davno..ali od ovog spamovanja se zagubi :)

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... o#p2100853

i naravno da se ide ;)

Edin je ok momak
Risto Kuglarić

#3 Re: Jazz Fest '08

Post by Risto Kuglarić »

Obama wrote:Otidji na http://www.jazzfest.ba , imaš linkove na web-stranice svih izvođača, možeš poslušati i odlučiti šta ti se sviđa.
Što se tiče Jazzanove, cijenim, poštujem, ali mi nije jasno kakve veze imaju kompjuter i jazz :roll:
Što bi rekao Rambo Amadeus: u mom selu svaka baba ima moderni kompujter :D Al eto, ko voli nek izvoli

eih, sad, prije 30 godina kompjuter nije imo veze ni sa jednom vrstom muzike, a vidi sad :D

@black
...e stvarno ne vidjeh ovu drugu temu, hvala.
Post Reply