Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Novi spot od Crvene Jabuke za pjesmu jazz.ba
Evo gledam po FB, i ne mogu da vjerujem da se ovo ljudima svidja. Jesam li ja lud ili sta?
Jedino mi se svidja igra rijecima i bila bi dobra domena za neki portal tipa dernek.ba
eh...ne znam sta bi rekao za ovo...nije ni smjesno...ustvari pomalo je tuzno kad se sjetim one stare Crvene Jabuke i Zere i ove danas i kada vidim na kakve je grane spao Zera...sta pjeva i snima
scheph wrote:eh...ne znam sta bi rekao za ovo...nije ni smjesno...ustvari pomalo je tuzno kad se sjetim one stare Crvene Jabuke i Zere i ove danas i kada vidim na kakve je grane spao Zera...sta pjeva i snima
Ovo treba zabraniti. Ovo treba obrisati iz svih arhiva, CD-ove sa ovim polomiti. Najveća idiotarija majstora glupštine, Frizurka Žere. Narokali se ćevapa (i našljizili nečega ljutog), pustili snimak neke džungle i za pola sata snimili nešto što se vrti po televizijama i Internetu, a ne vrijedi tri proklete pare. Diletantski i sramotni uradak Sarajlije. (Zar je potrebno da u svakom spotu šeće po Sarajevu? Zar je potrebno da svako malo snima pjesme o Sarajevu, živeći tamo negdje? Zar je potrebno da je svaki drugi duet u formi: Žera i još neki Sarajlija?) Uglavnom, sa muzičkog aspekta, sve u vezi Žere i Jabuke je već odavno strogo loše, a u ovom slučaju i sa lokalpatriotskog također. Em-es-pi.
hahahaha, vidi bushonje. obamma, obammma.....plesem
a svi oni koji su od ove pjesme ocekivali neku baladicu crvene jabukice, naravno da im se ovo nece svidjeti. pjesma je simpaticna, briga me pjeva li je zera ili ante chulo ili enis. pjesma je zajebancija i tako je i treba i slusati a ne ocekivati neko remek djelo muzike i teksta.
hahahaha, vidi bushonje. obamma, obammma.....plesem
a svi oni koji su od ove pjesme ocekivali neku baladicu crvene jabukice, naravno da im se ovo nece svidjeti. pjesma je simpaticna, briga me pjeva li je zera ili ante chulo ili enis. pjesma je zajebancija i tako je i treba i slusati a ne ocekivati neko remek djelo muzike i teksta.
Ma Rammstein je bezveze skroz. Najbolji su Backstreet Boys-i i Michael Jackson. Znam jednog lika slusao ih u srednjoj skoli, dolazio sve u majicama sa njihovim likovima.