Javno izvinjenje !!!

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
SFRJ-Forever

#1 Javno izvinjenje !!!

Post by SFRJ-Forever »

Želim samo da se javno izvinem korisniku pod nickom "Hajvan", za neke izgovorene stvari koje sam u afektu i ljutnji izjavio.
Nikada nisam imao namjeru da nekoga vrijeđam sa ovog foruma, i zato se iskreno izvinjavam, ne samo njemu nego svim Sarajlijama !!!
A ako neko zna bilo kakve kontakt informacije od ovog korisnika "Hajvan", molim da mi ih napiše ovdje, pošto želim da se čovjeku direktno još jednom izvinem.
Unaprijed svima hvala, i još jednom izvinite, a ti mi izvini pogotovo :( .
starii

#2 Re: Javno izvinjenje !!!

Post by starii »

izvedi covjeka na pivu i nek ti halali :-D
Naslovnica

#3 Re: Javno izvinjenje !!!

Post by Naslovnica »

Jel ti to zaprijetio da će te nalemati, pa prpa?! 8-)
Šta bi, šta si to uradio pa da ovo pišeš?
ccc
SFRJ-Forever

#4 Re: Javno izvinjenje !!!

Post by SFRJ-Forever »

Naslovnica wrote:Jel ti to zaprijetio da će te nalemati, pa prpa?! 8-)
Šta bi, šta si to uradio pa da ovo pišeš?
ccc
Ma nije. Nego sam shvatio svoju pogrešku. Pogrešno sam se izrazio, i uvrijedio čovjeka, a nisam znao za neke stvari (koje su se i meni desile :( ).
SFRJ-Forever

#5 Re: Javno izvinjenje !!!

Post by SFRJ-Forever »

Ma tema je bila "Izjašnjavanje na popisu", gdje sam ja iznjeo neka svoja mišljenja, a on svoja. Bio je malo žešći ton, pa se je i razgovor proširio na taj način. Neko od njih je rekao da će Bosancu psovati majku i u Banja Luci i u Mostaru, na što sam ja rekao da će i onome koji se izjasni kao Bošnjak, j*bati majku u tim gradovima (ali nisam ništa loše mislio pod ovim, NEGO SAM MISLIO DA ĆE UVIJEK BITI ONIH BUDALA (ČETNIKA I USTAŠA) KOJI ĆE UVIJEK IMATI NEŠTO I PROTIV BOSANACA I BOŠNJAKA I TO BEZ IKAKVOG RAZLOGA).
U mene je majka bila Bosanka, a otac Srbin, i ja volim sve ljude bez obzira na njihovu nacionalnost, ali nažalost nije bilo vremena da ovo napišem, jer je već bio otišao :( . Ja nikad nikome nisam u životu ništa psovao, ali izgleda da me neki nisu dobro shvatili :( :( .
JOŠ JEDNOM SE SVIMA IZVINJAVAM AKO SAM IH NEKAKO UVRIJEDIO !!!
Mikro-makro

#6 Re: Javno izvinjenje !!!

Post by Mikro-makro »

Hajde bogati, uzimas forum preozbiljno.
SFRJ-Forever

#7 Re: Javno izvinjenje !!!

Post by SFRJ-Forever »

Može lock na temu !!!
Locked