javni servis ne prenosi fk sarajevo u uefa ni reprezentaciju
Moderator: anex
-
meskogn
#1 javni servis ne prenosi fk sarajevo u uefa ni reprezentaciju
vas misljenje,ocjene,komentari...na cinjenicu da javni servis ne prenosi sarajevo u ligi prvaka i kupu uefa,kao ni reprezentaciju bih u nekim utakmicama...samo privilegovani mogu pretiti pinkbh ili hayat ,mrezu plus...po meni to je sramota...jer ja gledam utakmicu sarajevo bazel na lokalnoj lukavackoj televiziji sa groznim prijemom...sramotaaaa
-
Im4U
#3 Re: javni servis ne prenosi fk sarajevo u uefa ni reprezenta
pa nisu oni krivimeskogn wrote:vas misljenje,ocjene,komentari...na cinjenicu da javni servis ne prenosi sarajevo u ligi prvaka i kupu uefa,kao ni reprezentaciju bih u nekim utakmicama...samo privilegovani mogu pretiti pinkbh ili hayat ,mrezu plus...po meni to je sramota...jer ja gledam utakmicu sarajevo bazel na lokalnoj lukavackoj televiziji sa groznim prijemom...sramotaaaa
ja mislim da je preglupo davati to pravo ikojoj drugoj tv osim ovih javnih servisa posto je primarno da kanal ima 100% pokrivenosti teritorije
- pitarozder
#4 Re: javni servis ne prenosi fk sarajevo u uefa ni reprezenta
uuuuuuu jasta , rezimski tim ne prenose javni servisi , bas sramotameskogn wrote:vas misljenje,ocjene,komentari...na cinjenicu da javni servis ne prenosi sarajevo u ligi prvaka i kupu uefa,kao ni reprezentaciju bih u nekim utakmicama...samo privilegovani mogu pretiti pinkbh ili hayat ,mrezu plus...po meni to je sramota...jer ja gledam utakmicu sarajevo bazel na lokalnoj lukavackoj televiziji sa groznim prijemom...sramotaaaa
- van Basten
po stotinu puta prežvakavati istu priču...
pravo prenosa dobije onaj koji ponudi najbolje uslove onome ko daje prenos. Hayat dobio prava na sve eropske domaće utakmice Sarajeva, pink dobio na sve gostujuće utakmice reprezentacije do kraja kvalifikacija...
Prošlo je vrijeme kada se dekretom određivalo ko ima pravo da nešto prenosi i ko uopšte ima pravo da pokrene tv kanal. Danas se treba malo i isprsiti za dobijanje nekog programa
Prošlo je vrijeme kada se dekretom određivalo ko ima pravo da nešto prenosi i ko uopšte ima pravo da pokrene tv kanal. Danas se treba malo i isprsiti za dobijanje nekog programa
-
piskerernest
i u hrvatskoj godtujuće utakmice reperzentacije ne prenosi hrt nego rtl
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#7 Re: javni servis ne prenosi fk sarajevo u uefa ni reprezenta
pitarozder wrote:uuuuuuu jasta , rezimski tim ne prenose javni servisi , bas sramotameskogn wrote:vas misljenje,ocjene,komentari...na cinjenicu da javni servis ne prenosi sarajevo u ligi prvaka i kupu uefa,kao ni reprezentaciju bih u nekim utakmicama...samo privilegovani mogu pretiti pinkbh ili hayat ,mrezu plus...po meni to je sramota...jer ja gledam utakmicu sarajevo bazel na lokalnoj lukavackoj televiziji sa groznim prijemom...sramotaaaa... sto nisi bayerna gledo , yebo kljake na slininoj poljani
pitari, pa sto ne odete na utakmicu, nije valjda tesko dati cenera za voljeni klub...
-
meskogn
zar ne bi trebali javni servisi imat najvishe para,ima od milion do dva miliona,preplatnika po 6 km....zar je skuplje sarajevo basel od druge utakmice bundes lige ili engleske premier( obicno se jedna prenosi u subotu jedna u nedjelju).ali ok problem je sto mreza plus i pinkbh nemaju pokrivenost 100% jedva 50% bar kod mene jedva nadjem ton.ma slusat cu na fm radio.
-
sulesavic
#9 Re: javni servis ne prenosi fk sarajevo u uefa ni reprezenta
Au, tragedije (ili komedije)!meskogn wrote:vas misljenje,ocjene,komentari...na cinjenicu da javni servis ne prenosi sarajevo u ligi prvaka i kupu uefa,kao ni reprezentaciju bih u nekim utakmicama...samo privilegovani mogu pretiti pinkbh ili hayat ,mrezu plus...po meni to je sramota...jer ja gledam utakmicu sarajevo bazel na lokalnoj lukavackoj televiziji sa groznim prijemom...sramotaaaa
- Fiore
#10 we
Jer da da prenose direktno bilo koju utakmicu nase lige vise nego ocito bi bilo .,kako se igraju prljave radnje iza samog igralista i sta zapravo uslovljava rezultat..
Ja predlazem: kad se objavi ime sudije koji sud neki mec..,neka se objavi gdje zivi i sta voza..
Ja predlazem: kad se objavi ime sudije koji sud neki mec..,neka se objavi gdje zivi i sta voza..
- Hantraga
Pa ti si tek sad skonto da je BiH, Sarajevo i okolina...Svi ostali...ma bjaaaaaaziiii...Im4U wrote:da, ali razlika izmedju obn-a,pinka i rtl je sto rtl u hrvatskoj ima 100% pokrivenost za razliku od nashih koji ne dostizu ni 50%piskerernest wrote:i u hrvatskoj godtujuće utakmice reperzentacije ne prenosi hrt nego rtl
-
Umjetnik a
a vidim i ti to znaš dobro iz USAHantraga wrote:Pa ti si tek sad skonto da je BiH, Sarajevo i okolina...Svi ostali...ma bjaaaaaaziiii...Im4U wrote:da, ali razlika izmedju obn-a,pinka i rtl je sto rtl u hrvatskoj ima 100% pokrivenost za razliku od nashih koji ne dostizu ni 50%piskerernest wrote:i u hrvatskoj godtujuće utakmice reperzentacije ne prenosi hrt nego rtl
-
Area_51
nema potrebe gledati nesto na BHT1 kad nema
- stereo audio signala
- miks slike ocajan da zbog jakog kontrasta ne mozes vidjeti broj igraca
- graficka obrada najlosija, ljudi osim jednog fonta nemaju drugih slova
- sportska redakcija najlosija u drzavi
cuo sam kako se belmin karamhemedovic pokusava i dodiku uvuci da sacuva mjesto, pa nema vremena da razmislja o tome da kupuje utakmice nasih klubova ili one drzavne selekcije. mozda ovdje ima i namjere da se nasi ne prenose, da se ne uvrijede gospoda iz banja luke.
osim toga, previse putuju iz te redakcije, pa kako onda da razmisljaju o stvarima koje se desavaju ovdje. cuj otisao licno na atlestsko prvestvo da prenosi. dok imamo daljinski nema zime, trzisna privreda, kao korisnici biramo ono sto je bolje, a ipak placamo ono sto je najgore. neka, nije beg cicija.
- stereo audio signala
- miks slike ocajan da zbog jakog kontrasta ne mozes vidjeti broj igraca
- graficka obrada najlosija, ljudi osim jednog fonta nemaju drugih slova
- sportska redakcija najlosija u drzavi
cuo sam kako se belmin karamhemedovic pokusava i dodiku uvuci da sacuva mjesto, pa nema vremena da razmislja o tome da kupuje utakmice nasih klubova ili one drzavne selekcije. mozda ovdje ima i namjere da se nasi ne prenose, da se ne uvrijede gospoda iz banja luke.
osim toga, previse putuju iz te redakcije, pa kako onda da razmisljaju o stvarima koje se desavaju ovdje. cuj otisao licno na atlestsko prvestvo da prenosi. dok imamo daljinski nema zime, trzisna privreda, kao korisnici biramo ono sto je bolje, a ipak placamo ono sto je najgore. neka, nije beg cicija.