javni servis ne prenosi fk sarajevo u uefa ni reprezentaciju

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
meskogn

#1 javni servis ne prenosi fk sarajevo u uefa ni reprezentaciju

Post by meskogn »

vas misljenje,ocjene,komentari...na cinjenicu da javni servis ne prenosi sarajevo u ligi prvaka i kupu uefa,kao ni reprezentaciju bih u nekim utakmicama...samo privilegovani mogu pretiti pinkbh ili hayat ,mrezu plus...po meni to je sramota...jer ja gledam utakmicu sarajevo bazel na lokalnoj lukavackoj televiziji sa groznim prijemom...sramotaaaa
Koshpa

Post by Koshpa »

Jeb ga jerane kolko para tolko i muzike :) ko plati vise njemu tekma
Im4U

#3 Re: javni servis ne prenosi fk sarajevo u uefa ni reprezenta

Post by Im4U »

meskogn wrote:vas misljenje,ocjene,komentari...na cinjenicu da javni servis ne prenosi sarajevo u ligi prvaka i kupu uefa,kao ni reprezentaciju bih u nekim utakmicama...samo privilegovani mogu pretiti pinkbh ili hayat ,mrezu plus...po meni to je sramota...jer ja gledam utakmicu sarajevo bazel na lokalnoj lukavackoj televiziji sa groznim prijemom...sramotaaaa
pa nisu oni krivi :D fkt, koliko para toliko muzike, ko vishe ponudi, dobije pravo na prijenos

ja mislim da je preglupo davati to pravo ikojoj drugoj tv osim ovih javnih servisa posto je primarno da kanal ima 100% pokrivenosti teritorije
pitarozder

#4 Re: javni servis ne prenosi fk sarajevo u uefa ni reprezenta

Post by pitarozder »

meskogn wrote:vas misljenje,ocjene,komentari...na cinjenicu da javni servis ne prenosi sarajevo u ligi prvaka i kupu uefa,kao ni reprezentaciju bih u nekim utakmicama...samo privilegovani mogu pretiti pinkbh ili hayat ,mrezu plus...po meni to je sramota...jer ja gledam utakmicu sarajevo bazel na lokalnoj lukavackoj televiziji sa groznim prijemom...sramotaaaa
uuuuuuu jasta , rezimski tim ne prenose javni servisi , bas sramota :roll: ... sto nisi bayerna gledo , yebo kljake na slininoj poljani
van Basten

Post by van Basten »

po stotinu puta prežvakavati istu priču... :-) pravo prenosa dobije onaj koji ponudi najbolje uslove onome ko daje prenos. Hayat dobio prava na sve eropske domaće utakmice Sarajeva, pink dobio na sve gostujuće utakmice reprezentacije do kraja kvalifikacija...
Prošlo je vrijeme kada se dekretom određivalo ko ima pravo da nešto prenosi i ko uopšte ima pravo da pokrene tv kanal. Danas se treba malo i isprsiti za dobijanje nekog programa
piskerernest

Post by piskerernest »

i u hrvatskoj godtujuće utakmice reperzentacije ne prenosi hrt nego rtl
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#7 Re: javni servis ne prenosi fk sarajevo u uefa ni reprezenta

Post by mIRCerka »

pitarozder wrote:
uuuuuuu jasta , rezimski tim ne prenose javni servisi , bas sramota :roll: ... sto nisi bayerna gledo , yebo kljake na slininoj poljani
:lol:

pitari, pa sto ne odete na utakmicu, nije valjda tesko dati cenera za voljeni klub...
meskogn

Post by meskogn »

zar ne bi trebali javni servisi imat najvishe para,ima od milion do dva miliona,preplatnika po 6 km....zar je skuplje sarajevo basel od druge utakmice bundes lige ili engleske premier( obicno se jedna prenosi u subotu jedna u nedjelju).ali ok problem je sto mreza plus i pinkbh nemaju pokrivenost 100% jedva 50% bar kod mene jedva nadjem ton.ma slusat cu na fm radio.
sulesavic

#9 Re: javni servis ne prenosi fk sarajevo u uefa ni reprezenta

Post by sulesavic »

Au, tragedije (ili komedije)!
Fiore

#10 we

Post by Fiore »

Jer da da prenose direktno bilo koju utakmicu nase lige vise nego ocito bi bilo .,kako se igraju prljave radnje iza samog igralista i sta zapravo uslovljava rezultat..

Ja predlazem: kad se objavi ime sudije koji sud neki mec..,neka se objavi gdje zivi i sta voza.. :D
Im4U

Post by Im4U »

piskerernest wrote:i u hrvatskoj godtujuće utakmice reperzentacije ne prenosi hrt nego rtl
da, ali razlika izmedju obn-a,pinka i rtl je sto rtl u hrvatskoj ima 100% pokrivenost za razliku od nashih koji ne dostizu ni 50%
Hantraga

Post by Hantraga »

Im4U wrote:
piskerernest wrote:i u hrvatskoj godtujuće utakmice reperzentacije ne prenosi hrt nego rtl
da, ali razlika izmedju obn-a,pinka i rtl je sto rtl u hrvatskoj ima 100% pokrivenost za razliku od nashih koji ne dostizu ni 50%
Pa ti si tek sad skonto da je BiH, Sarajevo i okolina...Svi ostali...ma bjaaaaaaziiii...
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

Hantraga wrote:
Im4U wrote:
Pa ti si tek sad skonto da je BiH, Sarajevo i okolina...Svi ostali...ma bjaaaaaaziiii...
a vidim i ti to znaš dobro iz USA :x
Area_51

Post by Area_51 »

nema potrebe gledati nesto na BHT1 kad nema

- stereo audio signala
- miks slike ocajan da zbog jakog kontrasta ne mozes vidjeti broj igraca
- graficka obrada najlosija, ljudi osim jednog fonta nemaju drugih slova
- sportska redakcija najlosija u drzavi

cuo sam kako se belmin karamhemedovic pokusava i dodiku uvuci da sacuva mjesto, pa nema vremena da razmislja o tome da kupuje utakmice nasih klubova ili one drzavne selekcije. mozda ovdje ima i namjere da se nasi ne prenose, da se ne uvrijede gospoda iz banja luke.

osim toga, previse putuju iz te redakcije, pa kako onda da razmisljaju o stvarima koje se desavaju ovdje. cuj otisao licno na atlestsko prvestvo da prenosi. dok imamo daljinski nema zime, trzisna privreda, kao korisnici biramo ono sto je bolje, a ipak placamo ono sto je najgore. neka, nije beg cicija. :-D
Post Reply