nego ste se vi mogli presaltati na ekonomiju kao mladi ambiciozni poduzetnicifuruna wrote:jel postoji radno mjesto - razradjivac![]()
aaaa, a jel moras imati iskustvo u radu na istim/slicnim poslovima ili...zastoqsviram wrote:ma postoji bolan, ja ti konkurisem na takvo radno mjesto godinama, al treba ti shtela...![]()
P.S. a nije problem ako treba neku razraditi da bi se dobila stela, eto teska srca, al' pristajem
javne kuce:D
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
KYLIE
#51 Re: javne kuce:D
-
didgeridoo
#52 Re: javne kuce:D
kao mali imao sam nadimak krekazastoqsviram wrote:radno iskustvo pozeljno, rudari imaju prednost...furuna wrote:jel postoji radno mjesto - razradjivac![]()
aaaa, a jel moras imati iskustvo u radu na istim/slicnim poslovima ili...zastoqsviram wrote:ma postoji bolan, ja ti konkurisem na takvo radno mjesto godinama, al treba ti shtela...![]()
P.S. a nije problem ako treba neku razraditi da bi se dobila stela, eto teska srca, al' pristajem
- zastoqsviram
#53 Re: javne kuce:D
KYLIE wrote:nego ste se vi mogli presaltati na ekonomiju kao mladi ambiciozni poduzetnicifuruna wrote:jel postoji radno mjesto - razradjivac![]()
P.S. a nije problem ako treba neku razraditi da bi se dobila stela, eto teska srca, al' pristajem![]()
![]()
ma poduzimamo mi, al dok se ne otvori JAVNA USTANOVA za edukaciju, dok ne dobijemo papire, nista od posla
-
didgeridoo
#54 Re: javne kuce:D
ama ovdje je posao i zadovoljstvo, a tamo samo...KYLIE wrote:nego ste se vi mogli presaltati na ekonomiju kao mladi ambiciozni poduzetnicifuruna wrote:jel postoji radno mjesto - razradjivac![]()
P.S. a nije problem ako treba neku razraditi da bi se dobila stela, eto teska srca, al' pristajem![]()
![]()
zadovoljstvo
-
KYLIE
#55 Re: javne kuce:D
znas da to nikad ne valja mijesati, obije se oglavu... 
-
didgeridoo
#56 Re: javne kuce:D
budi eksplicitna! o koju glavuKYLIE wrote:znas da to nikad ne valja mijesati, obije se oglavu...
- zastoqsviram
#57 Re: javne kuce:D
deminutivnufuruna wrote:budi eksplicitna! o koju glavuKYLIE wrote:znas da to nikad ne valja mijesati, obije se oglavu...
-
KYLIE
#58 Re: javne kuce:D
o obje, moze istovremeno a moze i sa zakasnjenjem 
-
didgeridoo
#59 Re: javne kuce:D
zastoqsviram wrote:deminutivnufuruna wrote:budi eksplicitna! o koju glavuKYLIE wrote:znas da to nikad ne valja mijesati, obije se oglavu...
bome kod mene je sve u augmentativu, nema razlike
-
didgeridoo
#60 Re: javne kuce:D
e ja se plasim te sa zakasnjenjemKYLIE wrote:o obje, moze istovremeno a moze i sa zakasnjenjem
- zastoqsviram
#61 Re: javne kuce:D
deminutivnu
[/quote]
[/quote]
e, tebe bi valjalo odmah zaposliti ko portira u javnoj ustanovi...
cim se otvori
cim se otvori
-
KYLIE
#62 Re: javne kuce:D
e nje se i treba plasitifuruna wrote:e ja se plasim te sa zakasnjenjemKYLIE wrote:o obje, moze istovremeno a moze i sa zakasnjenjem
-
didgeridoo
#63 Re: javne kuce:D
strucni saradnik portir - razradjivaczastoqsviram wrote:
cim se otvori
nije tako lose
- zastoqsviram
#64 Re: javne kuce:D
i tata bi sine...furuna wrote:strucni saradnik portir - razradjivaczastoqsviram wrote:
cim se otvori![]()
nije tako lose