Javna tajna
-
gap
#1 Javna tajna
Javna tajna sinoć. Pravo osvježenje. Šta mislite o novom konceptu emisije, sadržajno i dizajnerski?
- Jimmy_The_Saint
Ko, šta, gdje, kad?
Pojasni nama što nismo gledali, please.
Pojasni nama što nismo gledali, please.
-
neupucena
#3 Re: Javna tajna
Nisam gledala emisiju nikad prije ali mislim da ne kasni ukoliko pita za poredjenje ove emisije u odnosu na prijasnje.gap wrote:Javna tajna sinoć. Pravo osvježenje. Šta mislite o novom konceptu emisije, sadržajno i dizajnerski?
- Jimmy_The_Saint
Joj ljudi jel' stvarno ima neko k'o gleda političku TV, osim penzionera SDP-ovaca što se kunu u Bakira 60....
Jeb'o te, to je malo gore od Maca Showa, Maca bar primitivizam i dosadu garnira razgalacanim curicama i treš muzikom.
Jeb'o te, to je malo gore od Maca Showa, Maca bar primitivizam i dosadu garnira razgalacanim curicama i treš muzikom.
-
neupucena
Daaaleko sam od penzije i ne kunem se ni u staJimmy_The_Saint wrote:Joj ljudi jel' stvarno ima neko k'o gleda političku TV, osim penzionera SDP-ovaca što se kunu u Bakira 60....
U "Javnoj tajni" sinoc sam uhvatila kraj direktnog TV linka sa Barbarezom, pa sam se divila recenicnim konstrukcijama Kemala Causevica, a zamalo da dozivim ekstazu kada Kemica, na pitanje povodom samoubistva gospodina Zelimira Rebca rece: "Imam jako dobre memorije na gospodina Rebca".
- Jimmy_The_Saint
Joj Kemo. Memorija pamćenja. Vidjeh tipa jednom u Konjicu....
Etalon papanluka.
Etalon papanluka.