javna kuca
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Murat Sabanovic
#1 javna kuca
da li ste ikad bili u "kuci cvijeca",platili za shevu sa nekom kurvom?
ili ste stali nekoj stoperki i zastekali koju marku za sex?
da li ste ikad platili za sex?
- Chischo
#2 Re: javna kuca
nisam nikad direktno, ali nekako mi je uvijek na kraju ispalo skuplje nego da sam s kurvom...Murat Sabanovic wrote:da li ste ikad bili u "kuci cvijeca",platili za shevu sa nekom kurvom?
nikad nisam dozivio pravu ljubav....smrc....
sve se svodilo na meso...
-
konyan
#3 Re: javna kuca
Chischo wrote:nisam nikad direktno, ali nekako mi je uvijek na kraju ispalo skuplje nego da sam s kurvom...Murat Sabanovic wrote:da li ste ikad bili u "kuci cvijeca",platili za shevu sa nekom kurvom?
nikad nisam dozivio pravu ljubav....smrc....
sve se svodilo na meso...
-
EI Presidente
registrovan wrote:To moze jedino dijaspora sebi priustiti
pa ko narucuje pica onim moldavkama u kafanama po bosanskim provincijama? nije dijaspora, vec pijani papci koji cesto zive u susjednom selu. koliko je vijesti doslo kako se citav grad (mostar npr) trese jer je popularna prostitutka umrla od side ili neceg slicnog...
a nije ni raji iz Sarajeva, kad se prepije, mrsko potegnut' van grada pa u nekoj odvratnoj i sumnjivoj kafani dokazivat svoju muskost i placat skupa pica onim jadnim strankinjama...
dijaspora rinta i otplacuje kredite.
- zena21
Krenu mi suzaEI Presidente wrote:registrovan wrote:To moze jedino dijaspora sebi priustiti
pa ko narucuje pica onim moldavkama u kafanama po bosanskim provincijama? nije dijaspora, vec pijani papci koji cesto zive u susjednom selu. koliko je vijesti doslo kako se citav grad (mostar npr) trese jer je popularna prostitutka umrla od side ili neceg slicnog...
a nije ni raji iz Sarajeva, kad se prepije, mrsko potegnut' van grada pa u nekoj odvratnoj i sumnjivoj kafani dokazivat svoju muskost i placat skupa pica onim jadnim strankinjama...
dijaspora rinta i otplacuje kredite.
- Dirty Harry
Pokrenimo humanitarnu akciju "Pomozimo dijaspori da otplate kredite"zena21 wrote:Krenu mi suzaEI Presidente wrote:registrovan wrote:To moze jedino dijaspora sebi priustiti
dijaspora rinta i otplacuje kredite.![]()
- zena21
Ili da skupimo da im bar uplatimo "termin" u javnoj kuciDirty Harry wrote:Pokrenimo humanitarnu akciju "Pomozimo dijaspori da otplate kredite"zena21 wrote:Krenu mi suzaEI Presidente wrote:
dijaspora rinta i otplacuje kredite.![]()
![]()
![]()
- Murat Sabanovic
ma hajde boga ti,pusti pare ,nek si ziv i zdravkaranana wrote:Vazda placam za sex. a jesam i profesionalnoj kuravi. izvukla mi je puno love. ne isplati se toliko dati za 5 minuta. poslije sam sebi jebavo mater sto dadoh tolike pare i sta sam sve za tu lovu mogao kupiti. izaslo me oko 250 dolara.
-
irisica
Zar je trajalo samo 5 minuta ? Boga mi imaš problem.karanana wrote:Vazda placam za sex. a jesam i profesionalnoj kuravi. izvukla mi je puno love. ne isplati se toliko dati za 5 minuta. poslije sam sebi jebavo mater sto dadoh tolike pare i sta sam sve za tu lovu mogao kupiti. izaslo me oko 250 dolara.
- karanana
Ih i to je dobro. Ma dobro bio sam malo, haj da kazem - zahrdjao - zagorio, pa je brzinski izletilo, a jos sam koristio i tehniku citanja novina na podu dok sam tarlahao, da malo misli odlutaju od samog sexa. Samo stigao naslov i podnaslov procitati. Sad sam malo bolji, idem i do 10 minuta, valjda kako starim....irisica wrote:Zar je trajalo samo 5 minuta ? Boga mi imaš problem.karanana wrote:Vazda placam za sex. a jesam i profesionalnoj kuravi. izvukla mi je puno love. ne isplati se toliko dati za 5 minuta. poslije sam sebi jebavo mater sto dadoh tolike pare i sta sam sve za tu lovu mogao kupiti. izaslo me oko 250 dolara.![]()
![]()
![]()
- zena21
Joj... Oplakahkaranana wrote:Ih i to je dobro. Ma dobro bio sam malo, haj da kazem - zahrdjao - zagorio, pa je brzinski izletilo, a jos sam koristio i tehniku citanja novina na podu dok sam tarlahao, da malo misli odlutaju od samog sexa. Samo stigao naslov i podnaslov procitati. Sad sam malo bolji, idem i do 10 minuta, valjda kako starim....irisica wrote:Zar je trajalo samo 5 minuta ? Boga mi imaš problem.karanana wrote:Vazda placam za sex. a jesam i profesionalnoj kuravi. izvukla mi je puno love. ne isplati se toliko dati za 5 minuta. poslije sam sebi jebavo mater sto dadoh tolike pare i sta sam sve za tu lovu mogao kupiti. izaslo me oko 250 dolara.![]()
![]()
![]()
- nebojeplavo
Karanana je uvijek iskren bio

-
irisica
Dobar si. Ako tako nastaviš moći ćeš i cijele novine pročitati.karanana wrote:Ih i to je dobro. Ma dobro bio sam malo, haj da kazem - zahrdjao - zagorio, pa je brzinski izletilo, a jos sam koristio i tehniku citanja novina na podu dok sam tarlahao, da malo misli odlutaju od samog sexa. Samo stigao naslov i podnaslov procitati. Sad sam malo bolji, idem i do 10 minuta, valjda kako starim....irisica wrote:Zar je trajalo samo 5 minuta ? Boga mi imaš problem.karanana wrote:Vazda placam za sex. a jesam i profesionalnoj kuravi. izvukla mi je puno love. ne isplati se toliko dati za 5 minuta. poslije sam sebi jebavo mater sto dadoh tolike pare i sta sam sve za tu lovu mogao kupiti. izaslo me oko 250 dolara.![]()
![]()
![]()