Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
evo link za one koji kao i ja imaju sve moguce admin zabrane na poslu, i imaju 4MB slobodnog prostora na HDD-u da imaju sta raditi u dokonim trenutcima :D
Qler wrote:evo link za one koji kao i ja imaju sve moguce admin zabrane na poslu, i imaju 4MB slobodnog prostora na HDD-u da imaju sta raditi u dokonim trenutcima :D
mali program sa stotinama igrica... ponasa se kao host program koji ucitava igrice, a moze da "glumi" emulator super nintendo konzole (i jos poneke)...
imas gomile online i offline igrica. ja pronadjoh skoro sve igre iz komodor 64 djetinjstva...
ma imam ogranicenje na HDD-u od 15MB, a tu mi je sve snimljeno za account, znaci kad izbrisem SVE sto SMIJEM izbrisati imam max 4.5MB slobodnog porstora. :(
ne pije vode, imam i to, ali sve sto skinem sa neta preko ta 4.5MB jednostavno nece da pokrene, kaze ono file corrupted ili slicno. Uglavnom, osudjen sam na solitare i ovaj javagames!
evo sad mi oko vrata visi 256MB, al nista ne sluze