Al vidi kako se udobno smjestila buduca mamica
jastuk
Moderator: anex
- dacina_curica
aha, zauzme pola kreveta......
.......ali je udoban za ne povjerovati......Kupila sam slican samo malo manji (skupi su za lijeka) i spavam k'o beba (dok se dragi ne razmase po krevetu
).......
definitivno preporucujem trudnicama.....
- dacina_curica
pa tako trudne zene spavaju....
....inace spavam na ovakvom

-
mamica papucarka
imas one za dojenje, samo sto su oni malo manji od ovoga. I nisu tako skupidacina_curica wrote:ja bih jedan ovakav (ako ima sta jeftino, bogme su oko $80)
-
mamica papucarka
to je za dojenje. Nisam vidjela da si ovo napisala.dacina_curica wrote:aha, zauzme pola kreveta.............ali je udoban za ne povjerovati......Kupila sam slican samo malo manji (skupi su za lijeka) i spavam k'o beba (dok se dragi ne razmase po krevetu
).......
Ja sam spavala sa tovar jastucica. Tacno mi bilo mrsko ici u wc da ne pokvarim koncepciju jastucica
- Jara
Na Alipašinom u biljnoj apoteci ( ili tako nekako ... ne razumijem se u faze na AP ; helem gore je negdje, ide se uz stepenice od pijace...).štzngrm wrote:ok, jel zna neko gdje se nalazi trgovina, firma, šta već heljda eko
Ima negdje i na Č.Vili.
Tih jastuka bude na sajmovima meda i sajmovima čaja ( isti izlagači na Trgu oslobođenja A.I.)...Eko heljdini su najjeftiniji, a ima i drugih proizvođača.
Dok nisam znala da ih proizvode, bavila sam se mislju da odem u firmu i kupim ljuskice i sama sebi pravim jastuke - valjkaste, cetvrtaste, okrugle.. .mašta radi .
Kod njih sve isti, cetvrtasti modeli, al' i takvi su OK.
Imali su i onaj jastuk okovratnik za putovanja...
Bilo bi zgodno i one vrecaste fotelje napuniti...al' izgleda nista od kupovine heljdinih lj. na kilo...
-
neutral
jastuci od heljde se mogu kupiti u apoteci u Wisi...
Imam jedan... ali mi se tesko navici na njega evo vec skoro mjesec dana... cesce ga koristim da ga stavim na glavu kad me nerviraju sumovi, nego ispod glave... navodono su protiv glavobolje , nesanica, hrkanja
, ...
Imam jedan... ali mi se tesko navici na njega evo vec skoro mjesec dana... cesce ga koristim da ga stavim na glavu kad me nerviraju sumovi, nego ispod glave... navodono su protiv glavobolje , nesanica, hrkanja
-
water_color
jastuci od heljde se mogu kupiti u onoj biljnoj apoteci kod estrade. najveci kostaju oko 30KM.
-
deex
Joooooj... stvarno...tech10 wrote:Jel' ovo opis jastuka ili...deex wrote:Super je, ne znam kako sam mogla ranije bez njega. Izricito preporucujem. Ima deblji dio za vrat, a tanji za glavu. Jedna strana je glatka, a druga izbrazdana.
- flora.sa
ja sam kupila antialergijski na nekoj promociji deka, madraca etc...(ne sjecam se imena firme, neka svicarska firma je u pitanju). jastuk je kostao 60KM. kupila sam ga, jer sam alergicna na grinje, prasinu, i dugo sam bila alergicna na perje, te sam godinama spavala na jastuku od spuzve. obzirom da je spuzva skupljala prasinu cesto sam slinava ustajala iz kreveta...ovaj jastuk se pere u masini svakih 6-8 mjeseci...sada bar manje kisem, iako sada najvise spavam na jednom malom jastuku...uglavnom dva mi sluze kao naslonjac za antialergisjki jastuk, a onda mali jastuk naslonjen na antialergijski..mada, ponekad u noci izvrsim zamjenu malog sa antialergijskim.