@Mogly cao, gdje si bio tako dugo, nisi nam se javljao,Mogly wrote:Hoće li sloboda umeti da peva...
Zlatiborka pogrešnom se bogu moliš, "Lajči" je s njima u talu, a kokošarske folove visokih predstavnika neću da nabrajam, samo se sjeti Petrića i Rajfajzen banke. Prema tome ne uzdaj se u te trećerazredne diplomate već u se i u svoje kljuse. Konkretno Lajčaku treba dati kilo paradajza i reći da ne galami na plaži.
Sarajevo odavno nije grad za koji sam se borio, ja ću razguliti najvjerovatnije u Brčko a dalje gdje me nanese, sad mi je sasvim svejedno.
Ne molim ja Lajcija ni za sta, znam ja dobro ko je i sta je on, samo pokusavam da doprem do njegove savjesti, mozda upali, mozda ne. Ne radi on to sam, ima saptace koji mu kazuju sve a to je USA i Evropska unija. Bez njih on ne moze ni prnuti, pa svako malo leti u Brisel po misljenje.
Ali eto posto je visoki predstavnik, znaci cova sa najvisim ovlastenjima MZ, probala sam da uticem na njega da bar nesto odradi kao COVJEK, nista vise i nista manje.