Evo pozdravlja vas Bosanac, kaze nesto ga baca, nesto ne da se
http://www.youtube.com/watch?v=THRwpNteVPE
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Eno sadMelami wrote:strongman wrote:a sada ozbiljno...imam druga u americi i bas smo nesto pricali o tim autima i kad je on rekao amerikancima da mu otac ovjde vozi mercedesa (neku c klasu nista narocito) oni mu rekli pa sto si dosao kao u ameriku jer tvoj otac ima sigurno pare cim to vozi...hocu da se nadovezem na ovo da je pjam bogatstva u americi mercedes i bmw
Toyotu i hondu kupuje bas najniza klasa jer su im prodali foru da su naizdrzljiviji pa raja konta nece dvati pare na popravku. Ustvari to su im vec naplatili prilikom kupovine auta. hahaha
Ko ima love zna se gdje mu je naredna adresa.Mercedesov salon
http://www.google.com/imgres?q=mercedes ... 1,s:0,i:75
DA, PRESKUPE ZA ONO STO NUDE.HAVANA wrote:Eno sadMelami wrote:strongman wrote:a sada ozbiljno...imam druga u americi i bas smo nesto pricali o tim autima i kad je on rekao amerikancima da mu otac ovjde vozi mercedesa (neku c klasu nista narocito) oni mu rekli pa sto si dosao kao u ameriku jer tvoj otac ima sigurno pare cim to vozi...hocu da se nadovezem na ovo da je pjam bogatstva u americi mercedes i bmw
Toyotu i hondu kupuje bas najniza klasa jer su im prodali foru da su naizdrzljiviji pa raja konta nece dvati pare na popravku. Ustvari to su im vec naplatili prilikom kupovine auta. hahaha
Ko ima love zna se gdje mu je naredna adresa.Mercedesov salon
http://www.google.com/imgres?q=mercedes ... 1,s:0,i:75Maloprije bili preskupi a sad najniza klasa uzima...
Haj se dogovori sam sa sobom pa opet dodji.
Svako vozi ono sto mu se svidja a nekome govoriti da je peder sto vozi hondu civic,da trunu,da su kvarljive mi je van pameti...Jednostavno ,nije istina.
Zato americka industrija propada zato sto su prejeftini za ono sto nude pa se prodaju k'o ludi!Melami wrote: DA, PRESKUPE ZA ONO STO NUDE.
HAVANA wrote:
Svako vozi ono sto mu se svidja a nekome govoriti da je peder sto vozi hondu civic,da trunu,da su kvarljive mi je van pameti...Jednostavno ,nije istina.
bas tako, prave auto ko golf 2, tkao jednostavna da im se i nema sta pokvariti.Edin H. wrote:Bas suprotno, imaju odlican odnos cijene i onoga sto nude, pouzdana vozila, ali uglavnom ne i "fancy"![]()
Ne voze pakistanski taksisti po Engleskoj bez veze uglavnom japanska vozila, dugotrajnost i pouzdanost, nissan i toyota, engleska verzija golfa 2![]()
To ne znaci da je npr. Nissan najbolji ako mislis velikom brzinom da se zalijeces u krivine.
Rece co'ek i osta ziv...Melami wrote:bas tako, prave auto ko golf 2, tkao jednostavna da im se i nema sta pokvariti.Edin H. wrote:
To ne znaci da je npr. Nissan najbolji ako mislis velikom brzinom da se zalijeces u krivine.
yaris dizel sam vozila ... super auto, trosi malo , zaboravim kad ga napunim ...za grad ko stvoreno ...hare_mne wrote:poz za sve "japance" i ako može mišljenje za ovo auto Toyota Auris 2008 god, dizel??
moze, uzmi kiu novu, bolja je nego taj auris polovan.hare_mne wrote:poz za sve "japance" i ako može mišljenje za ovo auto Toyota Auris 2008 god, dizel??

Trebao bi biti dobar. Ja sam vozio pick up track novi od nissan-a i mogu ti reci da je daleko ispred ford-a. Nevjerujem da su daleko pobjegli sa ovim x-trail-om trebao bi da valja.Alive wrote:Kakav vam je Nissan X-Trail ovaj novi?
Zna li neko nekoga da ga posjeduje, koja su iskustva...
Evo jedna slika
johntra wrote:Novi X-Trail je dobar SUV, nema se šta reći...vozio sam ga, onu verziju od 150 KS, 2.0 Dci...sasvim dovoljno snage za težinu, mada ponekad u većim usponima želi da ga se malo natjera ka crvenim obrtajima, ustvari da se drži iznad obrtaja kada se pali turbina i max obrtnog momenta...prostora ko u priči, ovaj je bio full i imao je sve od opreme, tako da sam po tom pitanju uživao...po meni, jedino bi prtljažnik trebao biti malo veći, ali ništa strašno...o terenskim spososbnostima ne treba govoriti, isproban je u svim uslovima koje prosječan vozač neće koristiti i pokazao se sasvim ok...kad ti ne treba pogon na sva četiri točka, koristiš x2, mada u opciji Auto, sam sve dobro proračunava...meni se prosječna potrošnja kretala oko 7,5 litara dizela i stvarno je fin potrošač...
čini ti se da je nizak, a izuzetno je pregledan..retrovizori su također odlični i lako se zavlačiti sa njim svuda, a ovaj je imao i kameru za vožnju unazad, tako da je i to bila olakšavajuća okolonost...e sad, ovaj je bio u full opremi (panorama, touchscreen, kamera i slično), tako da nisam imao značajne zamjerke na kvalitetu izrade...ergonomija je na nivou bilo kog SUV-a i sve je na dohvat ruke...volan je također odličan, skoro je isti kao onaj u 370Z...Alive wrote:
Kakav je sto se tice preglednosti i visine? Gledam neki dan stariji model iz daleka i nekako mi se malen ucinio visinom... mada sam mozda lose zakljucio... Gledao sam bas podatke o visini auta ovako na net-u i iznosi 1700mm a tako negdje je recimo visinom i npr. touareg mada mi on nekako puno visociji djeluje ili opet imam losu percepciju![]()
Takodje kakav je na krivinama i kako reaguje gas...jeli auto tromo u obicnoj voznji po cesti ili?
Kako ti se cini kvalitet izrade auto, kakva je plastika unutra? Kakva je udobnost, jesi isao na neku duzu voznju sa njim?
Puno pitam znamHvala na pomoci drug