Japan - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
davis.ba
Mislim da griješimo što prepuštamo olako inicijativu japancima. Bukvalno im dopuštamo da se igra na našoj polovici i kad su oni i kad smo mi u napadu. Ovo sam primjetio još od prije, od prošlih kvalifikacija i potpuno je besmisleno ali eto.
Ništa posebno utakmica, bez pravih prilika, japanci kolko tolko konkretniji, mi smo dobro ulazili u dvoboje ali bez nekih organiziranih akcija i tih kontranapada.
Kao da smo i u ovu utakmicu ušli sa ciljem odbraniti se a možda nešto napravimo iz kontri. Trebali bi mnogo agresivnije krenuti i konačno prenjeti taj pritisak na njihovu polovinu pa možda onda nešto i uradimo.
Hasagić pogriješio kod gola, uletio u prazno, Takahara pobjegao Barbarezu u skoku i gol.
Bartolović pokazuje da je jako koristan, brz, dobro igra, dobro ubacuje lopte iz kornera, vrlo nezgodno.
To je to uglavnom.
Ništa posebno utakmica, bez pravih prilika, japanci kolko tolko konkretniji, mi smo dobro ulazili u dvoboje ali bez nekih organiziranih akcija i tih kontranapada.
Kao da smo i u ovu utakmicu ušli sa ciljem odbraniti se a možda nešto napravimo iz kontri. Trebali bi mnogo agresivnije krenuti i konačno prenjeti taj pritisak na njihovu polovinu pa možda onda nešto i uradimo.
Hasagić pogriješio kod gola, uletio u prazno, Takahara pobjegao Barbarezu u skoku i gol.
Bartolović pokazuje da je jako koristan, brz, dobro igra, dobro ubacuje lopte iz kornera, vrlo nezgodno.
To je to uglavnom.
-
Johnny Knoxville
koja je minuta? koliko jos do kraja?
-
car-x
bartolovic je fakat dobar..davis.ba wrote:Mislim da griješimo što prepuštamo olako inicijativu japancima. Bukvalno im dopuštamo da se igra na našoj polovici i kad su oni i kad smo mi u napadu. Ovo sam primjetio još od prije, od prošlih kvalifikacija i potpuno je besmisleno ali eto.
To je to uglavnom.
a hasagica ja odavno vise ne bi drzo na golu..
doduse, kako se tolja upleo u kladionice i pobjego u iran, nema bas puno alternative.. mada ima onaj veteran sto je otiso u inter (iz zapresica).. mislim da je u zepcu branio.. brasnic ili tako nesto..
-
Johnny Knoxville
ima jos vremena, mi smo uvijek bolji u drugom poluvremenu, osim ako Baka ne bude previse mijenjao 
-
Johnny Knoxville
dajte neke novosti, ima li izmjena, prilika, koja je minuta?
-
rewritable
Ista priča. I u prvom i u drugom poluvremenu nakon primljenog gola sudija svira kraj. Dokle ćemo u zadnjim trenucima primati golove. Bili smo bolji, i KONKRETNIJI. Barbarez, Grujić, Ibričić su na s mogli proslavit. Al sve u svemi super je i ovako. Japanci su i s Brazilom su igrali 2:2 koliko se sjećam.
Last edited by rewritable on 28/02/2006 15:29, edited 1 time in total.
-
Herc
Napokon da smo igrali pravi fudbal i mislim samo zato sto je Barbarez napokon igrao na svojoj poziciji.Izgledamo kao prava ekipa sa Barbom u vrhu.Mislim da mozemo biti prilicno zadovoljni onim sto su pokazali nasi igraci.Mislim da su Bartolovic i Misimovic igracine! I na kraju,mislim da je prevladao nas ciganski mentalitet u zadnjim minutama sto nismo pobijedili
Opet se valjamo zadnjih 5 minuta,izbijamo lopte nikome...Trebaju igraci napokon skontati da se mora igrati do kraja i da ne primamo ovako golove u zadnjoj sekundi.